ورود

View Full Version : يك خطاي عجيب براي اتصال به ado

Modernidea
یک شنبه 20 بهمن 1387, 02:08 صبح
سلام

زماني كه مي خوام ado رو فعال كنم يك پغام خطا ميده به نام " Unknown " !!!!!!

در كانكشن ها و ارتباطا بين آن ها هيچ مشكلي نيست.

اين قضيه حتي در يك پروژه جديد هم به وجود مياد. يعني وقتي يك پروژه جديد باز مي كنم و ado ميزارم و وصلش مي كنم به ديتابيس و فيلد ها رو اظافه مي كنم، زماني كه ميام فعالش كنم اين پيغام رو ميده.

هر پروژه اي رو كه باز ميكنم به محض باز شدن همين پيغام رو ميده.!!!!!

اصلا به اينجوري نبود!!!!. خيلي وقته دارم اين پروژه رو كار مي كنم يكدفه نفهميدم چيشد؟
خود دلفي رو هم Repair كردم ولي فايده نداشت.
كلي كامپوننت نصب كردم و اصلا نميشه دلفي رو دوباره نصب كنم.:عصبانی++:

آقايون دستم به دامنتون!:گریه:

SYNDROME
یک شنبه 20 بهمن 1387, 06:26 صبح
فیلد Calculate دارید؟
آیا داخل رویدادهای aDO دستوری نوشته اید؟
موفق باشید

Modernidea
یک شنبه 20 بهمن 1387, 11:42 صبح
عزيز منكه گفتم اصلا مختص به يك پروژه نيست اين قضيه در هر پروژه اي كه داراي ado باشه همينطوره. يعني من هر پروژه اي كه چه از اينترنت يا از پروزه هايي كه از قبل ذخيره كردم رو اجرا كنم خطا ميده. اگر شما هم يك پروزه تو سايت بزاري براي دانلود و داراي ado باشه، اگه من اون پروزه رو اجرا كنم همين خطا رو ميده.

اصلا در پروژه هاي كامپايل شده هم به همين شكل هست.

كمك كمك كمك!!!

Modernidea
یک شنبه 20 بهمن 1387, 15:00 عصر
سلام:لبخندساده:

اين رو ميگم كه اگه كسي به مشكل من برخورد كرد بدونه چيكار كنه.
اين مشكل رو بعد از 24 حل كردم. اين خطاي لامصب مربوط ميشه به نصب يكي از اين دوتا برنامه اي است كه رو سيستم نصب كردم كه يكيش برنامه مربوط به بيمه اجتماعي است كه خير سرشون اومدن يك برنامه دادن كه كارفرمايان توسط اين برنامه و اينترنت كارهاي بيمه شون رو انجام بدن كه ظاهرا با vb نوشتن دومين برنامه هم برنامه اصناف 118 مشهد هست كه بعد از اينكه نصب كردم و ديدم بدرد ما نمي خوره وقتي اين دوتا رو حذف كردم ديگه اصلا هيچ ارتباطي با ديتابيس ها برقرار نمي شد.

راه حل : بايد از طريق System Restore اين مشكل رو حل كنيد. يعني سيستم رو به حالت قبل از نصب اين دوتا نرم افزار برگردونيد.

تشكر از همه كساني كه سوال من جواب ندادن.
موفق باشيد

bmanfy
دوشنبه 21 بهمن 1387, 08:59 صبح
احتمالا زمانی که برنامه هاتو حذف میکردی بخشهایی از پایگاه داده رو هم حذف کرده است .
فکر میکنم اگر به جای تعویض دلفی، Sql رو عوض میکردید اون وقت هم مکل حل میشد.