ورود

View Full Version : طریقه اتصال به SQL Server بوسیله کد نویسی

Faal
شنبه 21 آذر 1383, 15:46 عصر
سلام
من قبلا با VB بر روی Data Base کارکرده ام و در آنجا براحتی امکان اتصال به بانک اطلاعاتی را فراگرفته ام و اخیرا با توصیه دوستان ترغیب شده ام در محیط دلفی کار کنم و میخواهم روش اتصال به بانک اطلاعاتی (SQL Server) را بوسیله نوشتن کد یاد بگیرم خواهشمندم در صورت امکان با ارسال نمونه برنامه مرا راهنمایی کنید.
با کمال تشکر.

مهدی کرامتی
شنبه 21 آذر 1383, 18:44 عصر
با کمی جستجو مطالب خوبی پیدا میکنید.

Faal
سه شنبه 01 دی 1383, 12:17 عصر
با کمی جستجو مطالب خوبی پیدا میکنید.
با تشکر از جواب مختصر ولی غیر مفید شما لطفا بیشتر توضیح بدین من به هیچ وجه بصورت ویژوال هم نتوانستم جداول SQL Server را بیبینم تنها جداول مدیریتی بانک اطلاعاتی مانند login را لیست کرد و در کتابهای دلفی نیز در این مورد اطلاعاتی وجود نداشت و تنها روش اتصال به بانک های Borland Interbase را آموزش داده است در صورت امکان برای ما کلاس اولی ها ساده تر توضیح بدین
با تشکر

hr110
سه شنبه 01 دی 1383, 13:12 عصر
با سلام

در صورت امکان برای ما کلاس اولی ها ساده تر توضیح بدین
دوست عزیز SQLServer را انشاء الله کلاس سوم خواهید خواند، امسال شما بهتر است در مورد مسائلی همچون dataset، ADO و ... مطالعات بیشتری داشته باشید. برای شروع نیز بهتر است به فصل database programming کتابتان مراجعه کنید و مبانی کار کردن با بانک اطلاعاتی را فرا بگیرید.

اگر در این زمینه مشکلی بود انشاء الله به یاری خداوند مشکلتان در این سایت حل خواهد شد.

امضاء : مبصل کلاس :oops: