View Full Version : خبر: Visual Studio 2010 and .NET Framework 4.0 CTP
H2K
یک شنبه 20 بهمن 1387, 18:22 عصر
سلام دوستان، خسته نباشید
من VS 2010 رو دانلود و کمی باهاش کار کردم، گفتم چندتایی ازش عکس بگیرم که شما هم ببینید شاید جالب باشه براتون.
http://i39.tinypic.com/2v93s0k.jpg
http://i39.tinypic.com/2zhmi6f.jpg
http://i41.tinypic.com/bf57k1.jpg
http://i41.tinypic.com/2i71pck.jpg
http://i44.tinypic.com/2mnk7qa.jpg
http://i39.tinypic.com/1rclt0.jpg
نکته:
دوستانی که الان میخوان این فایل رو دانلود کنند میدونین که این نسخه Trial بوده و یک ماه بیشتر کار نمیکنه و برای همین اگه دانلود کردید این کارارو باید بکنید:
1)لینک دانلود (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=131310)
2)تغییرات
Stop the virtual machine in question.
Locate the .VMC file for the virtual machine.
Open the .VMC file in notepad.
You can use a different editor - but notepad is the safest as it is guaranteed to not change our file format to something that is incompatible with Virtual PC (which other editors have been known to do).
Find the section of the .VMC file that looks like this:
<integration>
<microsoft>
<mouse>
<allow type="boolean">true</allow>
</mouse>
Bunch of other stuff that I am skipping over to save space...
</microsoft>
</integration>
Change it to look like this:
<integration>
<microsoft>
<mouse>
<allow type="boolean">true</allow>
</mouse>
<components>
<host_time_sync>
<enabled type="boolean">false</enabled>
</host_time_sync>
</components>
Bunch of other stuff that I am skipping over to save space...
</microsoft>
</integration>
Close notepad and save the .VMC file.
Start the virtual machine under Virtual PC.
3)سیستمی که نیاز داره
Supported Operating Systems: Windows Server 2003; Windows Server 2008; Windows Vista; Windows XP
Minimum 75 GB available HDD space
The host computer must have a minimum of 2 GB RAM, with 1 GB allocated to the host operating system and 1 GB allocated to the VPC.
We recommend that the host computer CPU be at least a Core Duo 2 GHz processor.
Service Pack 1 of Microsoft Virtual PC 2007 is required to access the VPC.
4)نکته مهم اینه که زمان کامپیوتر رو باید برگردونید به دسامبر 2008 و حتما از اینترنت قطع باشین.:لبخندساده:
امیدوارم که مفید واقع بشه.
H2K
دوشنبه 21 بهمن 1387, 18:59 عصر
سلام
گفتم شايد اين لينكِ هم به درد دوستان بخوره كه بخوان بيشتر بدونن
:لبخندساده:
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/category/vs2010ctp
sinashahab
دوشنبه 21 بهمن 1387, 21:45 عصر
از چه نظر .net framework 4 با ورژن 3.5 فرق داره ؟
Behrouz_Rad
دوشنبه 21 بهمن 1387, 22:48 عصر
از چه نظر .net framework 4 با ورژن 3.5 فرق داره ؟
- قابلیت های جدیدی به #C و مخصوصا به VB.NET اضافه شده.
- از PLINQ (نسخه ای از LINQ برای اجرا بر روی پردازنده های چند هسته ای) و TPL (کتابخانه ای برای اجرای ذاتی برخی دستورات مثل حلقه ی for بر روی پردازنده های چند هسته ای) پشتیبانی می کنه.
- چند نوع ساختمان داده ی جدید رو معرفی کرده.
- تغییرات زیادی در ASP.NET به وجود اومده.
- Entity Framework نسخه ی 2 رو به همراه داره.
- قابلیت های جدیدی برای WPF ارائه می کنه. مثل سازگاری با حالت لمسی Windows 7
- و قابلیت های جدید برای WF، WCF و Silverlight
موفق باشید.
miladnoori67
دوشنبه 21 بهمن 1387, 23:09 عصر
سلام آقای h2k این ویژوال استادیو سیستم شما رو کند نمیکنه؟ چون به شدت از رم من استفاده میکنه و سیستمم کند عمل میکنه.
H2K
سه شنبه 22 بهمن 1387, 09:57 صبح
سلام آقای h2k این ویژوال استادیو سیستم شما رو کند نمیکنه؟ چون به شدت از رم من استفاده میکنه و سیستمم کند عمل میکنه.
سلام
خوب دوست من قبل اينكه ران كنى برنامه را توسط MVPC تو setting همه چيز رو تنظيم كن بد ران كن :لبخندساده:
sinashahab
سه شنبه 22 بهمن 1387, 15:08 عصر
ایا یه دانلودش می ارزه که 8 گیگ دانلود کنم ؟
اگه 2008 رو یاد بگیرم می تونم با 2010 برنامه بنویسم یا دوباره باید یاد بگیرم ؟
H2K
سه شنبه 22 بهمن 1387, 19:18 عصر
ایا یه دانلودش می ارزه که 8 گیگ دانلود کنم ؟
اگه 2008 رو یاد بگیرم می تونم با 2010 برنامه بنویسم یا دوباره باید یاد بگیرم ؟
سلام ،
سوال ِ اول : بستگى به خودت دارِه ، در ضمن فايل 8GB هست اما وقتى باز كنى فايل رو ميشه 24GB
سوال ِ ۲: وقتى كه با ۲۰۰۵ كار ميكردى بد ۲۰۰۸ آمد چه كار كردى؟ در modere اين هم همون كار و بكن :لبخندساده:
محمدامین شریفی
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 16:56 عصر
سلام ،
سوال ِ ۲: وقتى كه با ۲۰۰۵ كار ميكردى بد ۲۰۰۸ آمد چه كار كردى؟ در modere اين هم همون كار و بكن :لبخندساده:
آیا در win32 تغییری ایجاد شده است؟
به نظرت سیاست ویژوال استدیو به چه سمتی رفته است؟
هنوز هم بر 3 پایه WPF,WCF,WWF تاکید شده است.
کنترل های WPF بیشتر شده اند؟
و در آخر وضعیت پشتیبانی silverlight توی VS10 چگونه است؟
ممنون
salehbagheri
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 18:59 عصر
Minimum 75 GB available HDD space
75 گيگ؟؟؟!؟ :گیج::گیج:
كل فضاي هارد من 80 گيگه!!!
راستي! مايكروسافت هنوز كاري نكرده كه بشه با VB يا #C به صورت Native برنامه نويسي كرد؟ يا هنوز اين دو زبان انگل NET Framwork. هستند!
vcldeveloper
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 20:31 عصر
مايكروسافت هنوز كاري نكرده كه بشه با VB يا #C به صورت Native برنامه نويسي كرد؟
برنامه ایی برای این کار نداشت، و نداره. نیازی هم نیست که بخواد همچین کاری بکنه. اگر قرار به برنامه نویسی برای Win32 بود، ++VC بازار خوبی داشته و داره، نیازی به ایجاد زبان جدیدی مثل #C نبود.
Microsoft.net
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 09:54 صبح
کلا کد نویسی به صورت native تو دنیای امروز داره کم رنگ و کمرنگ تر میشه
Unknownlive
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 10:29 صبح
نسخه اصلی و نهای VS 2010 کی میاد؟!!
salehbagheri
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 10:37 صبح
خب به هر حال مايكروسافت بايد بخاطر سرعت افتضاح برنامه هايي كه با VB يا بعضاً #C نوشته ميشه، چارهاي پيدا كنه!
كافيه يه عكس يا بكگراند به پس زمينه فرمتون اضافه كنيد، فرم براي اينكه نمايش داده بشه خودكشي ميكنه و 2، 3 بار Refresh ميشه!
vcldeveloper
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 12:50 عصر
کلا کد نویسی به صورت native تو دنیای امروز داره کم رنگ و کمرنگ تر میشه کد نویسی بصورت native هنوز در پلت فرم های مختلف غیر مایکروسافتی بسیار پررنگ هست، و خبری از کم رنگ شدنش نیست. حتی روی پلت فرم ویندوز هم علی رغم گسترشی که دات نت داشته، همچنان حجم بزرگی از پروژه ها از کدهای native استفاده می کنند. روی همین پلت فرم ویندوز غیر از حوزه نرم افزارهای سازمانی، و نرم افزارهای تحت وب، استفاده از دات نت توجیه چندان قابل قبولی نداره.
شخصا معتقدم در ویندوز کدهای native حداقل تا 10 سال آینده همچنان با قدرت در صحنه حضور خواهند داشت، و بعد از آن هم همچنان برخی از حوزه های محدود مثل درایور نویسی را در تسلط خودشان خواهند داشت. در سایر پلت فرم ها هم که کدهای Managed شده جایگاه مهمی ندارند. استثناء ش کدهای جاوا هست، که آن هم بیشتر در پروژه های سازمانی بزرگ مورد استفاده قرار میگیره، و در غیر این حوزه، حرف چندانی در برابر کدهای Native نداره، و عرصه در اختیار زبان های Native هست.
محمدامین شریفی
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 19:55 عصر
شخصا معتقدم در ویندوز کدهای native حداقل تا 10 سال آینده همچنان با قدرت در صحنه حضور خواهند داشت، و بعد از آن هم همچنان برخی از حوزه های محدود مثل درایور نویسی را در تسلط خودشان خواهند داشت..
با فراگیر شدن arm و استفاده نجومی سیستم عامل در این میکرو ها و همچنین ارتباطات WIRELESS به نظر من این مقوله هم کم کم،کمرنگ می شود.
ماکروسافت هم پلت فرمی دارد به نام Porting Kit،که گرچه برای یادگیریش حداقل 3 ماه زمان لازم دارد،ولی دیگر کدها متن باز و قابل شخصی سازی می باشند.
نظر شخصی بنده اینست که هیچ وقت برنامه نویسی native از بین نمی رود.چون همیشه برنامه هایی وجود خواهند داشت که millisecond برایشان نقش حیاتی را ایفا می کند.
اونجوری که من میدونم پروژه های صنعتی مانند پتروشیمی و حتی کارهای صوتی و تصویری را با MFC می نویسند ولی خودشون را درگیر گرافیکش نمی کنند و در قالب یک DLL آن را با همان دات نت اجراش می کنند.
در کل برنامه نویسیان دات نت حرفه ای به هر دو مقوله وارد هستند.
این را می تونی توی آگهی های استخدام برنمه نویس و حتی توی تخصص های برنامه نویسان حرفه ای در خارج ببینید.
پیروز باشید.
emadfa
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1388, 22:04 عصر
دوست عزیز اشتباه می کنی. برنامه نویسی native هیچگاه ضعیف نمی شه. هر چند با وجود رقبای قدرتمندی چون java و .net . برنامه نویسی native هم چون mfc در حال حاضر بالاترین چرخش مالی رو در بین زبان های برنامه نویسی داره. بالاترین سطح دسترسی در برنامه نویسی , سرعت و قدرت مربوط به برنامه نویسی native هست. ضمن این که کد نویسی به صورت native فقط مربوط به درایور نویسی نیست و تقریبا بخش عمده ای از نرم افزارهای امنیتی و صنعت بازی ( به طور نمونه ) به خاطر سرعت و قدرت از این نوع برنامه نویسی استفاده می کنند.
با وجود رشد لگاریتمی برنامه نویسی به صورت framework برنامه نویسی native نیز با قدرت مسیر خودشو ادامه می ده!
Unknownlive
جمعه 18 اردیبهشت 1388, 12:01 عصر
چرا بحث عوض شده و لطفا به بحث اصلی بر گردید و یکی جواب من را بده اخه Native چی کار به VS 2010 داره!
mojtaba00
سه شنبه 22 اردیبهشت 1388, 13:40 عصر
چرا بحث عوض شده و لطفا به بحث اصلی بر گردید و یکی جواب من را بده اخه Native چی کار به VS 2010 داره!
دوست من، خوب ربط داره، بحث در مورد کدهای native در این پکیج جدیده
ولی من فکر می کنم بهتره صبر کنیم تا نسخه کاملش بیاد. در مورد native هم بگم، شاید استفاده کنندگانش تعدادشون کم بشه، ولی هیچ وقت نقشش کم رنگ نمیشه. این رو با یک کم تفکر میشه فهمید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.