ورود

View Full Version : دانشنامه‌ی آزاد پی سی پدیا

m-khorsandi
یک شنبه 20 بهمن 1387, 20:21 عصر
پی سی پدیا (http://www.pcpedia.ir/) یک دانشنامه آزاد برای علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات (IT) است. شما به راحتی می توانید دانسته های خود را با دیگران به اشتراک گذاشته و متقابلا از دانش دیگران نیز استفاده نمائید. اگر تمایل ندارید مقالات شما توسط دیگران ویرایش، اصلاح و یا به روز رسانی گردد لطفا مقاله ارسال نکنید زیرا پی سی پدیا یک دانشنامه آزاد است که امکان ویرایش و به روز رسانی مطالب را توسط همه کاربران فراهم می نماید.

Netsky
دوشنبه 21 بهمن 1387, 00:05 صبح
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز .
به نظر من کار واقعا عالیه که داره انجام میشه . یه چیزی تو مایه های ویکی پدیا البته با زمینه تخصصی رایانه و فناوری اطلاعات . از همه مهمتر که یه سایت فارسی زبانه .
ما فرزندان کورش کبیر باید در راه پیشرفت کشورمون تلاش کنیم .
هر کس با هر چیزی که بلده .
یکی ماهواره پرتاپ میکنه فضا مثل سفیر امید .
یکی سلاحهای نظامی میسازه .
یکی دارو میسازه .
و ما هم که برنامه نویسیم و از دانش کامپیوتر بهره مندیم باید در این زمینه ها ( علوم رایانه ) کشورمون رو به سوی جلو حرکت بدیم .
به امید روزی که ما نیز یکی از ابر قدرت های جهانی شویم ....................
با تشکر ..............................

Parham.D
دوشنبه 21 بهمن 1387, 06:00 صبح
يك سوال براي من پيش آمده. البته شايد بايد در قسمت گفتگو با مسئولين سايت آن را مطرح كنم.

حدود نوشتن در يك تاپيك چي ميتونه باشه؟ وقتي يك دوست در يك بخش علمي يك سايت معرفي مي‏كنه مثل پي سي پديا، ما ميتونيم خارج از موضوع (به نظر من البته) درباره سياست و يا مسائل اجتماعي و يا علمي كه خارج از موضوع اصلي تاپيك است مطلب بنويسيم؟

alishahbazi
دوشنبه 21 بهمن 1387, 14:08 عصر
سلام به همگی
چه جالب .
ما هم یک سایت داریم به نام www.P30Pedia.com .
در این سایت که به اولین دانشنامه کامپیوتری فارسی زبانان مشهور است ، محیطی ایجاد کرده ایم و یک دانشنامه ای برای فارسی زبانان ساخته ایم .

ما هر روز به گسترش اون می اندیشیم.

حال این دوستمون که سایت pcpedia مال ایشون اگه دوست داره میتونه بیاد و با هم صحبت کنیم تا یک سایت خیلی قدرتمند بسازیم ، مهم ترین هدف پیشرفت ایران و ایرانی در زمینه علوم رایانه است.

به امید ایرانی سربلند

Mehdi Asgari
دوشنبه 21 بهمن 1387, 15:23 عصر
يك سوال براي من پيش آمده. البته شايد بايد در قسمت گفتگو با مسئولين سايت آن را مطرح كنم.

حدود نوشتن در يك تاپيك چي ميتونه باشه؟ وقتي يك دوست در يك بخش علمي يك سايت معرفي مي‏كنه مثل پي سي پديا، ما ميتونيم خارج از موضوع (به نظر من البته) درباره سياست و يا مسائل اجتماعي و يا علمي كه خارج از موضوع اصلي تاپيك است مطلب بنويسيم؟
قانون شماره 4
این سایت محلی جهت تبادل اطلاعات در رابطه با اهداف سایت می باشد. پس لطفاً تنها مطالب مربوط به این موضوع و یا موضوعات وابسته به آن را مطرح کنید.

قانون شماره 14
از ارسال مطالب بی ارتباط به تاپیک مطرح شده توسط دیگر کاربران خودداری فرمایید.

واضحه. نه ؟
(همین پست تو و جواب من هم آف تاپیک محسوب میشه و از مدیر میخوام پس از دیده شدن این پست ها ، جفتشون رو پاک کنه. حالا اگه طبق قانون سایت ، پستت به عنوان آف تاپیک پاک می شد ، ناراحت نمی شدی ؟)

mazdadoost
دوشنبه 21 بهمن 1387, 16:01 عصر
قانون شماره 4
این سایت محلی جهت تبادل اطلاعات در رابطه با اهداف سایت می باشد. پس لطفاً تنها مطالب مربوط به این موضوع و یا موضوعات وابسته به آن را مطرح کنید.

قانون شماره 14
از ارسال مطالب بی ارتباط به تاپیک مطرح شده توسط دیگر کاربران خودداری فرمایید.

واضحه. نه ؟
(همین پست تو و جواب من هم آف تاپیک محسوب میشه و از مدیر میخوام پس از دیده شدن این پست ها ، جفتشون رو پاک کنه. حالا اگه طبق قانون سایت ، پستت به عنوان آف تاپیک پاک می شد ، ناراحت نمی شدی ؟)

تفکر بر انگیزه ؟! اگر اف تاپیک بده چرا خودتون میدین؟ مخصوصا که ظاهرا بند به بند قانون سایت رو خوندین و خوب هم دیگران رو ارشاد میکنید؟ ولی خوب کار بد برای کسی که میدونه بده خیلی بد تر نیست به نظر شما (چه فایده که بفرمایید پاکش کنند!)
پس بذارید :
1-یا مدیر مربوطه پست این بنده خدار رو پاک کنه . و اگه تکرار کرد خوب بازم پاک میکنه و در نهایت یه اخطار میده .که اگر طرف بخواد رعایت کنه که میکنه .و گرم نخواد بعد از 3000 تا پست هم نمیکنه!! چه شما بگید چه مدیر مربوطه!
2-یا یه بنده خدای بی تجربه ای که قانون سایت رو ندونه و حکم قضاوتش صادر نشده باشه که اگر پست هر دو شون پاک شد حرجی نباشه به هیچ کدام!

خوب الان بین 2 تا پستو سه تا فرقی نمیکنه !:لبخندساده:؟
این مسئله رو مطرح کردم چون در نظرم چند پست دیگر هم با چنین مواضع آمرانه ای از جانب شما شده که در اون ها هم همینطور گفتین این پست ارشادی که می کنم لازمه ولی بعد مدیر پاکش کنه و جالب اینجاست که بعضی هاشون پاک هم نمیشه.
امیدوارم منظورم رو خوب منتقل کرده باشم .

Ehsan Valinouri
دوشنبه 21 بهمن 1387, 22:14 عصر
دوستان عزیز من احسان ولی نوری طراح و وب مستر pcpedia.ir هستم. واقعا خوشحال میشم من رو در این جنبش یاری کنید. آماده شنیدن هرگونه پیشنهاد و انتقاد شما هستم.

Parham.D
سه شنبه 22 بهمن 1387, 06:36 صبح
متوجه نشدم چي شد؟؟!! آقاي mehdi311ggg (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=12705) منظور شما من بوده يا Netsky (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=72605) و يا هر دوي ما؟؟!! من ناراحت نمي‏شوم اگر سوال من را پاك كنيد، چرا كه خودم گفتم كه شايد محل مطرح كردن پرسشم مناسب نبوده.

يك نفر سايت معرفي مي‏كنه و يكي ديگه آن را به غرور ملي، افتخار ايراني و پرتاب ماهواره بست مي‏ده و براي يك تازه كار سوال پيش مي‏ياد كه آيا اين خلاف قوانين سايت نيست؟ همين.

alishahbazi
چهارشنبه 23 بهمن 1387, 17:22 عصر
دوستان اگه پست من خلاف قوانین سایت هستش حتما حذفش کنید تا دوستانی به مثل Parham.D و ... ناراحت نشوند.

Ehsan Valinouri
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 16:17 عصر
راستش من متوجه نشدم چه خبره اینجا؟ آیا واقعا معرفی یک سایت که هدفش گسترش محتوای وب فارسیست آن هم از طرف مدیر بخش اشتباهه!؟