View Full Version : سوال: locked کردن فیلدهای یک فرم
mnz123456
دوشنبه 21 بهمن 1387, 20:34 عصر
سلام
من یک جدول 1 به چند طراحی کردم که هر نفر باید در چند مرحله اقساطش را بپردازد فقط در فرم می خوام هر سری که پولی پرداخت می شه اون سری فیلد locked بشه من برنامش را نوشتم و کار هم می کنه ولی از فرم که خارج میشیم و دوباره وارد فرم میشیم فیلد ها از قفل در میاد لطفا راهنمایی کنید من هر چی سعی می کنم نمی تونم سایز برنامه را کم کنم و نمی شه نمونه فرم را بزارم حتی rar هم که می کنم باز حجمش می شه 538 kb
لطفا یه جوری من را راهنمایی کنید
fazl11
دوشنبه 21 بهمن 1387, 20:57 عصر
دوست از عزيز چرا اونجوري انجام مي دي بيا يك كوئري از جدول 1درست كن و فرم اصليت را به اون وصل كن و در زير اين فرم هم يك ساب فرم كه اونم از كوئري تشكيل شده از جدول (چند يا فرزند) لينك شده ايجاد كن بطوري كه اطلاعات وام رو نشون بده و روي فرم از تكس باكس آن بوند استفاده كن بطوري كه پس از تاييد كابر از اصل وام كسر بشه همچنين در ساب فرم نشون بده كه چندمين مرحله پرداختي هست
براي اينكه فايلت كم حجم بشه اول يك كپي بگير بعدش از منوي tools به ديتابيس يوتليتي رفته و فايلت رو فشرده كن بعدن توسط وين رار فشرده كن و آپ لود كن
e601
دوشنبه 21 بهمن 1387, 21:14 عصر
با سلام
کافیه خاصیت خاصیت Allow Edits فرمتون رو برابر False قرار بدین. با اینکار چه زمانی که وارد فرم میشین و چه زمانی که رکورد اضافه میکنین اطلاعات داده شده قبلی غیر قابل ویرایش هستند
موفق باشید
mnz123456
سه شنبه 22 بهمن 1387, 12:07 عصر
سلام
از راهنماییتون ممنون fazl11 من نمی خوام فرمم اون جوری بشه به خاطر همین از راهنمایی eh.masoude استفاده کردم ولی از راهنماییت برای کم حجم کردن فایل ممنون
eh.masoud عزیز ممنون از راهنماییت من این دستور را در formload نوشتم می خواستم ببینم میشه در properties هم این کار را انجام داد من همچین گزینه ای را ندیدم
یه سیوال دیگه هم داشتم وقتی در فرم ozviat3 وضعیت وام را می زنیم می خوام هر دریچه ای که در پایین باز می شه کد پرسنلی و مبلغ وام در تمامی این دریچها و در دریچه های جدید بیاد مخصوصا مبلغ وام که در هر دریچه عوض میشه (update) ولی فقط در اولین دریچه میاد به نظرتون باید چه کار کنم؟ من نمونه فرم را گذاشتم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.