PDA

View Full Version : امنیت در برنامه ها

REZADG
دوشنبه 21 بهمن 1387, 21:59 عصر
بی شک بیشترین دغدغه ی برنامه نویسان این است که نکند کسی برنامه ی مرا هک کند یا نکند که کسی کپی رایتش را به اسم خود در اورد یا نکند که عکس ها و ایکن برنامه را تغییر دهند .
من تمام این دغدغه ها راهکاری عالی دارم ولی اول به هرف هایم گوش دهید .
1- من خودم هکر برنامه هستم یعنی میدانم که یک هکر از چه راههایی وارد برنامه میشود که یک راه ساده دارد و یک راه سخت اول راه اسان استفاده از برنامه هایی همچون reshack و... راه سختش هم که استفاده از هروفات هشت تایی است که واقعا سخته که راهشم اینجوریه برنامه رو با یه برنامه ای به نام winhicks و... باز میکنن و اون رو بیت بیت تغییر میدن که اگه یک بیتش جابه جا بهشه دیگه هیچی .
اما ما اون راه اسون رو جلوش رو میبندیم ولی راه سخته میمونه ما الن با برنامه ی ASPack اشنا میشیم که اولن برنامه رو کم هجمش میکنه دومن از هک شودن برنامه جلوگیری میکنه خیلی هم عالی . حرف زیاد نزنم
اینم دانلود (http://www.aspack.com/files/aspack212demo.zip) با حجم 294 کیلو بایت:قهقهه::تشویق::تشویق::تش یق:

اینم توضیحات انگلیسی
ASPack is an advanced Win32 executable file compressor, capable of reducing the file size of 32-bit Windows programs by as much as 70%. (ASPack's compression ratio improves upon the industry-standard zip file format by as much as 10-20%.)ASPack makes Windows 95/98/NT programs and libraries smaller, and decrease load times across networks, and download times from the internet; it also protects programs against reverse engineering by non-professional hackers. Programs compressed with ASPack

REZADG
دوشنبه 21 بهمن 1387, 22:02 عصر
و در ضمن فقط واسه dll , ocx , exe های vbو c++ و دلفی هستش