ورود

View Full Version : افزايش توانايي به جست و حو

Modernidea
دوشنبه 21 بهمن 1387, 23:49 عصر
سلام

1- زماني كه يك مطلب رو در سايت جستو جو مي كنيم بعد از انجام جست و جو صفحه اي باز ميشه كه ديگر هيچ كادر جست و جويي ندارد و براي جست و جو دوباره بايد به صفحه قبل برگشت اگر در همان صفحه باز شده امكان جست و جوي دوباره باشد خيلي در وقت صرفه جويي ميشود.

2- اگر يك Combo box در كنار كادر جست و جو باشد و جست و جو را يه تالاهاي بخصوصي مثل دلفي محدود كند به نظر من خيلي موثر است.

با تشكر

vcldeveloper
سه شنبه 22 بهمن 1387, 00:32 صبح
اگر يك Combo box در كنار كادر جست و جو باشد و جست و جو را يه تالاهاي بخصوصي مثل دلفي محدود كند به نظر من خيلي موثر است.

در بخش جستجوی پیشرفته سایت موجود هست.

Modernidea
سه شنبه 22 بهمن 1387, 02:14 صبح
سلام بر مرد هميشه در صحنه
شما هم كه مثل ما شب نشيني ميكنيد مستر كشاورز

خوب نظرتون رو در مورد اولي نگفتين؟

vcldeveloper
چهارشنبه 23 بهمن 1387, 02:29 صبح
1- زماني كه يك مطلب رو در سايت جستو جو مي كنيم بعد از انجام جست و جو صفحه اي باز ميشه كه ديگر هيچ كادر جست و جويي ندارد و براي جست و جو دوباره بايد به صفحه قبل برگشت اگر در همان صفحه باز شده امكان جست و جوي دوباره باشد خيلي در وقت صرفه جويي ميشود.
از کدوم قابلیت جستجو استفاده می کنید؟ اگر منظور کادر جستجوی گوگل هست، فکر نکنم ما بتونیم کاری بکنیم.

Nima_NF
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 01:04 صبح
از کدوم قابلیت جستجو استفاده می کنید؟ اگر منظور کادر جستجوی گوگل هست، فکر نکنم ما بتونیم کاری بکنیم.

خیلی وقت بود می خواستم این موضوع را پیگیری کنم. تغییرات مورد نیاز را به جناب کرامتی اطلاع دادم و ایشان هم اعمال کردند.

دوستان از این پس در نتایج جستجوی گوگل، کادر جستجو هم وجود دارد.

xxxxx_xxxxx
دوشنبه 12 اسفند 1387, 20:54 عصر
سلام
تغيير جديدي كه ايجاد شده خيلي خوبه ديگه نيازي به برگشت به صفحه اول نيست.
تنها يه چيز مي مونه و اون هم اينكه وقتي يك تاپيك رو از نتايج جستجو شده گوگل باز مي كنيم، با حالت مهمان وارد اون صفحه ميشيم و دكمه هاي تشكر و ويرايش وجود ندارند و اگر از ضميمه ها چيزي مي خواهيم دانلود كنيم بايد user و pass رو وارد كنيم و ...
اگر اين مورد هم اصلاح بشه خيلي خوب ميشه.
متشكرم