ورود

View Full Version : سوال: کپی اتوماتیک فیلد

mnz123456
چهارشنبه 23 بهمن 1387, 10:22 صبح
من یه جدول یک به چند درست کردم که یه فرد میتونه در چند ماه اقساطش را پرداخت کنه
در فرم vam هر سری که اقساط پرداخت شده ثبت میشه پرداخت های گذشته هم نشون داده میشه مشکلی که دارم این است که در صورتی که بخوایم پرداختی جدید داشته باشیم باید دستی مبلغ های گذشته و کد پرسنلی را وارد کنیم چه کار باید بکنم که در صورت پرداخت اقساط جدید کد پرسنلی و مبلغ پرداخت شده قبل کپی بشه در سری جدید و نخوایم دستی وارد کنیم.نمونه فرم هم گذاشتم

mnz123456
چهارشنبه 23 بهمن 1387, 21:53 عصر
سلام عزیزان
تا حدودی مشکلم را حل کردم برای فیلد هایی که احتیاج به up date ندارند با تکه برنامهای در formload میشه حلش کرد ( value.نام فیلد =defaultvalue . نام فیلد ) ولی برای فیلدهایی که احتیاج به up date دارند مثل فیلد باقی مانده این یه مشکل بزرگ میشه چون موقع باز شدن فرم فیلدها همیشه مقدار اولیه table را به خود میگیرند مثلا اگر از 1000 تومان ما دفعه اول 100 تومان پرداختیم حالا اگر 500 تمان دیگه هم بپرداریم باقیمانده را به جای 500 تومان همان 900 تومان در باز شدن فرم نشان میده اگر درست منظورم را نگفتم نمونه فرم را می زارم خواهشا یکی مشکلم را حل کنه

mnz123456
چهارشنبه 23 بهمن 1387, 22:17 عصر
سلام
من اومدم این دستور ( value.نام فیلد =defaultvalue . نام فیلد )را برای فیلد هایی که up date می شوند گذاشتم در Private Sub Detail_Click()
t3.DefaultValue = t3.Value
t4.DefaultValue = t4.Value

End Sub
و هر بار که در فرم کلیک کنم مقدار فیلدها update می شود حتی وقتی هم که فرم را می بندم و دوباره باز می کنم با کلیک بر روی فرم مقدار فیلدها به صورت اخرین باری که تغییر کرده می اید ولی من نمی خوام با کلیک کردن این جوری بشه می خوان بصورت اتوماتیک این جوری بشه در form load هم نوشتمش ولی عمل نمی کنه

hamedMohammad
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 07:04 صبح
سلام
من اومدم این دستور ( value.نام فیلد =defaultvalue . نام فیلد )را برای فیلد هایی که up date می شوند گذاشتم در Private Sub Detail_Click()
t3.DefaultValue = t3.Value
t4.DefaultValue = t4.Value

End Sub
و هر بار که در فرم کلیک کنم مقدار فیلدها update می شود حتی وقتی هم که فرم را می بندم و دوباره باز می کنم با کلیک بر روی فرم مقدار فیلدها به صورت اخرین باری که تغییر کرده می اید ولی من نمی خوام با کلیک کردن این جوری بشه می خوان بصورت اتوماتیک این جوری بشه در form load هم نوشتمش ولی عمل نمی کنه

کد ها را در Private Sub Form_Open درج و امتحان كنيد.

موفق باشید

amirzazadeh
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 08:07 صبح
من یه جدول یک به چند درست کردم که یه فرد میتونه در چند ماه اقساطش را پرداخت کنه
در فرم vam هر سری که اقساط پرداخت شده ثبت میشه پرداخت های گذشته هم نشون داده میشه مشکلی که دارم این است که در صورتی که بخوایم پرداختی جدید داشته باشیم باید دستی مبلغ های گذشته و کد پرسنلی را وارد کنیم چه کار باید بکنم که در صورت پرداخت اقساط جدید کد پرسنلی و مبلغ پرداخت شده قبل کپی بشه در سری جدید و نخوایم دستی وارد کنیم.نمونه فرم هم گذاشتم
يك دكمه رو فرمت بذار و چند تا متغير تعريف كن بعد باكسهايي رو كه لازم داري توي اين متغير ها بريز بعد به ركورد جديد منتقل شو و متغيرها رو بريز تو تكست باكس هاي مربوطه(يعني بر عكس حالت اول).اين كارا رو توي رويداد on click دكمه مورد نظر قرار بده.
كد شما بايد يه چيزي شبيه به اين باشه

dim x,y as string
x=me!CodePerseneli
y=me!MablagheGhozashte
DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
me!CodePerseneli=x
me!MablagheGhozashte=y............................ ....
موفق باشيد

mnz123456
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 08:55 صبح
با سلام
دوست عزیز این تکه برنامت مثل تکه برنامه خودم تا وقتی توی فرم هستی درست کار می کنه ولی وقتی از فرم خارج می شی و دوباره وارد میشی اون عددی که در اول جدول ثبت شده به عنوان عدد مورد نظر می اد
راه دیگهای در نظر نداری می خوای یه نگاه به برنامهای که در بالا گذاشتم بنداز

amirzazadeh
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 10:47 صبح
با سلام
دوست عزیز این تکه برنامت مثل تکه برنامه خودم تا وقتی توی فرم هستی درست کار می کنه ولی وقتی از فرم خارج می شی و دوباره وارد میشی اون عددی که در اول جدول ثبت شده به عنوان عدد مورد نظر می اد
راه دیگهای در نظر نداری می خوای یه نگاه به برنامهای که در بالا گذاشتم بنداز
به جاي فرم continuous از فرم single استفاده كنين .فكر ميكنم اينطوري مشكلتون برطرف بشه.
...................................
موفق باشيد

mnz123456
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 14:32 عصر
سلام دوست عزیز
منظورت را از فرم continuos نفهمیدم میشه یکم واضح تر بگی