ورود

View Full Version : قطع اتصال بانک Sql server

Mersen
چهارشنبه 23 بهمن 1387, 10:46 صبح
سلام من از Sql server استفاده می کنم می خواستم اتصال database را موقعی که برنامه run میشه قطع کنم و دوباره اتصال را بر قرار کنم ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه:ناراحت::افسرده::گریه:

delphiprog3000
چهارشنبه 23 بهمن 1387, 10:57 صبح
سلام من از Sql server استفاده می کنم می خواستم اتصال database را موقعی که برنامه run میشه قطع کنم و دوباره اتصال را بر قرار کنم ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه:ناراحت::افسرده::گریه:

دوست گرامی شی اتصال شما چیه؟

Ado,Bde,........?

delphiprog3000
چهارشنبه 23 بهمن 1387, 11:13 صبح
تمامی اشیای ارتباط دیتابیس دارای خصوصیتی به نام Connected هستند که مقدار منطقی دارد.

برای قطع ارتباط آن را false نماید.

Adoconnection1.connected:=false;

موفق باشید...........

Mersen
چهارشنبه 23 بهمن 1387, 12:16 عصر

شی اتصالی من ado من قبلا این دستور را امتحان کردم جواب نمیده Erore in use دوباره میده ولی با این حال ممنون که زود جوابمو دادین:افسرده:

accpascal
چهارشنبه 23 بهمن 1387, 19:21 عصر

شی اتصالی من ado من قبلا این دستور را امتحان کردم جواب نمیده Erore in use دوباره میده ولی با این حال ممنون که زود جوابمو دادین:افسرده:

دستور فوق صحیح است احتمالا شما جایی دستور رابکار می برید که یک پروسس مانند ذخیره سازی و یا عمل دیگری در حال اجرا می باشد

delphiprog3000
چهارشنبه 23 بهمن 1387, 20:07 عصر

با سلام. دوست گرامی همینطور که میبینید جواب برای پاسخ شما زیاده. اما باید شما در رابطه با کاری که میخواهید و کاری که تا به حال انجام داده اید توضیحات کاملی بدهید تا جواب مناسبی کسب نمایید.

موفق باشید.............

Mersen
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 08:01 صبح
با سلام. دوست گرامی همینطور که میبینید جواب برای پاسخ شما زیاده. اما باید شما در رابطه با کاری که میخواهید و کاری که تا به حال انجام داده اید توضیحات کاملی بدهید تا جواب مناسبی کسب نمایید.

موفق باشید.............

سلام ببینید من اطلاعاتی را که قبلا بکاپ گرفتم می خوام restore کنم ولی خوب اون موقع که برنامه run میشه adoconnection وصل و منم هر کاری که می کنم نمی تونم اتصالشو قطع کنم error in use یا error های مشابه میده !!!

delphiprog3000
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 09:24 صبح
با سلام.
دوست گرامی در این دو لینک در رابطه با Backup و Restore توضیحات کاملی داده شده. مطمئنا جوابت رو پیدا میکنی.

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=32723&highlight=backup+restore

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=19276&highlight=backup+restore

موفق باشید.................

Mersen
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 11:02 صبح
با سلام.
دوست گرامی در این دو لینک در رابطه با Backup و Restore توضیحات کاملی داده شده. مطمئنا جوابت رو پیدا میکنی.

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=32723&highlight=backup+restore

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=19276&highlight=backup+restore

موفق باشید.................

رفتم قبلا backup و restore من هیچ مشکلی نداره از خود سایت گرفتم ولی اون دوستی که این source ها رو در اختیار گذاشتند گفتن میشه همچین کاری کرد ولی نگفتن چه طور من اونجا هم این سوال رو مطرح کردم ولی کسی جواب نداد !!!:گریه:

vcldeveloper
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 16:48 عصر
با Close کردن AdoConnection، ارتباط آن با بانک قطع میشه. اگر بانک شما همچنان پیام میده که کانکشنی باز هست، علتش میتونه چیزهای مختلفی باشه، مثلا سایر برنامه ها که احیانا آن بانک را باز کردند، یا ممکن هست در برنامه خودتان کدی مجددا AdoConnection را باز می کند.

برای Backup و Restore، بجای آنکه به بانکی که می خواید ازش Backup یا Restore بگیرید، وصل بشید، به بانک Master وصل بشید. حالا این کار را می تونید یا از طریق خودِ AdoConnection انجام بدید، یا از طریق اضافه کردن USE Master به دستور SQL ایی که برای انجام اون عملیات می نویسید.

Mersen
جمعه 25 بهمن 1387, 12:50 عصر
برای Backup و Restore، بجای آنکه به بانکی که می خواید ازش Backup یا Restore بگیرید، وصل بشید، به بانک Master وصل بشید. حالا این کار را می تونید یا از طریق خودِ AdoConnection انجام بدید، یا از طریق اضافه کردن USE Master به دستور SQL ایی که برای انجام اون عملیات می نویسید.

ممنون از راهنماییتون ولی من وقتی برنامه را اجرا می کنم بانک من وصل و همان بانکیه که می خوام ازش restore بگیرم می دونم توی یه برنامه جدا به من جواب می ده ولی من اینو نمیخوام و می تونم بپرسم چرا باید به بانک master وصل بشم میشه بیشتر توضیح بدین !!!

vcldeveloper
جمعه 25 بهمن 1387, 22:28 عصر
می تونم بپرسم چرا باید به بانک master وصل بشم میشه بیشتر توضیح بدین
برای اینکه:
1- در هنگام Restore نمی تونید به همون بانکی داره Restore میشه وصل باشید.
2- بانک master یک بانک سیستمی هست و همیشه در SQL Server وجود داره، پس شما می تونید مطمئن باشید که اتصال با موفقیت انجام میشه.

saied_genius
شنبه 03 اسفند 1387, 19:16 عصر
براي RESTORE كرد ديتابيس SQL شما بايد ابتدا دسترسي به بانك را محدود به يك دسترسي نماييد. (كه آ ن هم دسترسي خود Restore است)

و سپس اقدام به RESOTRE نماييد.

براي دسترسي محدود :

ALTER DATABASE MyDatabase SET SINGLE_USER

و يا

EXEC sp_dboption 'MyDataBaseName','single user','TRUE'

و سپس از هر نوع RESTORE كه دوست داري استفاده كن.

همان RESTORE كه استفاده كرده اي خوب است از همان استفاده كن.
و يا از لينك زير استفاده كنيد.

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=120434&page=3

**نكته: تنظيم ديتابيس به حالت تك كاربره پس از بازيابي اطلاعات به صورت اتوماتيك به حالت چند كاربره باز مي گردد.

موفق باشيد.