View Full Version : سوال: delphi prsim و سوال من
qazwsx
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 00:09 صبح
سلام قا ما این نرم افزار جدید رو نصب کردیم اصلا شباهتی به دلفی نداشت یه دستور showmessage رو اجرا نکرد چه چوری باید برنامه ها رو روش اجرا کنیم
vcldeveloper
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 02:07 صبح
1- عنوان مناسب انتخاب کنید.
2- باید قبل از نصب یک نرم افزار، مقداری درباره اش تحقیق کنید. قرار نیست Delphi Prism کدهای دلفی را عینا کامپایل و اجرا کند.
qazwsx
پنج شنبه 24 بهمن 1387, 22:00 عصر
1- عنوان مناسب انتخاب کنید.
2- باید قبل از نصب یک نرم افزار، مقداری درباره اش تحقیق کنید. قرار نیست Delphi Prism کدهای دلفی را عینا کامپایل و اجرا کند.
اگه قرار نیست پس چرا اومدن دست این همه برنامه نویس رو گذاشتن تو حنا یا هنا حالا میدونم
قبلا بحث شده
من که از 2006 دارم .net کار میکنم چی بگذیریم من اصلا از ویژال استدیو خوشم نمیاد ولی زمانی که delphi prsim رو نصب کردم دیدم که باید این آیدی رو یاد بگیرم من اگه قرار بود که با ویژال استدیو کار کنم میرفتم #c کار میکردم که خیلی خیلی از delphi.net نه win32 قو تره تموم دل خوشی این بود که راحت تو همین آیدی دلفی میتونم کارامو انجام بدم .
vcldeveloper
جمعه 25 بهمن 1387, 02:26 صبح
اگر درباره Delphi Prism کمی تحقیق می کردید، می دیدید که بارها گفته شده که در Visual Studio کار میکنه. درباره علت استفاده از Visual Studio هم بارها توضیح داده شده.
اگر پروژه دلفی دات نتی دارید که در آن از VCL.Net استفاده شده، همچنان می تونید آن را در IDE دلفی 2009 توسعه بدید. اگر پروژه دلفی دات نتی دارید که در آن از WinForms مربوط به دات نت فریم ورک استفاده شده، نه VCL.Net، می تونید با کمی تغییرات آن را با Delphi prism سازگار کنید.
درباره مزیت های Delphi prism بر دلفی دات نت هم در سایت های مختلف، و بطور خاص در سایت CodeGear، توضیح داده شده.
omid.dev
سه شنبه 15 دی 1388, 14:17 عصر
تو دات نت كه اين حرفها رو نداريم. كلاسها و توابع دات نت تو همه زبانها يك جور هستند. مثلا نحوه كاربرد session و authentication تو دلفي با سي شارپ فرق چنداني نداره كه. بنظر من خيلي بهتره كه به مرور زمان كم كم syntax زبانها به هم نزديك بشوند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.