View Full Version : بدست آوردن عنوان اصلي dbgrid
bps20590
جمعه 25 بهمن 1387, 09:56 صبح
با سلام
من با يك query اطلاعاتم را داخل يك dbgrid قرار داده ام البته درquery از عبارت as براي تغيير عنوان فيلدها استفاده كرده ام حالا مي خواهم هرگاه روي يك ستون از dbgrid كليك مي كنم عنوان اصلي فيلد يعني همان نامي كه در جدول ميباشدنمايش داده شود
مثال براي ديتور query:
select name as نام ,fname as نام خانوادگي from tbmain
Hsimple11
جمعه 25 بهمن 1387, 10:21 صبح
برای چی از ALIAS استفاده کردید؟ که نام ستونها را در گرید تغییر دهید؟ اگر بله، از خاصیت Titles>Caption ستونهای DBGrid در Grid در ColumnEditor آن استفاده کنید و به هر ستون اسم دلخواه را بدهید و در موقع نیاز به نام اصلی فیلد در جدول این Title را بردارید.
bps20590
جمعه 25 بهمن 1387, 15:50 عصر
دوست عزيز اولا من نگفتم كه از alias استفاده كردم
دوماً من نمي خواهم از روشي كه شما گفتيد استفاده كنم بلكه همان چيزي رو ميخواهم كه مد نظر خودم هست
shervin farzin
جمعه 25 بهمن 1387, 18:49 عصر
سلام
موقعي كه شما از as براي تغيير نام ستونها در كد SQL استفاده ميكنيد . نتيجه Select با نام
جديد وارد Dataset ميشه و از طريق محتويات Dataset نميتونيد به نام اصلي فيلد پي ببريد .
در حالت دو راه داريد :
1- همونطور كه Hsimple11 عزيز عنوان كردند ، عمل كنيد ( كه در اين شكل نتيجه Select همراه
با نام اصلي فيلدها وارد Dataset ميشه . )
2- با توجه به Index ستون انتخاب شده در DBGrid ، يك بار ديگه با دستور Select از Database
فيلدها رو بخونيد ( البته اين بار بدون as ) و عنوان فيلد با شماره DBGrid رو پيدا كنيد .
موفق باشيد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.