ورود

View Full Version : سوال: ایده شما چیست ؟ در مورد ایجاد سیستم تگ (برچسب گذاری)

miladanimator
جمعه 25 بهمن 1387, 23:11 عصر
با سلام به دوستان

من دو سال پیش یک سیستم مدیریت محتوای ای.اس.پی رو کاملا سفارشی سازی کردم برای استفاده شخصی خودم .
و الان می خوام با ایجاد تغییراتی ، سیستم برچسب (تگ) گذاری رو بر روی مطالب اعمال کنم .

بدین صورت که در زمان ارسال هر مطلب ، 4 تا فیلد هم برای وارد کردن تگ/کلمات کلیدی مطلب وارد کنم .

بعد هر تگ در صورتی که در دیتابیس وجود نداشت و جدید بود ، ذخیره بشه و در صفحه ای جداگانه بتونم تعداد موارد استفاده از هر تگ رو مشخص کنم و پرکاربردترین تگ ها رو نمایش بدم .
همچنین زمانی که یک مطلب رو کاربر باز می کنه ، بر اساس تگ ها ، لینک مطالب مشابه هم در پایین طلب نمایش داده بشه .
تقریبا یک چیزی توی این مایه ها :http://barnamenevis.org/forum/tags.php اما به زبان asp

به نظر شما بهترین روش کدومه :

1- برای هر مطلب در دیتابیس 4 تا ستون با عناوین tag1, tag2, tag3, tag4 ایجاد کنم ؟
2- یا اینکه برای تگ ها یک table جداگانه در دیتابیس در نظر بگیرم ؟؟؟

دوستان کسی یک نمونه سورس ساده در این مورد داره ؟؟؟ خیلی ممنون میشم یک مثال خیلی ساده (سورس) در این مورد در اختیارم بذارن و یا راهنماییم کنن خودم این سیستم رو تهیه کنم .

kashaneh
شنبه 26 بهمن 1387, 13:01 عصر
دوست عزیز پیشنهادم اینست که بیایید سه جدول را فرض کنید:

اولی : جدول مطالب (Matlab_ID, ...)
دومی : جدول تگ ها (Tag_id , name)
سومی : جدول ارتباط هر مطلب با تگ (Matlab_ID, Tag_ID)

به این ترتیب شما می توانید به یک مطلب به هر میزان که بخواهید تگ های مرتبط را نسبت دهید و محدود فقط به مثلا 4 تایی که نظر اولیه شماست نمی باشید.... در ضمن فهمیدن اینکه هر تگ به چه میزان استفاده شده است نیز آسان است و به این ترتیب مطالب مرتبط با یک موضوع نیز استخراج می شود ... موفق باشید