ورود

View Full Version : این MIDAS چیه

vadood
دوشنبه 23 آذر 1383, 19:20 عصر
این MIDAS چیه؟ ممنون میشم اگه کسی یه مقاله خلاصه و کامل در مورد MIDS و DCOM معرفی کنه.

Mohsen_4194
دوشنبه 23 آذر 1383, 20:44 عصر
Delphi Developer's Guide
البته توصیه می کنم سراغ DCOM نرید چون تا اونجا که من میدونم خود Microsoft هم قرار نیست به توسعه اون ادامه بده.
البته تا اونجا که من میدونم . :wink:

vadood
دوشنبه 23 آذر 1383, 21:30 عصر
می دونم که چیز منسوخ شده ای هست! اما باید یه نرم افزار را که از این استفاده می کنه بررسی کنم. باید بدونم خودش چیه

hps
دوشنبه 23 آذر 1383, 23:51 عصر
MIDAS چیزى مثل یه Interface براى استفاده از DCOM البته یه مقدار انتزاعى‌تره و علاوه بر DCOM مى‌شه از Object Protocolهاى (IIOP) دیگه‌اى هم استفاده کرد. براى MIDAS مى‌تونى از راهنماى Developing Database Applications خود Delphi استفاده کنى. البته من خودم از MIDAS استفاده نکردم و یه تجربه (که کمى هم تلخ بود) با DCOM داشتم. مجبور نیستى براى استفاده از DCOM با جزئیات MIDAS کار کنى و درگیر بشى. اگه مى‌خواى توى دردسر نیفتى، اصلا از MTS براى استفاده از DCOM استفاده نکن و براى سمت Server از Windows 2000 یا XP استفاده کن و DCOMت روى Component Service اونا نصب کن.

ولى اگه از Web Service استفاده کنى خیلى بهتره.

مهدی کرامتی
سه شنبه 24 آذر 1383, 01:18 صبح
آف تاپیک: "انتزاعى‌" یعنی چی؟

vadood
سه شنبه 24 آذر 1383, 18:44 عصر
مساله اینه که یه نرم افزار داریم می خریم که کلاینت ها به یه app server وصل می شن. وقتی از برنامه نویس سوال کردم از چه روشی استفاده کردین گفت midas حالا مساله اصلی من اینه که توی برنامه اینها در دو صورت اتصال مستقیم کلاینت از روی lan یا اتصال از طریق اینترنت چه تفاوت هایی وجود داره
خودشون که چیزی نمی دونن فقط می دونه که یه فایل ini داره و توی اون یه چیزی را بسته به محل کلاینت dcom یا web انتخاب می کنه

آف تاپیک در آف تاپیک

آف تاپیک: "انتزاعى‌" یعنی چی؟
Abstract نیست؟

hps
چهارشنبه 25 آذر 1383, 00:24 صبح
جالبه، پاسخ اون چیزى که مطرح کردى (تفاوت اتصال از طریق LAN و Web) به همون کلمه "انتزاعى" مربوطه.

پس اول یه ذره شفاف‌تر منظورم رو از "انتزاعى" (Abstract معادل فرنگیشه) توضیح مى‌دم:

منطق یه کارى مثل وصل شدن به بانک اطلاعاتى و استفاده از اون (Add, Remove, Update & Select) صرف نظر از نوع Database یا پروتکل ارتباطى، مشخص و یکسانه. بنابراین اگر بتونیم جزئیات رو کنار بگذاریم و روى کارى برنامه قرار انجام بده متمرکز بشیم زندگى خیلى راحت‌تر مى‌شه.

مثلا ODBC، فرض اگه نبود با چه مشکلاتى مواجه بودیم براى استفاده از هر نوع Database باید یه برنامه جدید مى‌نوشتیم. اما الآن مى‌تونیم Database برنامه‌مون رو تغییر بدیم بدون اینکه مجبور باشیم برنامه رو دوباره Compile کنیم (البته این حالت خیلى آرمانیشه !).

MIDAS هم همین طوره. با اون مى‌شه به یه Remote DataSet وصل شد بدون اینکه مجبور به پروتکل ارتباطى‌ات خیلى فکر کنى. مى‌خواى از DCOM استفاده کنى یا WinSock یا HTTP یا حتى SOAP. این مهم نیست که اطلاعات از روى چه پروتکلى جابجا مى‌شن. تنها چیزى که حالا مهمه اینه که محتواشون چیه و به چه دردى مى‌خورن.

MIDAS یه ابزار "انتزاعى" براى اتصال به Remote DataSet به همین سادگى. تفاوت هم به نوع Connection بستگى داره. در این مورد خاص مى‌تونى یا از DCOMConnection استفاده کنى یا از WebConnection.

امیدوارم هم تونسته باشم منظورم رو از "انتزاعى" توضیح بدم و هم اینکه MIDAS رو تعریف کرده باشم.

مهدی کرامتی
چهارشنبه 25 آذر 1383, 10:02 صبح
عالی و گویا بود.

مرسی ++ :thnx:

vadood
چهارشنبه 25 آذر 1383, 12:10 عصر
مرسی

اما من هنوز نفهمیدم. شاید باید help دلفی رو یه نگاهی بکنم.

hps
چهارشنبه 25 آذر 1383, 14:30 عصر
مسلما راهنما از من بهتر توضیح داده. به راهنماى TClientDataSet و TDCOMConnection و TWebConnection نگاه کن (DataSnap). به علاوه خود Delphi چند تا Demo براى MIDAS داره.