View Full Version : Grid With Paging
FirstLine
سه شنبه 24 آذر 1383, 07:12 صبح
با سلام
من به یک گرید (کامپوننت) که خاصیت Paging داشته باشه نیاز دارم ، بانک من هم SQL هست و از ADo استفاده میکنم.
آیا وجود دارد؟ آیا در GoldenBox4 کامپوننتی برای اینکار وجود دارد؟
با تشکر
hr110
سه شنبه 24 آذر 1383, 09:40 صبح
نیازی نیست در دنیای بی سر و ته کامپوننتها که بعضاً هم مشکلاتی برایت ایجاد خواهند کرد ، سرگردان کنی. به جرات میتوانم بگویم که دلفی برای تمامی نیازهای شما در کتابخانه جامع خود جوابهای در خور نیازتان فراهم نمود است. به عنوان مثال برای رفع این مشکل شما میتوانید با استفاده از DBGrid و paging که توسط دستورات اس کیو ال میتوانید ایجاد نماید ، اقدام کنید. و یا اینکه از grid معمولی استفاده کرده و مقادیر رکوردها را که صفحه به صفحه لود مینماید درج کنید.
FirstLine
سه شنبه 24 آذر 1383, 10:22 صبح
با سلام
با تشکر از راهنمایی های سودمند شما استاد عزیز، من از DBGrid & AdoQuery SQL استفاده میکنم ولی نکته اینه که من بلد نیستم از مواردی که فرمودید استفاده کنم :sorry: ، و هر چی سرچ کردم این مورد رو نتونستم پیدا کنم و اگه شما یه کد برای اینکار سراغ دارید ممنون میشوم.
با تشکر
spicirmkh
دوشنبه 10 دی 1386, 15:09 عصر
نیازی نیست در دنیای بی سر و ته کامپوننتها که بعضاً هم مشکلاتی برایت ایجاد خواهند کرد ، سرگردان کنی. به جرات میتوانم بگویم که دلفی برای تمامی نیازهای شما در کتابخانه جامع خود جوابهای در خور نیازتان فراهم نمود است. به عنوان مثال برای رفع این مشکل شما میتوانید با استفاده از DBGrid و paging که توسط دستورات اس کیو ال میتوانید ایجاد نماید ، اقدام کنید. و یا اینکه از grid معمولی استفاده کرده و مقادیر رکوردها را که صفحه به صفحه لود مینماید درج کنید.
امکان دارد یک مثال بزنید چه جوری paging کنیم و به DBGrid نسبت دهیم
vcldeveloper
دوشنبه 10 دی 1386, 17:49 عصر
امکان دارد یک مثال بزنید چه جوری paging کنیم و به DBGrid نسبت دهیم
شما Paging را به DBGrid نسبت نمی دید، بلکه رکوردهای مربوط به هر صفحه را توسط یک کوئری در DataSet لود می کنید و DBGrid متصل به آن DataSet هم آن داده ها را نمایش میده.
چندین بار توی همین بخش دلفی در اینباره بحث شده. در روزهای اخیر هم در تاپیک زیر دربخش SQL Server در این مورد بحث شده:
Fetch کردن تدریجی رکوردها (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=89327)
spicirmkh
سه شنبه 11 دی 1386, 09:23 صبح
چندین بار توی همین بخش دلفی در اینباره بحث شده. در روزهای اخیر هم در تاپیک زیر دربخش SQL Server در این مورد بحث شده:
Fetch کردن تدریجی رکوردها (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=89327)
متاسفانه توی dbisam چیزی بنام Row_Number توی SQl ندارد آیا مثال یا لینک خاصی که بزبان دلفی باشد لطف کنید بگذارید
این موضوع کاری کمی پیچیده است و من جستجو کردم لینک که کمکم کند پیدا نکردم
با تشکر
vcldeveloper
سه شنبه 11 دی 1386, 16:07 عصر
متاسفانه توی dbisam چیزی بنام Row_Number توی SQl ندارد آیا مثال یا لینک خاصی که بزبان دلفی باشد لطف کنید بگذارید
اگر کلمه Fetch را در بخش دلفی جستجو کنید، باید تاپیک های مربوطه رو بتونید پیدا کنید. در ضمن، در لینک فوق علاوه بر Row_Number که مخصوص SQL Server 2005 هست، لینکی دیگه ایی هم وجود داشت که انجام این کار از طریق نوشتن کوئری را توضیح می داد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.