View Full Version : مراحل كمرشكن پخت يك crystalreport
mohammady2
یک شنبه 27 بهمن 1387, 15:01 عصر
سلام دوستان
اين نمونه اي از فرميه كه براي ريپورتم طراحي كردم من
در قسمت detailes به ازاي هر سرپرست فرزندانش ليست بشند اما نميدونم چرا فقط 2 تا از تعداد كل فرزندان رو نشون ميده ؟
آيا نياز به تنظيم خاصي در صفحه است .
unique1984
یک شنبه 27 بهمن 1387, 18:01 عصر
سلام
دوست عزیز ، آیا گروهبندی کردین؟ اینطور که از عکس مشخصه ، گروهبندی نکردین و اطلاعات پایه رو درون PageHeader قرار دادین.
شما باید اطلاعاتتون رو بر اساس فیلد کلیدتون (فکر کنم اینجا کد ملی کلیدتونه) گروهبندی کنین.
کافیه رو گزینه Group Name Fields کلیک راست کرده و Insert Group و سپس فیلد مورد نظر رو انتخاب کنین. حالا همه اطلاعاتی رو که در header قرار دادین در باند جدید بذارین.
بقیه اطللاعات هم ، سر جای خودشون می مونند.
موفق باشین
mohammady2
یک شنبه 27 بهمن 1387, 19:45 عصر
ببينيد من توسط برنامه بايد اطلاعات كامل در مورد يك شخص (اطلاعات خود سرپرست + افراد تحت تكفل سرپرست +اطلاعات سكونت سرپرست ) رو در قالب فرمي كه ميبينيد چاپ كنم . اطلاعات هر بخش از يه جدول جدا انتخاب ميشه .كه كليد مشترك همشون شماره فرمه .
حالا از اونجا كه بايد به ازاي اطلاعات جدول اول( خود سرپرست) چندين ركورد از جدول دوم ( مشخصات فرزندان ) انتخاب بشه فيلدهاي جدول دوم رو در detailes گذاشتم تا تكرار بشه ...اما تا دو تا ركورد تكرار ميشه بيشتر نشون نميده ...............پيدا كنيد پرتقال فروش را
unique1984
یک شنبه 27 بهمن 1387, 20:26 عصر
من به روش شما عمل کردم . البته فقط برای اطلاعات سرپرست و افراد تحت تکفل. هیچ مشکلی نبود . همه رکوردهای مربوط به افراد تحت تکفل رو نشون می ده! شاید توی ارتباطات بین جداول یا یه جای دیگه مشکل داره. اگه میشه یه نمونه بذارین تا ببینیم مشکل کجاست.
mohammady2
دوشنبه 28 بهمن 1387, 10:30 صبح
سلام دوستان .ميدونيد مشكل چي بوده ؟
مثل اينكه بنده خدا section detailes
درست كار ميكرده اما براي اينكه قالب بندي كل صفحه بهم نخوره تاجايي كه تو باند detailes جا ميشده ركوردارو ميذاره دوباره بقيه رو در صفحه بعد با ادامه ركوردها چاپ مكنه .
فرض كنيد صفحه اول تمام صفحه با مشخصات بچه اول و دوم ..صفحه دوم تمام صفحه قبل تكرار ميشه اما با مشخصات بچه سوم و چهارم و ...
آيا تنظيم خاصي داره كه بشه باند detailes كامل چاپ بشه در ادامه footer و ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.