View Full Version : سوال: ایجاد شماره ردیف در Subform
HOK1347
دوشنبه 28 بهمن 1387, 13:16 عصر
با سلام
چطور میشه دریک subform با ایجاد هر رکورد ، شماره آیتم یا شماره ردیف بصورت خودکار ایجاد کرد؟
( از AutoNumber هم نمیتوان استفاده کرد چون هر رکورد در فرم اصلی شامل 1 تا n رکورد در سابفرم است )
مهدی قربانی
سه شنبه 29 بهمن 1387, 00:59 صبح
سلام
این نمونه (http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=514573&postcount=206) رو ببینید .
HOK1347
سه شنبه 29 بهمن 1387, 08:22 صبح
اقای قربانی
با عرض سلام و خسته نباشید ، در سابفرمم ، TEXTBOX مربوط به RowNum رو از برنامه شما کپی کردم ولی کار نمیکنه ، اون فرم رو برتون ضمیمه میذارم ، اگر امکان داره برام اصلاح فرمائید. ضمنا میشه در مورد LOCK کردن امکان IMPORT از برنامه تون رو یه توضیح بفرمائید ؟
با تشکر
مهدی قربانی
جمعه 02 اسفند 1387, 01:29 صبح
سلام
عذرخواهي ميكنم از تاخير در جواب ، علت كار نكردن اين فانكشن عدم كپي كردن دو ماجول موجود به نامهاي Development Code و ProdGetLineNumber در نمونه تقديمي به برنامه خودتون بود بنابراين 2 ماجول مذكور رو به برنامه اضافه كنيد تا مشكلتون حل بشه
اگر امکان داره برام اصلاح فرمائید. ضمنا میشه در مورد LOCK کردن امکان IMPORT از برنامه تون رو یه توضیح بفرمائید ؟
البته بايد عرض كنم كه اين برنامه مال من نيست و اونرو از اينترنت گرفتم ولي اين امكاني كه شما ذكر كرديد در اين برنامه وجود نداره من كه تست كردم هر دو گزينه Import و Export كار ميكنن !!؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.