ورود

View Full Version : سوال: مشكل با فارسي MySQL (سوال تكراري ، شرمنده دوستان!)

siamak-s
دوشنبه 28 بهمن 1387, 13:35 عصر
سلام دوستان

اول قبل از اينكه سوالم رو مطرح كنم ، واقعا از تمامي دوستان معذرت مي خوام از اينكه اين سوال تكراري رو مطرح مي كنم ، تمامي 24 صفحه اين تالار رو گشتم ،‌نزديك به 20 تا تاپيك هم خوندم اما مشكلم حل نشد .

من يك ديتابيس اكسس دارم ،‌اون را با برنامه ESF Database Convert - Standard Edition تبديل به MySQL مي كنم ، (مستقيم به سرور هاست وصل ميشود) ، چارست خروجي رو در برنامه روي utf8 قرار مي دهم ، خود ديتابيس و چارست كانكتشن رو utf8_persian_ci قرار مي دهم و علاوه بر اون Collation ديتابيس رو هم روي utf8_persian_ci قرار مي دهم . داده ها توي phpMyAdmin به درستي نشون داده مي شوند اما در خود سايت نه .
بعد از اينكه در سايتم به ديتابيس كانكت ميشم هم حتي Query هاي SET NAME utf8 و SET CHARACTER utf8 رو اجرا مي كنم اما نتيجه اي در برنداره و مشكل پا برجاست .
در ضمن كدينگ صفحه ام روي utf8 هست و همين طور Coding , Session هم روي 65001 هست .
الان چيزي كه روي سايت ديده ميشه چيزي شبيه به اينه : وانی
به نظر شما در كدام مرحله اين پروسه اشتباهي صورت گرفته Import ، Export يا خود سايت يا Connection يا ...
ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد .
باز هم از همه بابت سوال تكراريم عذر مي خواهم .

mahmood3d
سه شنبه 29 بهمن 1387, 10:19 صبح
الان هم وقتی توی دیتا بیس INSERT می کنی باز هم این مشکل رو داری ؟
اگه نه که اون وقت اطلاعاتی که قبلا توی دیتا بیس نوشته شده کدینگش utf8 نبوده .

siamak-s
سه شنبه 29 بهمن 1387, 15:25 عصر
یعنی ممکنه اطلاعات داخل دیتابیس Access کدینگ دیگه ای جز utf داشته باشه ؟
من همه جای Access گشتم چیزی به عنوان کدینگ نداشت اگر کدینگ دیگری داشته باشد چه طور باید به کدینگ utf تبدیل کرد ؟
یه نکته رو تکرار می کنم اطلاعات در phpMyAdmin درست نمایش داده می شوند .
نتونستم از طریق دستور INSERT داده ها رو وارد دیتابیس کنم (نقص فنی که بعدا باید سر فرصت حلش کنم) اما از طریق phpMyAdmin یکی از فیلدهای تیبلی را پاک کردم و مقدار دیگری را تایپ کردم ، باز هم در phpMyAdmin درست نمایش داده شد ولی در سایت نه.

siamak-s
سه شنبه 29 بهمن 1387, 20:52 عصر
دوستان خواهش من رو رد نكنيد ، من اين سايت رو بايد تا 3 روز ديگه نحويل بدم ، خواهشا كمك كنيد

mahmood3d
سه شنبه 29 بهمن 1387, 21:23 عصر
دوست عزیز
طبق تجربه ای که من داشتم وقتی که با استفاده از کدینگ UTF-8 اطلاعاتی وارد مای اس کیو ال می شه نوشته های فارسی چیزی مثل وانی میشه ولی وقتی می خوای توی صفحه PHP نشون بدی درست نشون می ده .
من خودم یک بار خواستم به صورت دستی اطلاعات رو وارد My SQL کنم در حالی که دیتا بیس از کدینگ UTF-8 استفاده می کرد ولی نوشته ها به صورت علامت سؤال بود.
فکر کنم اگه با استفاده از صفحه وب اطلاعاتت رو توی بانک درج کنی مشکلت برطرف بشه .

siamak-s
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 17:07 عصر
اطلاعاتی که الان توی بانک اکسسم دارم چی کار کنم ؟
دقیقا برعکس چیزی که شما می گید الان رخ داده توی دیتابیس اطلاعات درست نشون داده میشه در صفحه وبم چیزی شبیه اون چیزی که شما فرستادین نشون داده میشه .
من ASP کار می کنم .