PDA

View Full Version : سوال: مشکل در نمایش صفحات asp.net2 در سرور

saeed372424
دوشنبه 28 بهمن 1387, 14:02 عصر
سلام
من یک وب سایت طراحی کردم و میخوام روی سرور شبکه محلی بذارم.اما متاسفانه بعد از انجام تنظیمات سرور صفحات با پسوند aspx را نمایش نمیدهد.در مورد صفحات با پسوند asp این مشکل را ندارم.آیا این مشکل مربوط به ویندوز 2003 است که asp.net2 را پشتیبانی نمیکند؟لطفا منو راهنمایی کنید.

Chabok
دوشنبه 28 بهمن 1387, 16:06 عصر
آیا دات نت فریم ورک 2 روی سرور نصب کرده اید ؟

saeed372424
دوشنبه 28 بهمن 1387, 18:38 عصر
بله نصب کردم.اما چیزی که عجیب بود در منوی program file یا administrator tools نمایان نمیشد

dr.pantagon
سه شنبه 29 بهمن 1387, 00:15 صبح
اگر ویندوز شما سرور باشه باید از add remove program قسمت component و دوباره قسمت Internet information service بری و اونجا تیک داره بزنی تا نصب بشه
( به احتمال زیاد یا نصب نشده یا کامل نصب نشده و گر نه 100% این جوری است که می گم)
اگر اینجوری نصب کنی بهتر چون خودش رو با IIS به صورت اتوماتیک مچ می کنه و اگر همین جوری نصب کردی می تونی تو کنترل پنل Administrative Tools ببینی گزینش رو که به احتمال زیاد به اسم
Microsoft .NET Framework 2.0 Configuration
موجود می باشد.
اگر هم جدا نصب کردی خوب فکر می کنم باید .net رو با IIS کانفیگ کنی تو همین سایت در موردش صحبت شده

Saber_Fatholahi
سه شنبه 29 بهمن 1387, 02:16 صبح
سلام دوست من
در صورتی که می خواین دات نت بعد از IIS نصب کنین برین توی درایوی که دات نت نصبه توی شاخه ویندوز بعد توی مسیر های دات نت ورژن 2 فایلی بنام aspnet_regiis.exe پیدا کنین در صورت پیدا نکردن درایو نصب ویندوز برای این فال جستجو کنین سپس از طریق cmd دستورزیر اجرا کنید

aspnet_regiis.exe -i