ورود

View Full Version : سوال: مانده جمع یا کم کردن دوفیلد

MOR_MS
دوشنبه 28 بهمن 1387, 15:21 عصر
باسلام وخسته نباشید من یک برنامه اکسس نوشتم که در ان وقتی میخواهم مانده دوتا فیلد را در گزارشم باهم جمع یا کم کنم درصورتی که یکی خالی باشد مانده را به من نمی دهد خواهشمندم در این باره کمکم کنید خیلی فوری متشکرم:عصبانی++:

kamiharmonica
سه شنبه 29 بهمن 1387, 09:28 صبح
با سلام خدمت دوست گرامي
شما براي اين كار كافيه قبل از نام فيلد از تابع Nz استفاده كنيد و نام فيلدي را كه مي خواهيد در جمع بياريد در اين تابع قرار دهيد:

((Sum(Nz(Field Name

MOR_MS
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 22:40 عصر
ببخشید من دوتا فیلد دارم که می خواهم از هم کم یا زیادکنم
[field1] - یا +[field2]:افسرده:

dadsara
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 07:55 صبح
سلام

در اینحالت اگر فیلد شما مقدار داشته باشد که آنرا محاسبه می کند درغیراینصورت آنرا صفر درنظر می گیرد
اگر فیلد شما از نوع عددی است :

SELECT Table1.a, Table1.b, nz([a])+nz([b]) AS Expr1
FROM Table1;

اگر فیلد شما از نوع رشته ای است باید ابتدا آنرا بصورت عددی دربیاورید سپس با هم جمع کنید

SELECT Table1.a, Table1.b, nz(Int([a]))+nz(Int([b])) AS Expr1
FROM Table1;

alirezabahrami
یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 08:16 صبح
باسلام وخسته نباشید من یک برنامه اکسس نوشتم که در ان وقتی میخواهم مانده دوتا فیلد را در گزارشم باهم جمع یا کم کنم درصورتی که یکی خالی باشد مانده را به من نمی دهد خواهشمندم در این باره کمکم کنید خیلی فوری متشکرم:عصبانی++:
با سلام
فيلدي كه خالي است و data type آن هم number و currency است بايد حداقل داراي مقدار اوليه صفر باشد . بعبارتي default value آن مساوي صفر باشد و فكر ميكنم اگر فيلد ، هيچ مقداري حتي صفر هم نداشته باشد بعنوان عدد تهي محسوب ميشود و با وجود آن نتيجه محاسبات درست از آب در نمي آيد .
موفق باشيد