View Full Version : سوال: جست و جو بر اساس نام فارسی
sobhangh
دوشنبه 28 بهمن 1387, 15:37 عصر
با درود
من میخوام بر روی یکی از فیلد های بانک اطلاعاتی ام یک جست و جو بگذارم. مثلا شما با وارد کردن نام بقیه ی مشخصات را هم ببینید. البته تمامی نام های نام فارسی هستند و مشکل من این است که ممکن است اسم ها مشابه باشند مثل اینکه چند احمد احمدی متفاوت داشته باشیم. راه حل را برایم بگویید.
اگر مقدور بود کد را هم بگذارید.
با سپاس
Hsimple11
دوشنبه 28 بهمن 1387, 18:46 عصر
چند احمد احمدی را خود آدمم از هم تشخیص نمیده! مگه اینکه یک ویژگی دیگری در جستجو باشه که اونا رو افتراق بده. این سایت سالهاست که دایره و خودش منبع خیلی کاملی از انواع موضوعات شده. بنابراین نیازی به سوال کردن و منتظر پاسخ موندن نیست. کافیه بتونید کلمات کلیدی سوال خودتون رو پیدا کنید و در قسمت جستجوی سایت جستجو کنید.
مطمئن باشید کاملتر و زودتر به جواب خواهید رسید.
موفق باشید.
sobhangh
دوشنبه 28 بهمن 1387, 19:22 عصر
چند احمد احمدی را خود آدمم از هم تشخیص نمیده! مگه اینکه یک ویژگی دیگری در جستجو باشه که اونا رو افتراق بده. این سایت سالهاست که دایره و خودش منبع خیلی کاملی از انواع موضوعات شده. بنابراین نیازی به سوال کردن و منتظر پاسخ موندن نیست. کافیه بتونید کلمات کلیدی سوال خودتون رو پیدا کنید و در قسمت جستجوی سایت جستجو کنید.
مطمئن باشید کاملتر و زودتر به جواب خواهید رسید.
موفق باشید.
شرمنده گشتم نبود نگرد نیست.
در ضمن همشون را نمایش بده( تمام مثل هم ها را)
accpascal
دوشنبه 28 بهمن 1387, 19:54 عصر
اگر کلمه گشتم نبود را سرچ کنید مثال های زیادی پیدا می کنید؟
sobhangh
سه شنبه 29 بهمن 1387, 10:09 صبح
اگر کلمه گشتم نبود را سرچ کنید مثال های زیادی پیدا می کنید؟
ببخشید این که شما نوشتید راه حل منه.
یک کلام بگویید مشکلات زیاد دارید و می خواهید از مسخره دیگران آروم بگیرید چرا می چرخونیدش.
از کسایی که فعل کمک کردن را می دونند. می خوام با بقیه فرق داشته باشند.
Batman
سه شنبه 29 بهمن 1387, 10:24 صبح
من با جناب HSimple11 موافقیم.باید از یه فیلد دیگه هم کمک بگیرید تا نامهای تکراری قابل شناسایی باشه.
مثلا AutoNumber یا چیزی مثل کد مشتری
Hsimple11
سه شنبه 29 بهمن 1387, 17:51 عصر
1- برای تمام جدولهایتان یک Index تعریف کنید. PK یا ... برای اینکه در ویرایش و حذف رکوردهای مشابه دچار مشکل نشوید.
2- جستجوی شما باید بر اساس فیلد دیگری باشد که در دو فرد فرق میکنه. این دیگه واضحه. در حالت معمول هم تمام اون کسانی که با شرط جستجوی شما مطابقند رو خواهد آورد. پس از یک فیلد دیگه کمک بگیرید.
اگر با ایجاد موارد بالا مشکل دارید کلماتی از این جملات را جستجو کنید.
sobhangh
سه شنبه 29 بهمن 1387, 17:51 عصر
راحت بگم این کار من برای دفتر چه تلفنه. من جست و جو بر اساس شماره تلفن را نوشتم اما خب 90 در صد مواقع ما از اسم می خواهیم به شماره برسیم. و عقلانی نیست برای هر نفر کدی را تعریف کنیم.
برای این است که این راه حل را من نمی توانم استفاده کنم.
اصغر (پآچ)
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 11:35 صبح
دوست عزیز سلام
ببین دوست من بهتره شما یه Edit برای جستجوی خودت قرار بدی بعد بیا یه Grid هم برای نمایش نتیجه جستجو قرار بدی بعد وقتی روی یه رکورد از Grid دابل کلیک کردی بیاد پایین فرمت سایر مشخصات فرد مورد نظرت رو نمایش بده اینطوری مشکل نام های مشابه حل میشه!
این روشیه که توی نرم افزار ویژه 118 هم استفاده میشه (البته انتخاب افراد توی اون از طریق آدرس صورت میگیره)
موفق و موید باشی
اصغر (پآچ)
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 11:44 صبح
سلام دوست من
به این تصویر هم نگاه کن شاید بتونی ازش ایده بگیری!
موفق و موید باشی
sobhangh
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 16:50 عصر
دوست عزیز سلام
ببین دوست من بهتره شما یه Edit برای جستجوی خودت قرار بدی بعد بیا یه Grid هم برای نمایش نتیجه جستجو قرار بدی بعد وقتی روی یه رکورد از Grid دابل کلیک کردی بیاد پایین فرمت سایر مشخصات فرد مورد نظرت رو نمایش بده اینطوری مشکل نام های مشابه حل میشه!
این روشیه که توی نرم افزار ویژه 118 هم استفاده میشه (البته انتخاب افراد توی اون از طریق آدرس صورت میگیره)
موفق و موید باشی
راحت بگم ،نفهمیدم.
Batman
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 19:42 عصر
ببین دوست عزیز شما میتونی علاوه بر فیلد نام و نام خانوادگی از فیلدهای دیگر هم استفاده کنی.
یعنی جستجوی ترکیبی مثلا
نام و نام خانوادگی و آدرس یا نام و نام خانوادگی و معرف یا نام و نام خانوادگی و شغل و...
در ضمن منظور آقای پاچ اینه که شما پس از جستجو زمانی که کاربر روی رکوردها حرکت میکنه اطلاعات مهم مثل تلفن و آدرس و شغل و... نمایش داده بشه(مثلا در statusbar)
موفق باشید.
mohsen_9642
دوشنبه 12 اسفند 1387, 15:46 عصر
[B]سلام دوست من
اگه هنوز مشکلت برطرف نشده یه پیام بذار تا مرحله مرحله با هم بریم جلو
sobhangh
جمعه 16 اسفند 1387, 16:38 عصر
سلام کد را نوشتم آما جوابنداد می دونی روش کارم این بود.
از دیتا بیسم یک query ساختم و یعد هم با متصل کردن و رفتم و کد را هم اینطوری نوشتم
var
temp:string;
begin
temp:='select * from table1 order by lname';
end;
البته میشه یک برنامه که خودتون نوشتین و از این مورد داخلش استفاده کردید برای نمونه بگدارید. دیگه کم کم داره توی خوابم میاد واقعا لازم دارم. منتظر یک کمک واقعی ام.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.