ورود

View Full Version : چگونه می شه درست در خط مسبب اشکال متوقف شد؟

mbshareat
سه شنبه 29 بهمن 1387, 11:44 صبح
من زیاد با دلفی آشنا نیستم. برنامه رو که اجرا می کنم اشکال میگیره ولی از روتینهای تو در تو استفاده می کنم و دلفی محل دقیق اشکال رو نشون نمی ده. بلد نیستم با دیباگر کار کنم . اگه ممکنه منو راهنمایی کنین که یه جوری بتونم برنامه ام رو اشکال زدایی کنم!

ممنونم
:متفکر::قلب:

vcldeveloper
سه شنبه 29 بهمن 1387, 19:27 عصر
دیباگر تا حد امکان شما را به محل خطا میبره. اگر روتین های تودرتو را فراخوانی می کنید، معمولا دیباگر خطا را بر روی بالاترین روتین نشان می دهد. در اون حالت، می تونید با استفاده از پنجره Call Stack دلفی بررسی کنید که اون روتین چه روتین هایی را فراخوانی کرده تا به خطا رسیده.

mbshareat
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 19:40 عصر
. در اون حالت، می تونید با استفاده از پنجره Call Stack دلفی بررسی کنید که اون روتین چه روتین هایی را فراخوانی کرده تا به خطا رسیده.
اقا از راهنماییتون ممنونم.آقا خدا حفظتون کنه لطفا به من بگید چطوری می تونم سوالی که خیلی پیش پرسیده ام و هنوز سوالم درست جواب داده نشده از کسانی که راهنماییم کردند دوباره سوال کنم؟ :کف:
مثلا من کد تغییر اشاره گر ماوس را دیر گذاشتم ولی جوابی ندادین.البته Scene در کد بنده نام یک TImage است.:متفکر:

vcldeveloper
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 02:04 صبح
چطوری می تونم سوالی که خیلی پیش پرسیده ام و هنوز سوالم درست جواب داده نشده از کسانی که راهنماییم کردند دوباره سوال کنم؟
مشکلتان را در همان تاپیک مطرح کنید، با ارسال پست جدید، تاپیک به بالای لیست تاپیک ها منتقل میشه.