View Full Version : گفتگو: تلفن گویا
azarsoft
سه شنبه 29 بهمن 1387, 16:00 عصر
من کلی دنبال این موضوع توی این سایت و سایر سایت های فارسی زبان گشتم ، اما راه حل یا بحثی که نتیجه داده باشه پیدا نکردم که بتونه مشکل منو حل کنه
با هزار زحمت تونستم اطلاعاتی هر چند کم ولی کار ساز تو این زمینه پیدا کنم که توی این تاپیک می خواهم در اختیار دوستان قرار بدم
برا شروع در مورد سخت افزاری که بشه ازش استفاده کرد اطلاعاتی می گم
متاسفانه همانطور که خیلی از کاربران که دنبال این سیستم بودن هم می دونن خیلی از مودمها توی ایران به درستی کار نمی کنن مخصوصا کالر ای دی مودم ها و برای ایجاد تلفن گویا نیاز به سخت افزارهای خیلی گران قیمتی هست
من بعد از اینکه حدودا تمام مارک های مودم موجود در بازار را تهیه کردم و یک به یک همه رو تست کردم فهمیدم که تنها مودمی که میشه برای این زمینه مورد استفاده قرار دادمودمی خیلی ارزان قمیتی به نام Datasheen هست که خلاصه از امکانات اون رو برای شما اینجا می نویسم
1- کالری ای دی که در همه جای ایران به درستی کار می کنه و هر دو سیستم DTMFوFSK رو پشتیبانی می کنه
2- همزمان میشه بیشتر از چند مودم از این مارک رو روی سیستم نصب و استفاده کرد که خیلی از مودم ها این امکان رو ندارن
3- قسمت صدای این مودم به درستی کار می کنه و میشه برای ضبط ویا بخش صدا ازش استفاده کرد
و سازگاری فوق العاده ای با اکتیو ایکس KDTele مخصوصا نسخه 4 داره
البته قمیت هفت هزار تومانیش هم قالب توجه (یعنی در کل می تونید با 7 هزار تومان یک تلفن گویا طراحی و راه اندازی کنید
- موضوع دوم اکتیو ایکسی هست که میشه ازش به راحتی برای ایجاد ارتباط با مودم و نرم افزارمان ازش استفاده کنیم
برای این کار هم من KDTele نسخه 3.6 یا نسخه 4 رو پیشنهاد می کنم
البته یک موضوع کوچلو در مورد این اکتیو ایکس اینه که زیاد به نمونه های اون دقت نکنید چون خیلی پیچیده هستن و از نظر من ادم رو گمراه می کنن یک کوچلو مطاله کنید به راحتی می تونید با این اکتیو ایکس کار کنید .
تا اینجاش امیدوارم اطلاعات خوبی رو تونسته باشم به کاربران این سایت بدم
azarsoft
سه شنبه 29 بهمن 1387, 16:14 عصر
مودم هایی که تا حالا تست کردم
zoltrix
کالر ای دی کار نمی کنه و توی تشخیص کلیدهای فشرده شده هر از گاهی به مشکل بر می خوره و بیشتر از یک عنوان از این مودم رو نمیشه روی سیستم استفاده کرد
D-link
-کالر ای ای کار نمی کنه
-قسمت صداش به در ستی کار نمی کنه
-درایور مناسبی نداره
- اعداد فشرده شده رو به درستی تشخیص نمی ده
-با KDTele به خوبی سازگار نیست
Z-Cyber ( از خانواده زولتریکس)
-کالر ای ای کار نمی کنه
-درایور مناسبی نداره
- بیشتر از یک عنوان از این مودم رو نمیشه روی سیستم استفاده کرد
گیگا Giga
-کالر ای ای کار نمی کنه
-قسمت صداش به در ستی کار نمی کنه و بعضی مدلها اصلا صدا پشتیبانی نمی کنند
-درایور مناسبی نداره
موتورلا
-کالر ای ای کار نمی کنه
و چند مورد مودم دیگه که اسماشون خاطرم نیست
تعدادی مودم اکسترنال هم استفاده کردم که اونها اصلا به درد نمی خورن
azarsoft
سه شنبه 29 بهمن 1387, 16:25 عصر
آخرین نسخه از KDTele رو هم براتون همراه با لایسنس می ذارم
نمی دونم شاید قبلا از دوستان کسی گذاشته باشه ، اگه تکراری بود معذرت می خواهم
نسخه 4 (http://rapidshare.com/files/199700281/KDTele4.rar)
r0ot$harp
سه شنبه 29 بهمن 1387, 20:50 عصر
دوست عزیز ممنون از اطلاعاتی که در اختیار عموم قرار دادین . فقط می خواستم بدونم این مودم سرعت داره چون من یه مودم Zoltrix دارم ولی در زمان اتصال و قطع ارتباط دستگاه قفل می کنه .
من می خواستم بدونم این مودم این مشکل رو نداره ؟
باتشکر احسان
azarsoft
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 08:54 صبح
دوست عزیز ممنون از اطلاعاتی که در اختیار عموم قرار دادین . فقط می خواستم بدونم این مودم سرعت داره چون من یه مودم Zoltrix دارم ولی در زمان اتصال و قطع ارتباط دستگاه قفل می کنه .
من می خواستم بدونم این مودم این مشکل رو نداره ؟
باتشکر احسان
من این مودم رو از هر نظر تست کردم ، هیچ مشکلی نداره و قفل هم نمی کنه سرعتش هم واقعا خوبه
من از این مودم در موارد زیر تست گرفتم
- پخش و ضبط صدا با کیفیت بالا
- کالر ای دی در هر دو سیستم مخابراتی
- ارسال و دریافت فکس با سرعت باور نکردنی
- تشخیص کلیدهای فشرده شده با سرعت بالا و دقت
و می تونم بگم از نظر درایور تنها مودمی بود که منو برا نصبش اذیت نکرد
باز سوالی بود در خدمتم
littledemon
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 11:13 صبح
شما از این موضوع اطلاع کامل داری؟ تضمین میکنی؟
من این مودم رو تو بازار پیدا نکردم ...دقیقا چیه مدلش ؟ من یه مدل D562iq ازش پیدا کردم ...همینه؟ جایی خود برا خرید سراغ داری؟(اگه جواب مثبته با پیام خصوصی pLz)
azarsoft
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 20:04 عصر
شما از این موضوع اطلاع کامل داری؟ تضمین میکنی؟
من این مودم رو تو بازار پیدا نکردم ...دقیقا چیه مدلش ؟ من یه مدل D562iq ازش پیدا کردم ...همینه؟ جایی خود برا خرید سراغ داری؟(اگه جواب مثبته با پیام خصوصی pLz)
اطلاع کامل دارم چون زمان طولانی بود دنبال این سیستم بودم و الان دارم با دوتا از این مودم روی سیستمم با نرم افزاری که طراحی کردم کار می کنم و برای شش تا از دوستام که برنامه تلفن گویا در اختیارش قرار داده بودم هم همین مودم رو تهیه کردم
در ضمن این مودم در بازار خیلی سخت پیدا میشه و مدل اون D562is
سخت که چه عرض کنم توی ایران فقط یک مر کز هست که این مودم رو وارد می کنه
من خودمم امروز برای تهیه یکی دیگه از همین مودم مراجعه کردم و نتونستم پیدا کنم قرار شد برام 100 بیارن ، خواستی پیغام بذار برات یکی کنار می ذارم
البته چند جایی توی بازار دیدم ولی فوق العاده قیمتش بالا بود واحد 136 مرکز کامپیوتر ایران
قیمت اصلی هفت هزار تومان هست
hasanain
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 20:31 عصر
آخرین نسخه از KDTele رو هم براتون همراه با لایسنس می ذارم
نمی دونم شاید قبلا از دوستان کسی گذاشته باشه ، اگه تکراری بود معذرت می خواهم
نسخه 4 (http://rapidshare.com/files/199185822/KDTele4.rar)
با تشکر از ایجاد تاپیک، این لینک ارور میده اگر لطف کنین اصلاح کنین که من بدجوری در به در لایسنس اون هستم.
من مودم های گیگا و دی لینک را تست کردم البته نه برای کالرآیدی که اصلاً جواب ندادند اما برای پخش صدا و گرفتن شماره هایی که تماس گیرنده وارد میکند، هر دو مودم بسیار خوب جواب دادند. D-Link اکسترنال منظورم است.
با تشکر
azarsoft
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 22:45 عصر
با تشکر از ایجاد تاپیک، این لینک ارور میده اگر لطف کنین اصلاح کنین که من بدجوری در به در لایسنس اون هستم.
من مودم های گیگا و دی لینک را تست کردم البته نه برای کالرآیدی که اصلاً جواب ندادند اما برای پخش صدا و گرفتن شماره هایی که تماس گیرنده وارد میکند، هر دو مودم بسیار خوب جواب دادند. D-Link اکسترنال منظورم است.
با تشکر
لینک اصلاح شد
caesarapp
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 14:08 عصر
البته من خودم از مودم های راک ول استفاده می کنم و با همه چیز سازگاری داره
mormorbaba
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 14:30 عصر
با سلام خدمت دوستان عزيز
اگر مثالي يا را هنمايي از اين KDTele داريد
بزاريد تا گفتگو كامل بشه.
s_ahmadneya
شنبه 10 اسفند 1387, 08:55 صبح
اگه یه پرژه در این ضمیه اینجا بگذارید ممنون می شوم
hamed3d
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 01:41 صبح
اطلاع کامل دارم چون زمان طولانی بود دنبال این سیستم بودم و الان دارم با دوتا از این مودم روی سیستمم با نرم افزاری که طراحی کردم کار می کنم و برای شش تا از دوستام که برنامه تلفن گویا در اختیارش قرار داده بودم هم همین مودم رو تهیه کردم
در ضمن این مودم در بازار خیلی سخت پیدا میشه و مدل اون D562is
سخت که چه عرض کنم توی ایران فقط یک مر کز هست که این مودم رو وارد می کنه
من خودمم امروز برای تهیه یکی دیگه از همین مودم مراجعه کردم و نتونستم پیدا کنم قرار شد برام 100 بیارن ، خواستی پیغام بذار برات یکی کنار می ذارم
البته چند جایی توی بازار دیدم ولی فوق العاده قیمتش بالا بود واحد 136 مرکز کامپیوتر ایران
قیمت اصلی هفت هزار تومان هست
سلام دوست عزیز
من کل بازار رو زیرو کردم به نمایندگی توی ایرانم رفتم گفت یک ماهه دیگه
اگه داری چند تا از این مودم ها برای ما بفرست
چند تا پروژه من گیره این مودمه
hamicoo(at)gmail.com
sinavb
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 03:07 صبح
دوست عزیز اگه لطف کنی یه نمونه از پروژه کار با این kdtele رو ضمیمه کنی خیلی عالی میشه تا ما هم یاد بگیریم داستانش چیه ممنون
farzinf
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 14:42 عصر
سلام دوستان
به راستي كه واقعا اين يك نيازه
تويه سايته به اين بزرگي و توي نت (من گشتم)و ولي يه نمونه كد به درد بخور يا يه آموزش پيدا نكردم البته در مورد زبان هاي ديگه بود ولي واسه وي بي چيزي پيدا نكردم واقعا اگه يكي يه همچين آموزش يا نمونه رو قرار بدين براي وي بي دعاتون مي كنيم (اگه مشه آموزش باشه با kdtel(
با تشكر
sinavb
شنبه 20 شهریور 1389, 19:54 عصر
پس چی شد این آموزش و نمونه پروژه برای تلفن گویا والا ما مشتاقانه منتظر آموزش های مفید شما هستیم ها ولی خواهشا آموزش بدین
parsiyan_mohsen
یک شنبه 04 مهر 1389, 12:01 عصر
با عرض سلام ؛ خیلی بد شد که این بحث تمام نشد.
یعنی از این همه اساتید کسی یک نمونه کار با kdtele در ویژوال بیسیک نداره؟ این همه مدیران با سابقه و کارکشته کسی نمیدونه؟
خواهشن اگه نمونه ای دارین بزارین تا واقعاً واسه همیشه بحث kdtele در ویژوال بیسیک و سؤال های مبهم دوستان برطرف بشه. ممنون میشم.
Sepehr_g
یک شنبه 04 مهر 1389, 12:38 عصر
سلام، اگر در خصوص کارت های Dialogic یا VOIP سوال دارین میتونم کمکتون کنم. البته هزینه راه اندازیش
اصلا قابل مقایسه با مودم نیست چون خیلی بالاست، اما اگه خواسته باشین کار واقعا حرفه ای انجام بدین
از این محصول استفاده کنید. ضمنا این کارت انواعی داره که خطوط E1 رو هم پشتیبانی می کنه.
parsiyan_mohsen
یک شنبه 04 مهر 1389, 13:30 عصر
با سلام
ممنون دوست عزیز،
من یه برنامه تاکسی تلفنی ساختم حالا می خواهم امکانی رو توش بزارم که وقتی یه مشترک تماس بگیره شمارش بیافته رو یک تکست باکس. همین میشه نمونه سورسی واسم بزاری که متوجه بشم؟ آخه اصلاً با kdtele آشنایی ندارم. ممنون میشم راهنماییم کنی. اگه کسی دیگه ای هم میتونه راهنماییم کنه واقعاً ازش ممنون میشم. آخه خیلی واسم مهمه.
sinavb
دوشنبه 05 مهر 1389, 00:28 صبح
جالبه برام اون دوست عزیز میاد در مورد تلفن گویا یه بحثی رو راه می اندازه بعدم چندتا مودم و معرفی می کنه و میره اگه قصد آموزش و بالا بردن سطح علمی ما هاست که چرا یه بحثی راه انداخته می شه بعدم نصفه نیمه رها میشه ؟!!!!!
اگرم بحث مربوط میشه به قیمت ومعرفی انواع مودم که من نمی دونم چه ربطی به تیتر این موضوع داره (منشی تلفنی )
SilverLearn
سه شنبه 06 مهر 1389, 00:08 صبح
سلام من با تمامي دوستان موافقم چون منم كل نت رو گشتم ولي نه در سايت هاي فارسي زبان و نه در سايت هاي خارجي سورسي در اين زمينه وجود نداشت اگر كسي در اين زمينه آموزشي - سورسي - چيزي داره لطفا دريغ نكنه
البته من 2 سال پيش از يك سايت يك pdf دانلود كردم در اين مورد ولي اونم ديگه نيست
در هر صورت هم اكنون منتظر ياري سبزتان هستيم..........
hasanain
سه شنبه 06 مهر 1389, 17:15 عصر
آقا جان! چقدر شلوغش میکنید.
KDTele و Sample هایش به زبانهای مختلف موجودند. خرجش دانلود است. در همین سایت برنامه نویس هم یک آموزش به زبان دلفی هست که من با استفاده از همان (بدون اینکه دلفی بلد باشم) در وی بی استفاده نمودم.
parsiyan_mohsen
سه شنبه 06 مهر 1389, 20:00 عصر
پس لطفاً خودتون یه نمونه بزارین تا دوستان هم یاد بگیرن.
SilverLearn
سه شنبه 06 مهر 1389, 23:05 عصر
بچه ها اينم نمونه سورس هاي كار با اين اكتيو ايكس كه به نظر من كامل هست
اين نمونه سورس ها در خود فايل دانلود شده از سايت شركت اين اكتيو ايكس هست
گفتم شايد براي خيلي ها سخت باشه همش رو دانلود كنند(سورس همه زبان ها در يك فايل قرار دارد)
بنابرين به سختي دانلودش كردم و فايلهاي vb رو براتون گذاشتم
فقط تشكر يادتون نره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.