ورود

View Full Version : اینجکت در یک پروسه دیگر و bypass firewall

mazy12
سه شنبه 29 بهمن 1387, 18:32 عصر
سلام دوستان ،

کسی در مورد اینجکت کردن برنامه توی یه برنامه دیگه مثل IE یا فایرفاکس اطلاعات داره؟
میخوام از طرف برنامه های مورد اعتماد فایروال اطلاعات بفرستم ، تئوریشم میدونم اما کدشو چجوری باید نوشت؟ کسی این کارو انجام داده؟

r0ot$harp
سه شنبه 29 بهمن 1387, 20:56 عصر
سلام دوستان ،

کسی در مورد اینجکت کردن برنامه توی یه برنامه دیگه مثل IE یا فایرفاکس اطلاعات داره؟
میخوام از طرف برنامه های مورد اعتماد فایروال اطلاعات بفرستم ، تئوریشم میدونم اما کدشو چجوری باید نوشت؟ کسی این کارو انجام داده؟

دوست عزیز در مورد کاری که می خواین انجام بدین به طور کامل توضیح بدین . اگر منظورتون Hook کردن هست کاره ساده ای هست . کاری که می خواین انجام بدین رو بگین تا کمکتون کنم .

باتشکر احسان

mazy12
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 13:45 عصر
بله ، میخوام توی یک پروسه دیگر هوک انجام بدم به این منظور که میخوام توی یک پروسه قابل اعتماد فایروال های نرم افزاری (مثلا zone alarm) ، یک پروسه مثل explorer.exe یا فایرفاکس که از نظر فایروال قابل اعتماد و میتونه با اینترنت ارتباط بر قرار کنه، اینجکت کنم تا بنظر بیاد این برنامه داره با اینترنت ارتباط برقرار میکنه و فایروال از کاربر اجازه نگیره !

r0ot$harp
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 15:01 عصر
بله ، میخوام توی یک پروسه دیگر هوک انجام بدم به این منظور که میخوام توی یک پروسه قابل اعتماد فایروال های نرم افزاری (مثلا zone alarm) ، یک پروسه مثل explorer.exe یا فایرفاکس که از نظر فایروال قابل اعتماد و میتونه با اینترنت ارتباط بر قرار کنه، اینجکت کنم تا بنظر بیاد این برنامه داره با اینترنت ارتباط برقرار میکنه و فایروال از کاربر اجازه نگیره !

دوست عزیز تا اینجایی که من می دونم تو Firewall ها و برنامه های قابل اعتماد ویندوز نمی شه Hook کرد . ولی تا شب یه نمونه در مورد Hook براتون می زارم . ولی در اصل برای هر کاری هزاران راه وجود دارد .

شما اگر دوست دارید به نتیجه دقیق برسین لطفا کاری که می خواین انجام بدین رو به صورت کامل توضیح دهید .

باتشکر احسان

mazy12
جمعه 02 اسفند 1387, 17:03 عصر
از محبت شما سپاسگذارم.
عزیزم من نمیدانم چه توضیح خاصی باید بدم؟ کی لاگر من میخواد اطلاعات بفرسته اما هنگام ارسال فایروال از کاربر اجازه میگیره و همه چی لو میره.

میخوام از طریق هوک در یک برنامه ویندوزی این کارو انجام بدم که اجازه داره که به بیرون وصل شه.

r0ot$harp
جمعه 02 اسفند 1387, 17:54 عصر
از محبت شما سپاسگذارم.
عزیزم من نمیدانم چه توضیح خاصی باید بدم؟ کی لاگر من میخواد اطلاعات بفرسته اما هنگام ارسال فایروال از کاربر اجازه میگیره و همه چی لو میره.

میخوام از طریق هوک در یک برنامه ویندوزی این کارو انجام بدم که اجازه داره که به بیرون وصل شه.

دوست عزیز برنامه شما از چه طریقی اطلاعات رو به بیرون ارسال می کنه ؟

منظورم اینه از چه کنترلی برای این کار استفاده می کنید

باتشکر احسان

mazy12
شنبه 03 اسفند 1387, 15:26 عصر
از کنترل web browser ، متد POST