ورود

View Full Version : اتصال کامپیوترهای کلاینت به سرور

mhmoein
سه شنبه 29 بهمن 1387, 19:18 عصر
ببخشید تو یه شبکه محلی چطوری می شه از طریق DSN کامپیوترهای کلاینت را به سرور وصل کرد من هر کاری کردم نشد .درتعریف DSN تو قسمت مشخص نمودن کامپیوتر سرور IP سیسم سرور رو می دم هیچ اتصالی برقرار نمی شه . در ضمن آیا باید روی سیتسم کاربر برنامه خاصی نصب کنم یا روی کامپیوتر سرور غیر از نصب مای اسکیوال کار دیگه ای باید انجام بدم ؟
ممنون می شم کمکم کنید بدجوری گیر افتادم
mahmood3d
سه شنبه 29 بهمن 1387, 21:08 عصر
اگه میشه بیشتر توضیح بدین منظورتون از اتصال کامپیوتر کلاینت به سرور چیه ؟ اگه می خواید از کامپیوتر کلاینت برنامه ای که با PHP نوشتین رو از روی سرور باز کنین باید این اجازه رو توی تنظیمات آپاچی اعمال کنید .

mhmoein
سه شنبه 29 بهمن 1387, 23:10 عصر
دوست عزیز
بنده یک برنامه با VB6 نوشتم حالا از طریق کد نویسی نتونستم کاری کنم که کلاینت به برنامه سرور وصل بشه حالا می خوام از طریق DSN در کامپیوتر سرور یه ارتباط با بانک اطاعاتی MySql سیستم سرور برقرار کنم اینو بلد نیستم چطوری می شه.
ممنون می شم که راهنمایی بفرمائید تشکر

mhmoein
دوشنبه 05 اسفند 1387, 21:19 عصر
اساتید محترم واقعا کسی نمی تونه کمک کنه ؟ لطف بزرگی می کنید اگر بنده رو راهنمایی بفرمائید.

mahmood3d
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 14:41 عصر
من تا حالا به VB از طریق Mysql ارتباط برقرار نکردم ولی فکر می کنم ارتباطش با mysql مثل ارتباط با sql server باشه با این تفاوت که در ابتدا باید نوع موتور دیتا بیس مشخص بشه . از اساتید محترم اگه نحوه ارتباط رو می دونند اینجا ذکر کنند .

reza10203045
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 14:55 عصر
دوست عزیز من تو vb6 این کار رو انجام ندادم ولی تو vb.net انجام دادم و جواب هم میده من از دو تا فایل dllکه از خود سایت mysql گرفتم برای اتصال به سرور استفاده می کنم اگه این توابع کتابخانه ای رو می خواهی بگو تا واسه دانلود بزارم به احتمال زیاد این فایلها جواب میده

smhnaji
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 15:43 عصر
من این‌کارو نکردم اما تو این آدرس (http://www.base64.co.uk/mysql-odbc-driver/) گفته چطوری باید این کارو انجام بدیم.
امیدوارم کمک کنه

reza10203045
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 19:08 عصر
دوست عزیز smhnaji این آدرسی که گفتی نیاز به همان dll هایی داره که من در بالا ذکر کردم که لینک دانلودش توی آدرس هست ولی از آن جایی که mysql ایران رو تحریم کرده نمی تونید دانلود کنید.
بازم می گم اگه این dll ها رو خواستید بگید تا براتون بزارم

reza10203045
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 19:11 عصر
البته یادم نبود من یک چیزی شبیه مقاله تو تا این فروم گذاشتم که نحوه دانلود از این سایتها رو نشون میده
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=149498

mhmoein
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 21:46 عصر
با سلام دوست عزیز
اگر لطف کنی این فایلها رو برای من بزاری واقعا ممنون می شم . واقعا لطف بزرگی می کنی.

reza10203045
جمعه 09 اسفند 1387, 10:23 صبح
بفرما دوست عزیز امیدوارم به کارت بیاد اگه مشکلی هم داشتی بگو تا برات بگم