PDA

View Full Version : سوال: کنترل یک سیستم بوسیله IP

aria80
سه شنبه 29 بهمن 1387, 21:00 عصر
.

سلام به دوستان متخصص و عزیز :
دوستان خواستم ببینم آیا روشی وجود دارد که در شبکه یک شرکت با داشتن IP سیستمهای دیگر بدون ریموت کردن ؛ سیستمی رو Shut down کرد ؟ اگر جواب مثبت است : نرم افزاری هم می توانید در این زمینه معرفی کنید ؟

.

persiankeo
سه شنبه 29 بهمن 1387, 21:30 عصر
سلام
اکثر برنامه های کافینت این کار رو انجام میدن ولی همون طور که میدونی در هر صورت باید با اون سیستم ارتباط داشته باشی .
این برنامه و برنامه های دیگه هم که بخوای ازشون استفاده کنی باید هم به روی سرور (یعنی همون سیستمی مدیریتیت) و کلاینت نصب بشن تا بتونی این کار رو انجام بدی .
اگه این گونه برنامه ها کارت رو راه میندازن بگو که برات اسم و لینک دانلودشون رو بزارم .

aria80
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 21:29 عصر
.

دوست عزیز خیلی ممنونم / اگه لطف کنید چندتا از اون برنامه های قدرتمند بزاری ممنون می شم / فقط این قضیه توسط ادمین قابل تشخیص هست ؟

.

persiankeo
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 23:48 عصر
چنتا برنامه ی ساده , سبک و راحت دارم ... میخوام برات تستش کنم بعد اینجا برات میزارم لذتش رو ببری .
نگران ادمین هم نباش ... ادمین اگه ادمین (اینکاره) باشه کاری نمیتونی بکنی !
مگه اینکه ادمین تر باشیم !
در هر صورت ما سعی خودمون رو میکنیم !!!
:چشمک:

amir.azimi2000
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 10:00 صبح
با سلام .
اين كار را هم با استفاده از نرم افزار و هم بدون نرم افزار ميشه انجام داد ولي در هر صورت شما بايد ادمين اون سيستم باشي يا اينكه پسوورد يكي از يوزرهاي ادمين اون سيستم را داشته باشي . بعد از آن بدون نصب نرم افزار هم به راحتي ميشه از طريق پرامپت داس و دستور shutdown اين كار را انجام داد .
موفق باشيد .

aria80
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 19:43 عصر
با سلام .
اين كار را هم با استفاده از نرم افزار و هم بدون نرم افزار ميشه انجام داد ولي در هر صورت شما بايد ادمين اون سيستم باشي يا اينكه پسوورد يكي از يوزرهاي ادمين اون سيستم را داشته باشي . بعد از آن بدون نصب نرم افزار هم به راحتي ميشه از طريق پرامپت داس و دستور shutdown اين كار را انجام داد .
موفق باشيد .

.

سلام امیر جان
آقا خدمت شما عرض کنم که من هم IP و هم یوزر و پسورد را دارم / سیستم عامل شبکه هم وین سرور 2003 است / اگه لطف کنی شما هم این روش و دستورات رو باز گو کنی ممنون می شم .:قلب:

.

persiankeo
یک شنبه 04 اسفند 1387, 23:56 عصر
من با برنامه های ساده ای که گفته بودم هم خواستم این کار رو انجام بدم وای عملی نشد .
این برنامه ها هم دقیقا مشابه فرمان shutdown رو انجام میدن ولی از طریق محیط ویژوالی .
اگر میخواید به صورت دستی از فرمان استفاده کنید تنها کافیه در خط فرمان تایپ کنید :
shutdown -i
(برای اطلاعات بیشتر ?/ shutdown )
بعد از طریق چنجره ای که باز میشه اقدام به خاموش کردن یا ری استارت کردن و یا لوگ آف کردن سیستم دیگران در شبکه بپردازید .
من هم از طریق اون برنامه و هم از طریق این فرمان با داشتن و وارد کردن User و password نتونستن به نتیجه برسم و با این پیغام روبرو میشم :
Access is denied.
اگر هم بخوای از برنامه های که اول در موردشون بحث کردیم (کافی نت ) استفاده کنی ... ان قدر برنامه ی بزرگ و مشخصی هست که اصلا نمیتونی این کار رو بدون متجه شدن کسی انجام بدی !
یکی از برنامه هایی که این کار رو می کنه 5 cybercafepro هستش .
بررسی رو ادامه میدیم !!!

lotfi_javad
سه شنبه 06 اسفند 1387, 22:36 عصر
باسلام
يك برنامه قدرت مند براي اين كار ;(نت ساپورت اسكول )net support schoolكه شات داون كردن يكي از كارهاي ساده اون است واز طريق خود ويندوز اين كار امكان پذيره بايد ريموت ويندوز رو فعال كني

persiankeo
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 22:52 عصر
با این که remote Desktop و remote Assistant روی هر دو سیستم من فعاله ولی با این حال نمیتونم (با داشتن user , password) سیستم داخل شبکرو خاموش کنم !؟

vahidm
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 23:09 عصر
با سلام
ببخشید که من هم فضولی می کنم برنامه های تحت شبکه مثل نت ساپرت و netop که من کار کردم این کار رو می کنه شما می تونید لگ آف کنید خاموش کنید ریستارت کنید و کارهای دیگه
ای کاش می گفتید می خواید چی کار کنید اگر ویروس مانند باشه بگید تا راهنمایی کنم
موفق باشید

aria80
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 10:55 صبح
با سلام
ببخشید که من هم فضولی می کنم برنامه های تحت شبکه مثل نت ساپرت و netop که من کار کردم این کار رو می کنه شما می تونید لگ آف کنید خاموش کنید ریستارت کنید و کارهای دیگه
ای کاش می گفتید می خواید چی کار کنید اگر ویروس مانند باشه بگید تا راهنمایی کنم
موفق باشید

:چشمک:
داداشی صاحب اختیارید - حقیقت امر من خودم یوزر یک شرکت هستم و نه ادمین و از اونجایی که به یوزر و پسورد و آیپی یه تعدادی از سیستمها دسترسی دارم : می خوام به وسیله یک نرم افزاریا هر راه بهتری (بدون ریموت) یکی فقط یکی از سیستمها را در مواقع لازم ریست کنم .
:بوس:

.

aria80
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 11:08 صبح
باسلام
يك برنامه قدرت مند براي اين كار ;(نت ساپورت اسكول )net support schoolكه شات داون كردن يكي از كارهاي ساده اون است واز طريق خود ويندوز اين كار امكان پذيره بايد ريموت ويندوز رو فعال كني

دوست عزیز : اول ممنون از راهنمایی جنابعالی
دوست گرامی من ورژن 10 این برنامه رو از لینکی که در زیر می زارم دانلود کردم - ولی متاسفانه نتونستم با هاش کار کنم و نتونستم شبکه رو براش معرفی کنم / اگه زحمتی نیست در صورت ممکن یه راهنمایی و آموزشی برای این برنامه به من بدید - بازم ممنونم .

لینک آخرین ورژن نرم افزار با کرک آن - با حجم 27MB :

http://www.rapidshare.com/files/173869402/NetSupport.Manager.v10.50.Incl.Keymaker-EMBRACE.rar

.

aria80
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 11:23 صبح
با این که remote Desktop و remote Assistant روی هر دو سیستم من فعاله ولی با این حال نمیتونم (با داشتن user , password) سیستم داخل شبکرو خاموش کنم !؟

داداشه گلم از شما هم ممنونم
فقط یه سوال : در نام این برنامه ها ریموت اومده و خواستم بپرسم که با این نرم افزارها حتما باید ریموت کرد ؟ چون خدمتتون عرض کنم بنده بدون ریموت کردن می خوام این کار را کنم (نامحسوس برای کاربر و اگه راه داره ادمین شبکه) - ممنون .

.

amir-yazdel
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 14:54 عصر
سلام به همه
اگر بخواهید از net support school برنامه استفاده کنید استفاده کنید که نمیشه چون شما می خواهید نه مدیر و نه اون کلینت سوژه متوجه نشوند. در حالی که نت ساپورت خیلی واضح این کار را انجام میده کما اینکه این برنامه باید هم بر روی کلاینت و هم بر روی سرور نصب بشه.
به نظر من از انجمن های هک و مقابله با هک کمک بگیرید. من خودم یک برنامه خیلی کوچولو داشتم که این کار رو انجام می داد اما متأسفانه از روی سیستم پاکش کردم و حتی اسمش رو هم یادم نیست. کارش هم همین بود که ری استارت یا خاموش می کرد و چند تا کار کوچیک دیگه. باز خودم هم یه سرچی می کنم و اگه پیداش کردم خبرتون می کنم.
یا علی

vahidm
جمعه 09 اسفند 1387, 01:23 صبح
سلام
شما می تونید پای سیستم های ادمین بشینید ؟
شبکه تحت داس هست یا ویندوز ؟
این رو باید با یک فایل برنامه نویسی کنیم من امتحان می کنم خبرتون میدم
موفق باشید

aria80
جمعه 09 اسفند 1387, 23:38 عصر
سلام
شما می تونید پای سیستم های ادمین بشینید ؟
شبکه تحت داس هست یا ویندوز ؟
این رو باید با یک فایل برنامه نویسی کنیم من امتحان می کنم خبرتون میدم
موفق باشید

با سپاس فروان از جنابعالی
خدمتون عرض کنم که من دسترسی به سیستم ادمین نــــدارم و شبکه تحت ویندوز است (WIN Server 2003) / من نمی دونم پس هکر ها چگونه به وسیله آی پی هر کاری که می خوان رو سیستم هدف می کنند ؟؟؟؟؟؟ - ممنون می شم از راهنمایی شما .
.

persiankeo
جمعه 09 اسفند 1387, 23:41 عصر
سلام
مشکل خودم رو فهمیدم من روی سیستمم ZoneAlarm نصب هستش که حتی در صورت Shutdown بودن هم نمیتونستم از طریق همون فرمانی که گفته بودم عمل کنم.(چه اقدام از طریق اون چه عمل خاموش کردن بر روی اون)

Shutdown -i این کار رو به راحتی و خیلی سریع از طریق دو سیستم دیگه ای که تستشون می کردم انجام شد .
پس باید این مورد و موارد دیگه رو بررسی کنید چون از طریق ویندوز سرور میشه محدودیت های زیادی رو روی سیستمهای کلاینتی ایجاد کرد .(که هیچ کدوم از این فرمان ها داخل شبکه عمل نکنن)

aria80
دوشنبه 12 اسفند 1387, 23:54 عصر

دوستان آخر من چه کنم ؟ گیج شدم نا جور !!
اگه میشه یک برنامه تحت ویندوز قوی هم معرفی کنید تا من شبکه رو اسکن کنم و تمام مشخصات سرور و پورتها و آی پی ها و ... رو به وسیله آن در بیارم .
بازم از هم عزیزانی که بنده رو راهنمایی کردن از ته قلب سپاس گذارم.

persiankeo
سه شنبه 13 اسفند 1387, 00:23 صبح
کدوم قسمت با موضوع براتون گیج کنندست ؟
همون طور که گفتید :

من دسترسی به سیستم ادمین نــــدارم و شبکه تحت ویندوز است (WIN Server 2003)
پس این احتمال هست که محدودیت های زیاید برای شما تعریف شده باشه ... برای همین امکان داره که نتونی به نتیجه برسی .
یکی از بهترین برنامه ها توی این زمینه :

اگه میشه یک برنامه تحت ویندوز قوی هم معرفی کنید تا من شبکه رو اسکن کنم و تمام مشخصات سرور و پورتها و آی پی ها و ... رو به وسیله آن در بیارم.
برنامه ی NetScanTools هستش از طریق آدرس سایت سازنده در دسترس هستش :
http://www.netscantools.com/download.html

aria80
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 01:15 صبح
یکی از بهترین برنامه ها توی این زمینه :
برنامه ی NetScanTools هستش از طریق آدرس سایت سازنده در دسترس هستش :
http://www.netscantools.com/download.html

داداش گلم ممنونم / یه خواهشی دارم از لینکی که دادی چیزی نصیب ما نشد میشه یه لینک دیگه بزاری یا اگه مشکلی نداره یه جا آپلود کنی : من بردارم - بازم ممنونم .

.

shakeri
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 08:54 صبح
اگر با اين نرم‌افزار مشكلي داري مي‌توني با شماره 09131108364 تماس بگيري تا شما را راهنمايي كنم و طرز استفاده از اون را براي شما بگم.

aria80
پنج شنبه 15 اسفند 1387, 01:02 صبح
اگر با اين نرم‌افزار مشكلي داري مي‌توني با شماره 09131108364 تماس بگيري تا شما را راهنمايي كنم و طرز استفاده از اون را براي شما بگم.

فدات داداشی / دم شما گرم - من فقط هنوز نـــــتونستم این برنامه رو دانلود کنم ( از لینکی که گذاشتید نـــــشد و با سرچ هم نتونستم گیرش بیارم ) - اگه برنامه رو گیر آوردم و مشکلی داشتم حتما" مزاحمت میشم ==> بازم ممنونم .

.

persiankeo
پنج شنبه 15 اسفند 1387, 12:00 عصر
من این نسخشو (NetScanTools 4.31)روی سیستمم داشتم که برات آپلود کردم ... دلیلم برای اینکه این آدرس رو دادم حق کپی رایت برنامه بود که ظاهرا کاری نمشه کرد !
ازا این آدرس میتونی دانلودش کنی :(دوجا هم آپلود کردم که مشکلی برات پیش نیاد :چشمک:)
http://ariamas.com/upload/NetScanTools4.31.rar
http://drop.io/ybhhkpv

aria80
پنج شنبه 15 اسفند 1387, 19:42 عصر
ازا این آدرس میتونی دانلودش کنی :(دوجا هم آپلود کردم که مشکلی برات پیش نیاد :چشمک:)
http://ariamas.com/upload/NetScanTools4.31.rar
http://drop.io/ybhhkpv

داداش عزیزم : خیلی لطف کردی و واقعا" سپاسگزارم / خدا خیرتون بده شما رفقای با صفا رو که دست ضعفا رو بی چشم داشت میگیرید - دمتون همیشه گرم .

.

aria80
یک شنبه 18 اسفند 1387, 20:29 عصر
.

:خجالت:
سلام به همه رفقای با مرام
دوستان میگن با اسنیف Sniff میشه !! اگه کسی می دونه اسنیف چیه و چه جوری می شه اینکار رو کرد : لطفا" به من بگه - بازم ممنونم ... .

.

aria80
جمعه 23 اسفند 1387, 00:18 صبح
.

بچه ها همه جا زدید / کسی نیست به ما کمک برسونه !!!

.