View Full Version : سوال: یه مشکل کوچولو در بک آپ گرفتن از دیتا بیس
mahmood3d
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 10:48 صبح
سلامی گرم خدمت اساتید محترم این فروم
من می خوام از یکی از دیتا بیس هام بک اپ بگیرم که حجمش حدود 45 مگابایته و در حین بک آپ گرفتن بعد از دانلود حدود 500 کیلو بایت دانلود قطع میشه و عمل بک آپ گرفتن ناقص می مونه . از کسانی که این تجربه رو دارند می خوام که منو راهنمایی کنند .
Yousha
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 11:58 صبح
سلام،
شاید مشکل از شبکه شما باشه... سرریز میشه.
mahmood3d
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 14:03 عصر
فکر نکنم از سرور باشه چون تمام کارها درست انجام میشه به جز این . فکر کنم Timeout بک آپ گیری تمام می شه چون خیلی آهسته بک آپ می گیره. برای حل این مشکل به نظر من اگه بک آپ رو روی سرور بگیرم به راحتی انجام بشه و بعداً فایل بک آپ گرفته شده رو دانلود کنم . حالا سؤال اینه که چطوری بک آپ رو روی سایت بگیرم و بعدا اونو دانلود کنم ؟
smhnaji
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 15:23 عصر
این دستور تو لینوکس از کل دیتابیسها بکآپ میگیره و همه رو تو فایل all-dbs-backup.sql میریزه:
mysqldump -u root -p --all-databases > /home/sitename.com/public-html/all-dbs-backup.sql
اونوقت باید فایل http://sitename.com/all-dbs-backup.sql رو دانلود کنی
mahmood3d
پنج شنبه 08 اسفند 1387, 16:04 عصر
دوست عزیز من دسترسی به سیستم عامل لینوکس رو ندارم و فقط یک هاست توی اینترنت گرفتم و دسترسی به Cpanel و phpmyadmin و دیتا بیس دارم . حالا باید چطوری بک آپ بگیرم ؟
smhnaji
جمعه 09 اسفند 1387, 18:04 عصر
دوست عزیز من دسترسی به سیستم عامل لینوکس رو ندارم و فقط یک هاست توی اینترنت گرفتم و دسترسی به Cpanel و phpmyadmin و دیتا بیس دارم . حالا باید چطوری بک آپ بگیرم ؟
محمود جان از تو همون cPanel گزینهی SSH رو انتخاب کن و اون دستوری رو که گفتم بزن.
mahmood3d
سه شنبه 13 اسفند 1387, 17:25 عصر
اگه بخوام فقط از یکی از دیتابیس هام بک آپ بگرم باید چکار کنم ؟ مثلا دیتابیس mydatabase
mahmood3d
سه شنبه 13 اسفند 1387, 17:48 عصر
توی cpanel توی بخش SSH رفتم فقط دو تا گزینه به نام های Generate a new Key و Import Key وجود داشت که Generate a new Key فقط دو عبارت نام و پسورد می گیرد . دستور مورد نظر رو کجا باید وارد کنم ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.