ورود

View Full Version : سوال: load صفحه و دو سوال دیگر

jafar007
چهارشنبه 30 بهمن 1387, 20:16 عصر
سلام به همه بزرگان
من یک سایت با Ajax و asp.net 2.0با زبان #C ساختم که این سایت روی PC خودم کاملاً درسته و خوب کار می کند.
ولی وقتی که UP کردمش ، وقتی که می خوام برم توی سایت اول سایت یک پنجره کوچک باز میشه که username و password کنترل پنل و می خواد اگر هم کنسلش کنی بازم می یاد تا درست وارد کنی. بعد از این هم که درست وارد کردی سایت درست کار می کنه و هیچ مشکلی نداره. تو کنترل پنل هم جایی پیدا نکردم که بشه حلش کرد پشتیبان درستو حسابیم نداره. چیکار کنم مشکل از کجاست؟
راستی کنترل پنل Plesk 8.4
راستی تو سایت یک گزارش گیری با microsft Report گذاشتم که وقتی مس خواد گزارش که یک نمو دار است را نشان بده این خطا رو میگیره

An error occurred during local report processing.
The definition of the report 'Main Report' is invalid.
An unexpected error occurred in Report Processing.
Could not load file or assembly 'Microsoft.ReportViewer.ProcessingObjectModel, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

البته من چند تا dll تو شاخه بین برای گزارش گیری کپی کردم اینارو :

Microsoft.ReportViewer.WebForms.dll/Microsoft.ReportViewer.WebForms.xml/Microsoft.ReportViewer.WinForms.dll/Microsoft.ReportViewer.WinForms.xml/Microsoft.ReportViewer.Common.dll

ولی باز مشکل داره.اینارو از تو کامپیتر خودم پیدا کردم ولی مال اون ارورو(Microsoft.ReportViewer.ProcessingObject Model) نمیدو از کجا پیدا کنم.

و یک چیزه دیگه تو سایت یک تایمر هست که یک ساعت و ثانیهاشو لود میکنه لیبل ساعت و تایمر تو یک آپیدت پنل جدا هست ولی توسایت مخصوصاً با بروزر Opera که میری صفحه دائم لود میشه چیکار میشه کرد.من گزینه UpdataMode را برابر Condision گذاشتم.

لطفاً کمکم کنین.
ببخشید که این همه سوال پرسیدم.

jafar007
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 09:05 صبح
آقا یعنی هیچ کس نمی دونه جواب این سوال ها چیه تو رو خدا کمک کنید. حداقل یکیش جواب بدین.
:افسرده::گریه:

milade
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 11:54 صبح
سلام علیکم .

ولی وقتی که UP کردمش ، وقتی که می خوام برم توی سایت اول سایت یک پنجره کوچک باز میشه که username و password کنترل پنل و می خواد اگر هم کنسلش کنی بازم می یاد تا درست وارد کنی. بعد از این هم که درست وارد کردی سایت درست کار می کنه و هیچ مشکلی نداره. تو کنترل پنل هم جایی پیدا نکردم که بشه حلش کرد پشتیبان درستو حسابیم نداره. چیکار کنم مشکل از کجاست؟
راهنمایی اساسی نمیشه کرد . چون این خطا برای ماها پیش نیومده اما :
ببین پرمشین Read و Browsing و Write داره پوشه اصلیت ؟
هر چند بهتره با مدیر سرور و یا واحد پشتیبانی مطرح کنی چون اونا وارد ترن .
موفق باشید

jafar007
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 13:33 عصر
خیلی ممنون که راهنمایی کردین مشکل از خود کنترل پنل بود با پشتیبانی صحبت کردم گفتن که permission های کنترل پنل دست خورده. بعد اونا خودشون درست کردنش.

ولی سوال سومم این بود که وقتی Timer فعال هست برای نشان دادن ساعت با وجوده اینکه تو یک Updatepanel هستش تو بروزر Opera هر ثانه کل صفحه رفرش می شود چون interval ، Timer روی 1000 . البته تو FireFox و IE هم یک تبک هایی دارد مثلاً هر دو یا سه ثانیه یکبار ساعت رفرش میشود یعنی کند رفرش می شود.
برای ساخت ساعت که مدام رفرش شود و این مشکلات را نداشته باشد باید چکار کنم .
با تشکر دوباره از آقای milade .:لبخندساده:

eyes_shut_number1
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 14:43 عصر
آپ دیت پنا اطلاعات رو برای سرور ارسال میکنه و نتیجرو می گیره!
و این زمان بره مثلا 2-3 ثانیه طول میکشه
در ضمن کسی ساعت رو از سرور بد بخت هی نمیکشه
سر بر زیادی میذاره برای کاربران زیاد
پس ساعت رو هنگام لود شدن بخون و با javascript اون رو تغییر بده

jafar007
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 16:15 عصر
خیلی ممنون از راحنماییتون حالا فهمیدم مشکل از کجاست.
ولی یک مشکل اصاصی من java بلد نیستم .
می شه یک لینکی یا کد آماده ای برام بزارین. خیلی ممنون . البته خودمم سرچ می کنم . شما چون وارد ترین بهتر موارد بهتری پیدا می کنین.
باز هم ممنون.:قلب:

milade
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 17:20 عصر
http://www.google.com/search?hl=fa&lr=&pwst=1&ei=bGqdSd_bApDRjAf_3KzGBQ&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=%DA%A9%D8%AF+%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7+%D8%A7%D8% B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA%2B%D8%AA%D8%A7%DB %8C%D9%85%D8%B1&spell=1

این نیاز شما نیست
اما میفهمی که چه طور از تایمر استفاده کنی .
وقتی یاد گرفتی بر اساس نیاراتت و اینکه جستجو کنی ، کدت رو پیاده کن
موفق باشید

jafar007
شنبه 03 اسفند 1387, 11:14 صبح
با تشکر از اساتید
من طبق دستور شما عمل کردم و نتیجه خوبی گرفتم .
حالا یک مشکل دیگه دارم اونم اینکه ساعات سرور خیلی عقب تر از ساعت ماست حالا عقب بودن ساعت رو میشه درست کرد (با اضافه کردن مقدار اختلاف ساعت و دقیقه هنگام خوندن ساعت و دقیقه البته نمی دونم کار درستی هست اضافه کردم جواب دادحالا بعدن به مشکل نخورم؟ )
ولی خوب من تاریخ رو هم از سرور میگیرم مسلماً چون چند ساعت عقب تره تاریخ رو استباه نشون میده صبح و ظهر هم برام مهمه.
حالا باید چکار گنم آیا میشه تاریخ رو هنگام خوندن کم یا زیاد کرد؟ تاریخ رو با یک dll که تو همین سایت پیدا کردم ساختم چون فارسی می خوام. تاریخ را با دستور DateTime.Now() میگیره ولی ساعت با جاواست یجور دیگه میگیره.
نمی شه تاریخ سرور رو عوض کرد یا ساعت یرورو عوض کرد؟
راستی با کمک آقای milade چند تا کد پیدا کردم که شاید بدرد کسایی که مشکل منو دارن بخوره.
با تشکر .:بوس:

jafar007
شنبه 03 اسفند 1387, 19:39 عصر
سلام
یعنی کسی نیست بدونه تاریخ دقیق رو از سرور چطور میشه بدست آورد ؟یعنی تاریخ الان خودمون .
با تشکر.

milade
شنبه 03 اسفند 1387, 19:51 عصر
سلام
اگه مشکلت ساعت هست ، لازم نیست از سمت سرور بخونی .
چون مثلا یارو که از المان میاد تو سایتت و بلفرض ساعت سرور بر پایه ایران باشه ، اختلاف زمان مشکل سازه !
یه سرچ توی گوگل بزن ، میشه با جاوااسکریپت ساعت رو به تفکیک ( ثانیه و دقیقه و ... ) به دست بیاری و با همین کدها اپدیتش کنی !
یا اصلا هر ثانیه با یه تایمر جاوا اسکریپتی اونو اپدیت کنی که انالیز هم نخواد .
در کل ساعت و این چیزا رو نمیخواد از سرور بیاری
( قبلا یادم نبود وگرنه تذکر میدادم )
موفق باشید

jafar007
شنبه 03 اسفند 1387, 20:40 عصر
خیلی ممنون از راهنماییتون.
ملی من گفتم ساعت و با همین روشی که خودتونم گفتین با تفکیک ساعت و دقیقه و ثانیه میتونم درست کنم .
مشکل من تاریخ روزه چون ساعت سرور چند ساعت عقبه و تو نمایش تاریخ که تو سایتمه اشتباه می کنه.
مثلاً اگر الان ساعت 2 ظهر است ساعت سرور 8 صبح را نشون میده و اگر هم با جاوا اختلاف ساعت رو درست کنم ساعت میشه 2 صبح درصورتی که ساعت 2 ظهر است .
تاریخ برای من خیلی مهم است قرار هم نیست سایت همکانی باشد فقط چند نفر می توانند ببینن که اونها هم تو ایران هستند.
و یک مشکل دیگر که این اختلاف ساعت پیش می یاره اینکه اگر العان ساعت 2 صبح یکشنبه باشه سرور 8 بعد از ظهر شنبه هست. اکه اگر باز هم ساعت رو درست کنم تاریخ درست نمیشه.
با تشکر از اساتید.

milade
یک شنبه 04 اسفند 1387, 13:51 عصر
سلام
من که میگم از سرور نگیر . ساعت کلاینت دقیق تره .
اما توی سایت یه سرچ بزن .
کد استاندارد هست که میشه ساعت رو بر پایه کشورها تنظیم کنی .
پیدا نکردی خبر کن .
موفق باشید