ورود

View Full Version : نحوه حذف كامپوننت ehlibنسخه آزمايشي ونصب نسخه full

bps20590
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 07:54 صبح
با سلام
من قبلاًنسخه آزمايشي كامپوننت ehlib را روي سيستم نصب كرده وازآن استفاده مي كردم حال نسخه full آنرا گرفتم وروي سيستم نصب كردم اما پيغام
This evaluation cop of Ehlib Only Works while delphi is Running
please contact authorOf Ehlib to order a Full Version
را مي دهد.
البته اين پيغام قبل از نصب نسخه كامل توسط نسخه آزمايشي داده شدحالا هم كه نسخه كامل را نصب كرده ام اين پيغام را مي دهد.
آيا بايد اول نسخه آزمايشي را بصورت كامل حذف كنم(چگونه اين كارانجام مي شود)يا اگه نسخه دريافتي كامل نمي باشد از كجا بفهمم كه نسخه full نيست

AliReza Vafakhah
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 12:53 عصر
خوب شما باید مسیر دایرکتوری قبلی که برای تریال بود را در library حذف کنید و میسر نسخه فول را به library اضافه کنید.

از كجا بفهمم كه نسخه full نيست

اگه که فایل های Pas.* در کامپوننت ها وجود داره پس نسخه کامل است و اگر dcu.* هست نسخه تریال است

ZonLine
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 14:50 عصر
سلام دوست عزیز من از این ترفند استفاده کردم
قبلا نسخه تریال رو نصب کرده بودم و بعد از اون که خواستم نسخه فول رو نصب کنم فقط فایلهای نسخه فول رو تو فولدر نسخه تریال کپی کردم البته قبلش یک بک آپ از فولدر نسخه تریال گرفتم که اگه خراب شد بر گردونمش
فکر کنم با این کار مشکل شما حل بشه.
البته اگر که نخواستی می تونی از منوی component و از قسمت install package کامپوننت ehlib رو remove کنی و بعد دوباره فایل های package کامپوننت رو نصب کنی
موفق باشی.

bps20590
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 16:43 عصر
اين كارها رو انجام دادم ولي بازهمون پيغام داده ميشه

Batman
جمعه 02 اسفند 1387, 11:10 صبح
نسخه تریال exe بوده یا خیر.

bps20590
شنبه 03 اسفند 1387, 10:36 صبح
خير exe نبود

Batman
شنبه 03 اسفند 1387, 18:55 عصر
خير exe نبود
بسیار خوب کامپوننت رو ابتدا به صورت کامل حذف کنید و سپس دلفی رو ببندید و با search خود ویندوز تو مسیر دلفی تمام فایلها با اسم کامپوننت و پسوندهای زیر رو search کنید و سپس حذفشون کنید مثلا

ehlib.pas
ehlib.cfg
ehlib.dof
ehlib.dpr
ehlib.res
ehlib.~ddp
ehlib.~dfm
ehlib.~pas
ehlib.dcu
ehlib.dfmمن هم قبلا با کامپوننت fr همین مشکل شما رو داشتم که به همین ترتیب حل شد.
در ضمن این جستجو رو در شاخه ویندوزتون هم انجام بدید.
موفق باشید