ورود

View Full Version : مشکل distinct در vb

صنم
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 10:49 صبح
سلام
من بانک اطلاعاتی ام SQl server 2005 هست و یک برنامه با vb6 نوشته ام حالا می خوام که از یک جدول مقادیری از یک فیلد که را بدون تکرار، select کنم از این دستور استفاده می کنم :

cmd.CommandText = "SELECT Disrinct lastname FROM doctor"

وقتی اجرا می کنم چیزی بر نمی گرداند در حالی که وقتی Distinct را از عبارت بالا بر می دارم همه رکوردها را select می کند ظاهرا مشکل با Distinct هست که نمیدونم از کجاست در ضمن خط بالا با بانک اطلاعاتی access درست اجرا می شود ولی با sql server 2005 چیزی برنمی گرداند . کسی می تونه کمکم کنه ؟

kasmaii61
سه شنبه 17 شهریور 1388, 23:36 عصر
من هم این مشکل رو با sql 2000 دارم کسی راه حل این مشکل و به طور کلی دلیلش رو نمی دونه؟
وقتی از رکوردستم که با این command پرش کردم RecordCount میگیرم عدد 1- نشون میده در صورتی که همین query رو وفتی مستقیما داخل محیط sqlserver اجرا می کنم مشکلی نداره و رکوردهای غیر تکراری رو بر می گردونه

kasmaii61
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 19:04 عصر
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟ بدجور لنگ موندم و عقلم هم به هیچ جا نمیرسه. Group By رو هم امتحان کردم بازم همون نتیجه قبلی رو داد. کل کد مربوط به رکوردست رو میگذارم ببینید می تونید کمکم کنید

With DBRstListName
.ActiveConnection = dbcon
.CursorType = adOpenKeyset
.LockType = adLockOptimistic
End With
DBRstListName.Open "SELECT DISTINCT ListName FROM SList"
بازم میگم DISTINCT رو بر می دارم درست کار می کنه

kasmaii61
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 20:07 عصر
دوستان من خودم بالاخره مشکل رو فهمیدم و به جواب رسیدم. گفتم بیام جواب رو اینجا قرار بدم که اگه کسی به این مشکل برخورد کمکش کنه :
خاصیت LockType را باید adLockReadOnly قرار داد مشکل حل میشه
حیف که نمی تونم از خودم تشکر کنم:لبخند::چشمک: