ورود

View Full Version : سوال: مشکل با اجرای برنامه با پایگاه داده ی BDE روی دیگر کامپیوترها

orasess
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 23:11 عصر
من یه برنامه ای نوشتم با دلفی و چون تازه کار بودم با BDE پایگاه داده ام رو طراحی کردم حالا مشکلی که برام پیش اومده این هستش که این برنامه روی کامپیوترهای دیگه که روی اونا دلفی نصب نیست اجرا نمی شه و پیغام ارور می ده :ناراحت::ناراحت::عصبانی++:
هر کاری کردم متوجه نشدم چطور می تونم این مشکل رو رفعش کنم. توی این سایت هم گشتم چیزی که به دردم بخوره پیدا نکردم اگه لطف کنید و کمکم کنید ممنون می شم.:قلب::قلب::قلب:

Nima NT
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 23:13 عصر
چرا از کامپوننت استفاده نمیکنی , مثل SQL Server Data Access

orasess
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 23:29 عصر
کامپوننت هایی که در این زمینه پیدا کردم Trial بودن و کل برنامه رو به هم می ریختن.
الان برای مشکل به وجود اومده کاری می شه کرد؟؟:ناراحت:

Nima NT
جمعه 02 اسفند 1387, 00:29 صبح
فکر نکنم ( ولی مطمئن هم نیستم ) , امیدوارم اساتید هم نظر بدن , معمولا" بهتره برای جلوگیری از اینگونه مشکلات از پایگاه داده هایی مثل TinyDB و یا مشابه های اون استفاده بشه که نیاز به Driver خاصی ندارن.

accpascal
جمعه 02 اسفند 1387, 00:33 صبح
برای نصب برنامه هایی که از bde استفاده شده است نیاز به نصب کامل دلفی نیست شما فقط باید bde را نصب کنید
ضمنا اگر از installshield استفاده کنید خودش bde را نصب می کند

Nima NT
جمعه 02 اسفند 1387, 00:37 صبح
آیا Installer های دیگه هم این امکان رو دارن مثل InstallAware ?

accpascal
جمعه 02 اسفند 1387, 00:39 صبح
راستش من تا حالا با آن کار نکردم و نمی دانم ولی نصب bde بسیار ساده است

vcldeveloper
جمعه 02 اسفند 1387, 01:55 صبح
درباره نصب BDE روی سیستم مقصد بارها در این سایت توضیح داده شده. با استفاده از کادر جستجوی گوگل ، در بالای صفحه، در سایت جستجو کنید.

تاپیک به دلیل تکراری بودن قفل شد.