View Full Version : از کار انداختن برنامه ها در ویندوز
emprator2009
جمعه 02 اسفند 1387, 11:04 صبح
سلام به همه دوستان برنامه نویس
ایا میشه یک کاری کرد که برنامه های انتخابی ما در ویندوز از کار بیوفتند. مثلا برنامه ای بنویسیم که یک چک باکس داشته باشه و وقتی تیک چک باکس رو زدیم برنامه مورد نظر مثلا یاهو و یا ورد از کار بیوفتد و یک چک باکس دیگه هم درست کنیم که دوباره فعال بشند.
اگر برای دوستان امکان داره برنامشو برای من و دیگر دوستان بگذارند.
خدایی توی این سایت خیلی حال کردم آخه هرچی پرسیدم جوابمو دادید واقعا از شما دوستان عزیز تشکر می کنم.:لبخندساده::قلب:
ممنون
امیدوارم همیشه موفق باشید
r0ot$harp
جمعه 02 اسفند 1387, 12:05 عصر
سلام به همه دوستان برنامه نویس
ایا میشه یک کاری کرد که برنامه های انتخابی ما در ویندوز از کار بیوفتند. مثلا برنامه ای بنویسیم که یک چک باکس داشته باشه و وقتی تیک چک باکس رو زدیم برنامه مورد نظر مثلا یاهو و یا ورد از کار بیوفتد و یک چک باکس دیگه هم درست کنیم که دوباره فعال بشند.
اگر برای دوستان امکان داره برنامشو برای من و دیگر دوستان بگذارند.
خدایی توی این سایت خیلی حال کردم آخه هرچی پرسیدم جوابمو دادید واقعا از شما دوستان عزیز تشکر می کنم.:لبخندساده::قلب:
ممنون
امیدوارم همیشه موفق باشید
دوست عزیز انجام این کار مستلزم یادگیری کامل API هست . شما باید مباحث کلی API رو یاد بگیرین . و برنامه ای می نویسین که وقتی برنامه می خواد Run باشه به برنامه اجازی نمی ده .
در کل شما باید با مباحث سنگینی مثل Hook Library دست و پنجه نرم کنید .
باتشکر احسان
xxxxx_xxxxx
جمعه 02 اسفند 1387, 13:24 عصر
جستجو كنيد. كه همانا عمليست پسنديده.
برنامه ای برای جلوگیری از اجرای بقیه برنامه ها (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=146661)
تو اين تاپيك برنامه اي جالب و قابل بحث هست.
emprator2009
جمعه 02 اسفند 1387, 13:31 عصر
ممنون احسان جان تقریبا می دونستم باید API رو یاد بگیرم. ولی من الان برای یادگیری وقتی ندارم آخه کنکور دارم. اگر برای دوستان و مدیرهای انجمن مقدوره که مطمئن هستم مقدور هست برنامه رو بگذارند برای استفاده من و دیگران تا بعدا برم دنبال یادگیری این مطلب.
این برنامه هم برام خیلی مهمه
بازم تشکر می کنم از شما احسان جان که من رو کمک می کنی.
مرسی موفق باشید:قلب:
xxxxx_xxxxx
جمعه 02 اسفند 1387, 13:37 عصر
دوست عزيز لينكي كه دادم توش يه برنامه هست كه همين كارو مي كنه ديگه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.