ورود

View Full Version : اشکال در اجرای فایل EXE

ابی بنی حسینی
شنبه 03 اسفند 1387, 08:03 صبح
با سلام ! یه برنامه دارم وقتی PRG رو اجرا می کنم برنامه درست اجرا میشه یعنی اول فرم پسورد اجرا شده سپس فرم بازسازی بانکها اجرا شده سپس فرم اصلی. ولی همین فایل رو وقتی EXE میکنم یه راست میره فرم اصلی اجرا میشه. READ EVEN رو هم بعد از DO FORM PASS گذاشتم. لطفا راهنمایی بفرمایید اشکال کار کجاست. با تشکر

saeedarj
شنبه 03 اسفند 1387, 10:57 صبح
برای هر اجرای فرم یک
read event
نیاز است

DO FORM key.scx
READ EVENTS

DO FORM mainform.scx
READ EVENTS

ابی بنی حسینی
پنج شنبه 15 اسفند 1387, 20:36 عصر
سعید آقا با تشکر از شما. در سئوال گفتم که بعد از دستور اجرای اولین فرم read even گذاشته ام. هر کار میکنم باز هم همان ادا رو در میاره حتی تو اکتیو فرم اصلی دستورات اجرای فرم رمز و فرم بازسازی رو گذاشتم prg درست عمل میکنه ولی exe انگار که اون دو فرم اصلا وجود نداره. اگر یکی از اساتید راجع به کاربرد READ EVEN و CLEA EVEN کمی توضیح بده و جایگاه استفاده از هر کدام را کمی آموزش بده فکر کنم مشکل حل بشه.
با تشکر.

rezaTavak
شنبه 17 اسفند 1387, 07:33 صبح
Event

یعنی رویداد و شامل هر رویداری است که رخ خواهد داد مثلا فشردن یک کلید یا حرکت ماوس و کلا رسیدن یک message به ویندوز.

ویندوز یک سیستم عامل رویداگراست یعنی اینکه منتظر رویداد می ماند و این رویداد را به برنامه فعال گزارش میکند. در برنامه نویسی زبان سی این کار توسط برنامه نویس ساماندهی میشود اما در برنامه های کلا ویژوال روند بهتر است.

شما با read Event می گویید که منتظر رویداد بماند و تا زمانی که به clear events نرسد خطوط بعدی برنامه prg شما اجرا نخواهد شد یعنی

در فرم رمز یک CLEAR EVENTS بعد از اینکه اثبات شد رمز درست است باید باشد.

ابی بنی حسینی
شنبه 17 اسفند 1387, 22:20 عصر
آقا رضا ممنون از لطف شما. حالا اگه رمز درست بود و clear even گذاشتم وقتی به do form بعدی رسید باید دوباره read even بذارم. موقع اجرای برنامه اصلی من به یه فرم ختم میشه و نه یه منو و از داخل این فرم فرمهای دیگه اجرا میشه اینجا باید چطوری از دو فرمان فوق استفاده کنم؟
از حضورتون یه سئوال دیگه داشتم و اون اینکه اگه یه فرم با فرمان DO FORM اجرا بشه و نمایش داده بشه ولی هیچ کدام از اشیا اون فعال نباشه و باید حتما با ماوس روی شی مورد نظر کلیک بشه تا فرم فعال بشه چه چیزی از خصوصیات فرم اشتباه تعریف شده؟ با تشکر

rezaTavak
یک شنبه 18 اسفند 1387, 14:15 عصر
میدانید در یک برنامه خط به خط دستورات اجرا میشوند READ EVENTS از ادامه برنامه جلوگیری کرده و تا CLEAR EVENTS نرسد برنامه معلق می مانند و منتظر کیبرد و ماوس و... میشود. حال بعد از درست بودن رمز باید CLEAR EVENTS باشد و بعد از اجرای فرم اصلی هم READ EVENTS باشد. نیازی به منو نیست. فرمهای دیگه هم بخوبی اجرا خواهند شد.

شما با متد SefFocus میتونید هر شئی را انتخاب کنید.

ابی بنی حسینی
دوشنبه 19 اسفند 1387, 07:06 صبح
آقا رضا خیلی ممنون از وقتی که برای ما تازه کارها میذارین. از حضور دوستان یه سئوال داشتم. من تازگی یه برنامه نوشتم و تبدیل به setup کردم. پس از اجرای اون برنامه و نصب در سیستم خودم مجبور شدم اونو uninstall کنم. مشکلی که برام پیش اومده اینه که ole هایی که تو فرمهای مختلفم تعریف کردم به هم خورده و وقتی برای ایجاد یه ole جدید اقدام کردم دیدم که در آدرس نرم افزار حذف شدم دنبال فایل fm20.dll میگرده. چطوری میتونم آدرس رو تبدیل به محل نصب fvp کنم؟ ممنون.

rezaTavak
سه شنبه 20 اسفند 1387, 07:23 صبح
البته این بحث شما این تاپیک را یکمی منحرف میکنه اما جواب اینه که هر چیزی در رجیستری ثبت میشه و ACTIVEX هم یکی از اجزایی است که خودش را در کلاسهای رجیستری ثبت میکند.
الان بیشتر نمیتونم کمک کنم اما ببینید در کجای رجیستری ثبت شده سپس آنرا تفییر دهید.