View Full Version : سوال: عدم تغيير اطلاعات ثبت شده
kamiharmonica
شنبه 03 اسفند 1387, 10:01 صبح
با سلام و سپاس فراوان از همكاري دوستان
من در يك Form مي خوام كاري كنم كه اطلاعات بعد از اينكه ثبت شد ديگه كسي نتونه اونا رو تغيير بده. كي ميتونه كمك كنه چطوري بايد اين كار رو انجام داد.
مهدی قربانی
شنبه 03 اسفند 1387, 13:07 عصر
سلام
این لینک رو ببینید :
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=481354&postcount=32
kamiharmonica
شنبه 03 اسفند 1387, 14:41 عصر
با سلام
ممنوم از پاسخي كه داديد ،اما اگر من بخواهم فقط بعضي از ركوردها مثلاً ركوردهايي كه مربوط به يك هفته پيش و قبل از اون است رو تغيير بدهم اون موقع اين كار رو چطوري بايد انجام بدم؟
مهدی قربانی
شنبه 03 اسفند 1387, 15:04 عصر
سلام
این عمل رو خودتون می خواین انجام بدید یا کاربرتون ؟
kamiharmonica
شنبه 03 اسفند 1387, 15:14 عصر
با سلام
من مي خواهم كاري كنم كه كاربر اطلاعات قبلي رو كه خودش وارد كرده نتونه تغيير بده. اطلاعات بعد از حداكثر 5 روز به تأييد مديريت مي رسند و به همبن منظور اطلاعات تأييد شده نبايد قابل ويرايش باشه.
مهدی قربانی
شنبه 03 اسفند 1387, 15:36 عصر
سلام
خوب بهتر نیست برای مدیر یک فرم بدون محدودیت ایجاد کنید یعنی یک فرم مخصوص کاربر که دارای محدودیت بعد از ثبت رکورد هاست و یک فرم برای مدیر که محدودیت مورد نظر رو نداره ؟
kamiharmonica
شنبه 03 اسفند 1387, 15:52 عصر
سلام
خوب بهتر نیست برای مدیر یک فرم بدون محدودیت ایجاد کنید یعنی یک فرم مخصوص کاربر که دارای محدودیت بعد از ثبت رکورد هاست و یک فرم برای مدیر که محدودیت مورد نظر رو نداره ؟
با تشكر از همكاري شما
مدير اصلاً با اين برنامه كار نمي كنه و اطلاعات رو بعد از پرينت تأييد مي كنه. اما مشكل اينجاست كه كاربر ممكنه اشتباهاً اطلاعاتي رو ناخواسته پاك كنه. براي همين منظور نياز است كه اطلاعات قبلي كاملاً ثابت باشند.
مهدی قربانی
شنبه 03 اسفند 1387, 22:02 عصر
سلام
خوب در اینصورت که دیگه مشکلی نیست ، ضمناً شما می تونید از روش Unbound هم بهره بگیرید اینطوری هیچ ارتباطی بین فرم و جدول بطور مستقیم برقرار نیست و اطلاعات ثبت شده مشکلی پیدا نمیکینید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.