ورود

View Full Version : سوال: نمودار درختي در اکسس

remomo
شنبه 03 اسفند 1387, 15:43 عصر
سلام به دوستان محترم
من يک برنامه اکسس درست کردم که حالا با توجه به نيازي که دارم مي‌خوام از نمودار درختي تو اين برنامه استفاده کنم که وقتي هر کدوکم از آيتم‌ها رو انتخاب کرد بره تو TexBox بشينه
ممنون لطفاً کمکم کونيد حياتيه:متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر::عصبانی++::عصبان ++::عصبانی++:

pmoshir
یک شنبه 04 اسفند 1387, 11:19 صبح
دوست عزیز سوالتون به درستی قابل فهم نیست اگر منظورتون قسمت treeview در فرم است یک نمونه براتون گذاشتم.

siavash_realy
دوشنبه 03 فروردین 1388, 01:07 صبح
همه چيز بستگي به اين داره كه treeview ات رو چطور نوشته باشي و اطلاعات مربوط به node را كجا ذخيره كرده باشي در node key‌يا node tag يا node text و به هر ترتيب در هركدو كه data رو جا سازي كردي بهترين راه اينه كه استقلال treeview‌رو از ديگر interface ها در نظر بگيري و مثلا اطلاعات node جاري و node هاي پدرش رو در يك آرايه يا جدول موقت ذخيره سازي كني تا فرم هات از اونتو اطلاعات رو بخونن اينطوري وابستگي اينترفيست به نمودار درختيت كم مميشه و بهتره (من فرض رو بر اين گذاشتم كه با treeview تو اكسس حرفه اي كار كرده باشي، اگر نكردي بگو تا راجع به treeview توضيح بدم ، اما بگم كه موضوع خيلي گسترده اي رو در پيش روت داري مخصوصا اگر بخواي treeview ات ديناميك باشه و هر چي به ذهنت ميرسه رو ساپورت كنه، البته كار آسونيه به شرطي كه مدل سازي داده و مدل سازي منطق ارتباط رو خوب انجام بدي)

karbaliee
دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 14:31 عصر
سلام
من می خواهم در باره یک موضوع علمی برنامه بنویسم و می خواهم فهرست و موضوعات و زیر موضوعات در قالب index کار کنه و جهت دسترسی بتونم از کد index و متن موضوع به آن برسم

خواهشمند هستم یاری نمائید

pmoshir
یک شنبه 29 شهریور 1388, 13:22 عصر
با سلام

دوستان چطور زیر شاخه ها رو به فرم ها مرتبط کنم؟؟که با کلیک کردن رو زیر شاخه فرم مربوطه باز بشه؟؟؟

pmoshir
دوشنبه 30 شهریور 1388, 10:05 صبح
مجدد درخواست کمک دارم.

farzad_1354
سه شنبه 06 دی 1390, 07:17 صبح
با سلام دوستان
دو مشکل من توي اين درختچه ها دارم
1- راست به چپ کردن براي فارسي
2- يه چارت سازماني رو در نظر بگيريد مثلا نفر اول سرپرست هست که دو نفر در اون پوزيشن قرار دارند و به همين ترتيب نفرات زير ممکنه در هر پوزيشن دو يا چند نفر باشند که ميخوام در يک Node با هم نشونشون بده
لطفا راهنمايي کنيد Base من اکسس هست و از vba استفاده کردم