ورود

View Full Version : سوال: ارسال اطلاعات در همان صفحه به کمک java یا html

Dear.Alexm
شنبه 03 اسفند 1387, 16:32 عصر
سلام ،

من در یک صفحه چند منو دارم که می خوام وقتی روی ه کدوم کلیک میشه توی همون صفحه زیر خودش باز کنه صفحش رو نه در یک صفحه دیگه!
در سیستم دیتالایف برای ماژول ها از این که گفتم استفاده میشه و هرچی گشتم که از اونا نمونه برداری کنم اصلا چیزی پیدا نکردم. فکر کنم با کد جاوا بشه این کارو کرد. خواهش می کنم کدش رو بدین ممنونم.

as13851365
یک شنبه 04 اسفند 1387, 08:43 صبح
دوست عزیز با جاوااسکریپت خیلی کارها می شه کرد ولی شما بگید برای چه کاری می خواهید آیا صفحه را خودتان طراحی کردید یا از مدیریت محتوا استفاده می کنید ؟
آیا می خواهید یک صفحه را در یک صفحه دیگر باز کنید یا نه می خواهید یک قسمت از صفحه را مخفی کنید و قسمت دیگری را نشان بدهید
آیا اطلاعاتی که می خواهید در پایین منو نشان بدید در خود صفحه اصلی هست یا نه می خواهید از صفحه دیگه لود کنید ؟

اگر می خواهید یک صفحه دیگر را در صفحه اصلی باز کنید ( در زیر منوی مزبور ) شما از دو راه می تونید استفاده کنید یکی استفاده از Iframe و دیگری استفاده از آژاکس

اگر می خواهید یک قسمتی از صفحه را مخفی و قسمت دیگر را نمایش بدهید بهتر است از مقدار Display=none برای مخفی کردن و Display=block برای نمایش استفاده کنید

اگر اطلاعات در خود صفحه هست و می خواهید اطلاعات رو جایگزین کنید باید در سایت دنبال کلمه هایی چون innerHTML و یا innerTEXT بگردید مثال های زیادی در این مورد وجود داره که مطمعنا به کار شما خواهد آمد

ولی اگر از مدیریت محتوا استفاده می کنید بهتر است که در بخش مربوطه مطرح کنید