ورود

View Full Version : مشکل در ارتباط دو کامپیوتر

Xcalivorse
شنبه 03 اسفند 1387, 22:35 عصر
با سلام.
من 2 تا کامپیوتر دارم که بوسیله یک کابل کراس با هم شبکه شدند. اما وقتی در Address bar هر کدوم IP رو اون یکی رو وارد میکنم بهم یه صفحه نشون میده و پسورد Guest اون کامپیوتر رو می خواد. من قبلا این مشکل و نداشتم و با همین روش به فولدر های به اشتراک گذاشته شده کامپیوتر دیگری دسترسی داشتم.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.

online_mansoor2007
یک شنبه 04 اسفند 1387, 01:27 صبح
سلام

مشکلی نیست . مربوط به مسائل امنیتی هست . تازه خیلی هم به نظر من خوبه . احتمالاً ویندوز 2003 هست یا اینکه ویندوز سرویس پک جدید روش نصب شده . به هر حال شما با هر یوزری میتویند به فایل های اشتراک گذاشته شده اون کامپیوتر دسترسی داشته باشید . پس بهترین راه این هست که روی همه کامپیوترهاتون یک یوزر با پسورد یکسان بسازید تا هر موقع برای ورود از شما یوزر پسورد خواست اون رو وارد کنید . یوزری که می سازید از نوع ادمین باشه حتماً

بای

aidin2345
یک شنبه 09 فروردین 1388, 18:10 عصر
فایر وال ویندوز را نیز ببند بلکه نتیجه داد.

Xcalivorse
دوشنبه 29 تیر 1388, 10:55 صبح
كسي نميتونه بهتر راهنمايي كنه ؟ تصوير اروري رو كه ميده ميگذارم. لطفا كمك كنيد.

adccorporation
سه شنبه 30 تیر 1388, 22:53 عصر
آنتی ویروس چی دارین. بعضی از آنتی ویروسها خودشون هم یک نوع فایرفال اختصاصی دارن. اگر اون روشن باشه باید خاموش بشه یا اگر مثل آنتی ویروس نورتون 360 توی قسمت Network Location با دادن آی.پی یا مک آدرس کامپیوتر دومی. کامپیوتر دوم اجازه اینو داره که به این ویندوز وصل بشه. دوم مطمئن باشید که به غیر از فایلهایی که خود ویندوز Share میکنه حداقل یک فولدر Share دیگه که خودتون Share کردین و Allow network users to change my file هم روشن هست. سوم فایرفال ویندوز خاموش باشه. چهارم آی.پی ها از یک نوع باشن مثلا هر دو 192.168.0 باشن. پنجم از کراس بودن کابل مطمئن باشید. در آخر جوابی که پینگ کردن بهتون میده چی هست.

amironline
چهارشنبه 31 تیر 1388, 01:28 صبح
منم خيلي با اين پيغام برخورد كردم، جالبه كه بعضي وقتها اصلا نمياد، بعضا هم اصلا اجازه دسترسي نميده
مسلما به تنظيمات كامپيوترها برمي‌گرده

برين به كنترل پنل و Administrative Tools و سپس Local Security Policy
در قسمت User Rights Assignment كليك كنين و نام يوزرتون رو به Allow this computer from the network اضافه كنين

el_abdollahi
چهارشنبه 31 تیر 1388, 09:22 صبح
سلام
یه چیزایی در این رابطه توی شبکه خوندیم که یادم نیست.
ولی فکر کنم به نام یوزر ویندوز بر میگرده. وقتی مشکلی مدارین و راحت کانکت میشین به این خاطره که نام یوزرهاتون یکی هست. مثلا اسم هر دو یوزر ادیمین هست.
ولی اگر نام یوزرها یکی نباشه اون وقت از شما پسورد میخواد که با پسورد دادن به کامپیوتر مقصد مشکل حل میشه.

reghbali06
پنج شنبه 01 مرداد 1388, 10:39 صبح
با سلام.
من 2 تا کامپیوتر دارم که بوسیله یک کابل کراس با هم شبکه شدند. اما وقتی در Address bar هر کدوم IP رو اون یکی رو وارد میکنم بهم یه صفحه نشون میده و پسورد Guest اون کامپیوتر رو می خواد. من قبلا این مشکل و نداشتم و با همین روش به فولدر های به اشتراک گذاشته شده کامپیوتر دیگری دسترسی داشتم.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.

توی settingت توی قسمت network setting یه جایی هست که پرسیده می خوای user و pass در طرف مقابل پرسیده شود که احتمالا on است که باید آن را off کنی.

amironline
شنبه 03 مرداد 1388, 07:10 صبح
سلام
یه چیزایی در این رابطه توی شبکه خوندیم که یادم نیست.
ولی فکر کنم به نام یوزر ویندوز بر میگرده. وقتی مشکلی مدارین و راحت کانکت میشین به این خاطره که نام یوزرهاتون یکی هست. مثلا اسم هر دو یوزر ادیمین هست.
ولی اگر نام یوزرها یکی نباشه اون وقت از شما پسورد میخواد که با پسورد دادن به کامپیوتر مقصد مشکل حل میشه.

يه راه ديگه برا حل اين مشكل اينه كه يه كاربر با اسم و رمز يكسان بر روي تموم سيستمها ساخته بشه

توی settingت توی قسمت network setting یه جایی هست که پرسیده می خوای user و pass در طرف مقابل پرسیده شود که احتمالا on است که باید آن را off کنی.

منظورتون setting كجاست؟

amin bazyar
شنبه 03 مرداد 1388, 17:14 عصر
سلام. اول فایروال سیستم ها رو خاموش کن و به این نکته توجه کن که باید توی کامپیوتری که میخوای وارد بشی Guest user فعال باشه.

zoofa
شنبه 03 مرداد 1388, 18:04 عصر
سلام
من قبلاً اين مشكل را وقتي داشتم كه هر دوي كامپيوتر در يك workgroup نبودند.
اگه workgroup هر 2 كامپيوتر يكي نيست احتمالاً مشكل از همونجاست