ورود

View Full Version : نمایش فرم

fazl11
یک شنبه 04 اسفند 1387, 20:12 عصر
سلام دوستان
من دو تا جدول دارم که یکی مربوط به شماره پرسنلی و دیگر مشخصات است بدلیل اینکه آدرس پرسنل بعلت ایکنه اکثراً مستاجر هستند تغییر می کنه توی یه جدول دیگه قرار دادم می خوام فرمی بسازم که فقط جدیدترین آدرس را نشون بده نه کل آدرس های یک فرد را

e601
یک شنبه 04 اسفند 1387, 20:57 عصر
سلام

اگه درست متوجه شده باشم شما آدرسهای قبلی یک فرد رو ذخیره میکنید (در واقع یک بایگانی نسبی از آدرسهای سکونت افراد دارید)

قطع به یقین به این نکته واقف هستید که این سیکل باید شاخص گذاری بشه تا ترتیب اونها (از قدیمی به جدید) رعایت شده باشه

در این حالت اگه از فرمهای Bound استفاده میکنید با استفاده از دستور DoCmd.GoToRecord , , acLast به رکورد آخر رفته تا بروز ترین اطلاعات رو ببینید
همچنین اگر از فرمهای Unbound استفاده میکنید با استفاده از SQL ، رکوردست مورد نظر را ساخته و از دستور .MoveLast استفاده کرده به انتهای آن بروید و اطلاعات جدید را نمایش دهید

در هر صورت اگه نمونه ای از برنامه تون رو قرار بدید راحتتر میشه راهنمایی کرد

موفق باشید...

fazl11
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 16:42 عصر
دوست عزیز
من می خوام از فرمهای bound استفاده کنم و فقط آخرین آدرس (جدیدترین) را توی فرمم نمایش بدم نه همه آونها رو، تا کاربر با دادن شماره کارمندی و یا جستجوی اون بتونه جدیدترین آدرس رو ببینه البته من روی فرمم و جدولم یک فیلد به عنوان تاریخ ثبت قراردادم که اگه بشه با اون جدیدترین آدرس را فهمید ممنون میشم راهنماییم کنید