View Full Version : سوال: سوال درباره مدارك شبكه
naser67
دوشنبه 05 اسفند 1387, 14:33 عصر
با سلام خدمت همه
مي خواستم بپرسم بازار كار شبكه تو ايران چطوره
مي خوام مدارك ccna و ccnp رو بگيرم نظرتون چيه ؟ و چه آموزشگاهي رو پيشنهاد ميكنيد ؟
يكي از دوستان گفته بود كه ccna رو با msce بگيري بهتره . نظر شما؟
manvaputra
دوشنبه 05 اسفند 1387, 20:54 عصر
سلام دوست عزیز شبکه همه جا بازار خودشو داره و خوبه
vahidm
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 22:49 عصر
سلام
دوست عزیز به نظر من هیچ کاری رو نمی تونید کم دردسرتر از شبکه پیدا کنید البته در زمینه کامپیوتر می گم پول خوبی هم داره فقط به شرطی که تجربی کار کنید
موفق باشید
vahidm
جمعه 09 اسفند 1387, 01:27 صبح
سلام
راستی این هم بگم که به خاطر تحریم بعضی این مدارک قابل قبول نمی باشد
منظورم مدارکی که از طرف مایکروسافت صادر میشه ( کلاس های آموزشی در ایران )
موفق باشید
manvaputra
جمعه 09 اسفند 1387, 11:39 صبح
فقط به شرطی که تجربی کار کنید
اتفاقا به نظر من شبکه جز مواردی که نمیشه زیاد روی تجربی کار کردنش حساب کرد علاوه بر تجربه زیاد سواد آکادمیک هم به شدت مورد نیازه
naser67
یک شنبه 11 اسفند 1387, 17:10 عصر
manvaputra (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=45274) عزيز ميشه نظرتو رو درباره مداركي كه گفتم بگي؟
بعد كدوم آموزشگاهها رو پيشنهاد ميدي؟
ممنون
naser67
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 10:41 صبح
كسي نظري نداره ؟
manvaputra
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 15:55 عصر
manvaputra (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=45274) عزيز ميشه نظرتو رو درباره مداركي كه گفتم بگي؟
بعد كدوم آموزشگاهها رو پيشنهاد ميدي؟
ممنون
سلام دوست عزیز از نظر من مدارک سیکسو همه معرکست ولی در مورد آموزشگاههای ایران نظری ندارم
vahidm
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 18:24 عصر
سلام
ببخشيد شما مي خواين مدرك بگيريد يا اينكه يه چيزي ياد بگيريد ؟
خيلي ها مدرك دارند ولي كار بلد نيستند پس همون بهتر كه مدركش هم نداشته باشند
naser67
پنج شنبه 15 اسفند 1387, 10:21 صبح
خوب مسلما الويت اول ياد گرفتنه ولي دونستن خالي تو ايران فايدهاي نداره بالخره بايد يه چيزي دستت باشه كه بتوني بگي بلدم ديگه
حالا كجا ياد بگيرم
ايزا ايران يا مجتمع فني؟
bijibuji
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 00:35 صبح
با سلام تجربه مختصری دارم در این مورد.
من خودم هم اخیرا خیلی به دنبال این موسسات گشتم.
3 دسته بندی وجود داره.
1- دسته اول موسساتی هستند که آبگوشتی هستند و اسمشونو اولینباره که میشنوید.
طول دوره این موسسات مثلا در مورد دوره CCNA حدودا 40-50 ساعته و هزینه ثبت نام حدود 100 الی 200 تومان می گیرند.
2- دسته دوم موسسات معروف و نمه معروفی هستند که طول دوره حدود 60-70 ساعت دارند با هزینه 300 الی 400 تومان. اسم این موسسات رو کمابیش شنیدیم و اغلب موسسات در این رده قرار میگرند.
3- دسته سوم موسساتی نظیر مجتمع فنی و انیستیتو ایزایران رو شامل می شه که در مرحله تبدیل اعتبار به نقدینگی قرار دارند و دارند نون اسمشون رو می خورند.
من شخصا با چند تا از دوستام که مدارک رده بالایی نظیر CCIE رو داشتند مشورت کردم و اونها رده 3 رو به شدت نفی کردند.
فکر نمی کنم اجازه داشته باشم بیش از این اسم موسسات رو در انجمن ببرم.
جالبه بدونبد که من خودم رفتم اسممو توی یکی از همین آبگوشتی ها نوشتم.
120 تومان برای 40 ساعت Hands-on Exercise بد نیست.
مهم اینه که با منابع از نزدیک آشنا بشید.
اینکه کلاس با بیشتر از 10 نفر تشکیل نشه.
اینکه موسسه امکاناتش کامل باشه.
استادش به جز بلد بودن بتونه خوب مفاهیم رو منتقل کنه.
جزوه مدون داشته باشه.
SystemAnalyst
پنج شنبه 29 اسفند 1387, 22:36 عصر
سلام.راجب به شبکه باید بگم یک علم فوق العادست ولی یادگیری شبکه چند سطح داره.در بالاترین سطح علم شبکه بصورت کاملا آکادمیک است نظیر مهندسی ترافیک ، تئوری صف ، بهینه سازی گرافها، ارزیابی و مدل سازی کارایی ، مدوله کردن ، انتقال داده و000 که یادگیری آن جز در محیط دانشگاهی (چه در داخل یا خارج از کشور) امکان پذیر نمی باشد.سطح دوم سطح نیمه آکادمیک و بازاری که مدارک و کتاب های انتشارات سیسکو بخوبی نمونه ای از این سطح یادگیری می باشد.سطح سوم سطح کاملا بازاری و تکنولوزی گرا است و بدور از مفاهیم پیچیده اکادمیک می باشد نمونه ای از این نوع کتاب ها و مدارک شرکت ماکروسافت است که بر اساس تکنولوژی های خودش می باشد.برای کار کردن در بازار سطح های دوم و سوم پیشنهاد می شود که بنظر من جاهای خوب بستگی به اساتیدی داره که تدریس می کنند می تونی تحقیقی از دانشجویان سابق آموزشگاه های مورد نظر در مورد اساتید و امکانات ان محل انجام دهی.یادگیری سطح اولی که گفتم برای کسانی خوب است که بخواهند در ضمینه شبکه محقق یا یک طراح پروتکل ها یا تکنولوژی ها بشند که هیچ مدارکی نیز برای یادگیری بجز تحصیل در دانشگاه را وجود ندارد.
hghyami
جمعه 30 اسفند 1387, 02:40 صبح
سلام.راجب به شبکه باید بگم یک علم فوق العادست ولی یادگیری شبکه چند سطح داره.در بالاترین سطح علم شبکه بصورت کاملا آکادمیک است نظیر مهندسی ترافیک ، تئوری صف ، بهینه سازی گرافها، ارزیابی و مدل سازی کارایی ، مدوله کردن ، انتقال داده و000 که یادگیری آن جز در محیط دانشگاهی (چه در داخل یا خارج از کشور) امکان پذیر نمی باشد.سطح دوم سطح نیمه آکادمیک و بازاری که مدارک و کتاب های انتشارات سیسکو بخوبی نمونه ای از این سطح یادگیری می باشد.سطح سوم سطح کاملا بازاری و تکنولوزی گرا است و بدور از مفاهیم پیچیده اکادمیک می باشد نمونه ای از این نوع کتاب ها و مدارک شرکت ماکروسافت است که بر اساس تکنولوژی های خودش می باشد.برای کار کردن در بازار سطح های دوم و سوم پیشنهاد می شود که بنظر من جاهای خوب بستگی به اساتیدی داره که تدریس می کنند می تونی تحقیقی از دانشجویان سابق آموزشگاه های مورد نظر در مورد اساتید و امکانات ان محل انجام دهی.یادگیری سطح اولی که گفتم برای کسانی خوب است که بخواهند در ضمینه شبکه محقق یا یک طراح پروتکل ها یا تکنولوژی ها بشند که هیچ مدارکی نیز برای یادگیری بجز تحصیل در دانشگاه را وجود ندارد.
اولا اينكه سطح اول فقط دانشگاهى هست كاملا اشتباه هست. مَثَل كسى كه ccie(R&S) رو داره تمام مباحث مثل qos/گراف/ترافيك management و گيره
رو داره پوشش ميده يا كسى كه داره ccie(SP) رو ميخونه و امتحان ميده خود به خود تمام اين مباحث رو cover ميكنه. اگر صحبت فقط cisco هست كه ميدونم تو ايران بازار خوبى داره. تجربه هم بهم ثابت كرده كه بايد jofteshr و doonest تو هر سطح و اندازه. داشتن مدرك آسون هست شما برو سوال ها رو دانلود كن جواب رو حفظ كن و امتحان بده مدرك بگير. ولى وقتى كه نياز هست اونجا هست كه تازه گندش در مياد.
SystemAnalyst
شنبه 01 فروردین 1388, 16:49 عصر
اولا اينكه سطح اول فقط دانشگاهى هست كاملا اشتباه هست. مَثَل كسى كه ccie(R&S) رو داره تمام مباحث مثل qos/گراف/ترافيك management و گيره
رو داره پوشش ميده يا كسى كه داره ccie(SP) رو ميخونه و امتحان ميده خود به خود تمام اين مباحث رو cover ميكنه. اگر صحبت فقط cisco هست كه ميدونم تو ايران بازار خوبى داره. تجربه هم بهم ثابت كرده كه بايد jofteshr و doonest تو هر سطح و اندازه. داشتن مدرك آسون هست شما برو سوال ها رو دانلود كن جواب رو حفظ كن و امتحان بده مدرك بگير. ولى وقتى كه نياز هست اونجا هست كه تازه گندش در مياد.
نه، من خودم بعنوان شخصی که در صدد گرفتن CCIE R&S هستم و بخوبی از مطالب و سرفصل های امتحانی آن مطلع هستم باید بگم که درست است در ضمینه های گفته شده اطلاعاتی دارند اما هیچ کدام آکادمیک نیستند برای مثال QoS ست کردن در سیسکو به یادگرفتن گرامر چندین دستور IOS محدود میشه اما در سیستم اکادمیک کتابهای زیادی هستند که با استفاده از فرمول های آماری و ریاضی به حل مسائل می پردازند.اصولا سیسکو بر مبنای محصول خودش درساشو ارائه میده.در همین سویچینگ و روتینگ سیسکو به مکانیزم سخت افزاری مثلا network on chip یا الگوریتم های اندازه گیری کارایی با زبان ریاضی بیان نکرده اما در یک کتاب دانشگاهی معروف مثل کتاب janathon chao همه این اصول جوری بیان شده که می توانی بگی معمار ی ساخت یک روتر را یادگرفتی.اصولا همان سیسکو هم اگر تا اخرش بری صرفا یک گواهینامه مبنی بر تسلط کار با محصولات سیسکو (اونم محصولی خاص) داری نه یک مدرک آکادمیک.
hghyami
شنبه 01 فروردین 1388, 22:18 عصر
والا چه عرض كنم. بر اين مبنا كه شما ميگى شخصى كه قرار باشه academic يا اينكه بدونه QOS چى هست به درد كار نميخورده. دليلش هم اين هست كه شما دارى ياد ميگيرى كه پايه QOS چى هست ولى اينكه چطورى setup بشه بحث ديگه هست. الان من يك سال و نيم هست كه CCIE(ر&س) رو دارم و هفته ديگه امتحان لب security رو دارم. شما حالا انشالله ميرى خودت امتحان ميدى ميبينى فقط دونستن faramin cisco كافى نيست. شما اگر سختر QOS رو nadooni به درد نميخورده، نمونه خيلى barezesh مَثَل setup كردن bandwidth policing هست. شما بايد هم تئورى policing رو بدونى هم بايد بيشتر از دستور بدونى. چون توى تمامى محصولات شبكه مثل cisco/juniper network foundry و گيره يك شكل هست. در ضمن دوست عزيز امتحانت كى هست به من بگو كه اگر resource يا blueprint ميخواى بهت بدم.
naser67
دوشنبه 03 فروردین 1388, 00:26 صبح
كسي در مورد آموزشگاه كهكشان نظري داره ؟ چطوره ؟
http://www.kahkeshan.com/starter.htm
اينم اساتيدش
http://www.kahkeshan.com/teachers.htm
naser67
دوشنبه 03 فروردین 1388, 00:29 صبح
راستي يه مدرك جديد هم اومده
برم دنبال اين (http://www.kahkeshan.com/MCITP.htm)MITP (http://www.kahkeshan.com/MCITP.htm)
يا همون mcse
(http://www.kahkeshan.com/MCITP.htm)
SystemAnalyst
دوشنبه 03 فروردین 1388, 00:45 صبح
MCITP و MCTS نسل جدید مدارک ماکروسافت هست که هم دروس برنامه نویسی و هم شاخه سیستم عامل شبکه و نرم افزار های سرور را در بر داره.MCSE با ویندوز سرور 2003 ارائه شده بود اما مدارک جدید بر اساس ویندوز سرور 2008 می باشد و مسلما بهتره دنبال همین مدارک جدید باشی .حتی شنیدم یک شاخه مثل active directory می تواند شخص امتحان بدهد و مدرکی بگیرد.
naser67
دوشنبه 03 فروردین 1388, 01:01 صبح
پس برم سراغ اين جديه
ممنون
Reza.D
دوشنبه 03 فروردین 1388, 10:40 صبح
رفتن سراغ جدیده خیلی خوبه اما تا به حال چند تا اداره یا مجموعه رو دیدید که کلاینتها از ویندوز ویستا استفاده کنند؟چند تا سرور 2008 سرویس میدادن؟
شخصا پیشنهاد میدم MCSE 2003 رو برید تا هم سابقه کاری بیشتری پیدا کنید و براتون منظور بشه و هم اینکه کاربردی تر باشه.علم جدید خوبه اما باید به کاربردش هم نگاه کرد
hghyami
دوشنبه 03 فروردین 1388, 14:04 عصر
درست هست كه مگه چند جا دارن استفاده ميكنند ولى خيلى كاربردى تر هست.شما در ضمن وقتى ميخواى بريد جايى setup كنيد صاحب كار براش خيلى فرق نميكنه كه شما داريد چى ros setup ميكنى تا زمانى كه network كار كنه و كارهايى كه بايد انجام بده داره ميده. ۲۰۰۸ الان داره كاملا جاى ۲۰۰۳ رو ميگيره چون خيلى كارا تر و در ضمن فعلا (باز هم ميگم فعلا) secure تر از ۲۰۰۳ هست. البته اينرو هم بايد گفت كه ۲۰۰۳ خداييش خيلى robust و stable بود و هنوز هم هست. من جاى دوست مون بودم يك ضرب ميرفتم سر وقت ۲۰۰۸. از لحاظ سابقه كارى هم چرا ۲۰۰۳ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعنى اگر كسى ۲۰۰۸ داشته باشه حساب نيست. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Reza.D
دوشنبه 03 فروردین 1388, 23:18 عصر
درست هست كه مگه چند جا دارن استفاده ميكنند ولى خيلى كاربردى تر هست.شما در ضمن وقتى ميخواى بريد جايى setup كنيد صاحب كار براش خيلى فرق نميكنه كه شما داريد چى ros setup ميكنى تا زمانى كه network كار كنه و كارهايى كه بايد انجام بده داره ميده. ۲۰۰۸ الان داره كاملا جاى ۲۰۰۳ رو ميگيره چون خيلى كارا تر و در ضمن فعلا (باز هم ميگم فعلا) secure تر از ۲۰۰۳ هست. البته اينرو هم بايد گفت كه ۲۰۰۳ خداييش خيلى robust و stable بود و هنوز هم هست. من جاى دوست مون بودم يك ضرب ميرفتم سر وقت ۲۰۰۸. از لحاظ سابقه كارى هم چرا ۲۰۰۳ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعنى اگر كسى ۲۰۰۸ داشته باشه حساب نيست. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از لحاظ سابقه کاری 2008 حساب هست اما اونچه که ما در داخل و خارج دیدیم این بوده که مثلا داشتن 2000 و 2003 نشون میده شما آشنایی بیشتری با محصولات و خود تکنولوژی دارید و عملا بیشتر روتون حساب میکنن.
در مورد 2008 یا 2003 هم تجربه شخصی خودم رو گفتم و باز هم توصیه میکنم اول 2003 رو برید و بعد 2008.
hghyami
سه شنبه 04 فروردین 1388, 01:34 صبح
والا اينجا كه حداقل از اين خبرا نيست. اينجا مهم هست كه شما چى رو داريد وگرنه داشتن ۲۰۰۰ و ۲۰۰۳ زياد فرق نميكنه. والا پول دور ريختن هستن اگر ميخواى اول ۲۰۰۳ رو بدى بد ۲۰۰۸. من زمانى كه ميخواستم مال خودم رو upgrade كنم برام راحت تر بود كه به كل ۲۰۰۸ رو امتحان بدم تا upgrade كنم. تو ايران هم همين هست شما بايد ۷ تا امتحان بدى ۲۰۰۳ رو بگيرى و بعدش براى upgrade كردن به MCITP enterprise بايد ۴ تا امتحان بدى. خوب چه آذرى هست يك ضرب همون ۲۰۰۸ رو امتحان بدى كه بهتر هست. من خودم براى ۲۰۰۳ به ۲۰۰۸ ۹ تا امتحان دادم. البته بگم بخاطر اين زياد بود رفتم براى MCITP Messaging
saeed.azimi2008
دوشنبه 24 فروردین 1388, 17:09 عصر
در شبکه اول تجربه عملی خیلی مهمه تا بتونی چی از شبکه انتظار داریی.عظیمی
saeed.azimi2008
دوشنبه 24 فروردین 1388, 17:12 عصر
کلاسهای mcse بهتره بعد cisco.عظیمی
محمد زارع
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 15:44 عصر
سلام
راستی این هم بگم که به خاطر تحریم بعضی این مدارک قابل قبول نمی باشد
منظورم مدارکی که از طرف مایکروسافت صادر میشه ( کلاس های آموزشی در ایران )
موفق باشید
سلام
میشه در مورد نحوه گرفتن مدرک توی خارج از ایران راهنمایی کنید، نحوه ثبت نام، آموزش، امتحان، اعتبار مدرک و ....
با تشکر
زارع
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.