View Full Version : استفاده از adodc به جای data در این پروژه
paysokhan
دوشنبه 05 اسفند 1387, 23:08 عصر
در این پروژه که ضمیمه کرده ام آیا می توانیم به جای دو data که گذاشته ام از adodc استفاده کرد منظورم این خصوصیت است
Private Sub Data1_Reposition()
اگر نگاهی به برنامه بیندازید و تکمیل کنید با adodc ممنون می شوم
.
.
.
سوال دوم:
چرا بانک هایی را که در اکسس ساخته ایم در data باز نمی کند؟
فدایتان بشوم این پروژه را یادتان نرود جواب بدید امشب منتظرتان هستم
ممنون
ضمنا رحلت پیامبر اعظم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی را خدمت شما تسلیت عرض می کنم
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 05 اسفند 1387, 23:34 عصر
سوال دوم:
به اين خاطر كه شئ data فقط از access 97 پشتيباني ميكنه. براي اين كار بانكي كه ساخته ايد رو بايد convert كنيد به ورژن قديمي 97 و يا از همان اول بانك رو با اين ورژن ايجاد كنيد به اين صورت كه از منوي Add-Ins گزينه Visual Data Manager رو انتخاب مي كنيد و سپس در پنجره جديد از منوي File گزينه New بعد Microsoft Access و بعد هم Version 7.0 MDB را انتخاب مي كنيد.
موفق باشيد/
paysokhan
دوشنبه 05 اسفند 1387, 23:38 عصر
پس کد adodc چی شد؟
paysokhan
دوشنبه 05 اسفند 1387, 23:55 عصر
پس کد adodc چی شد؟
آقای xxxx اگه کمک کنید ممنون می شم
paysokhan
سه شنبه 06 اسفند 1387, 00:13 صبح
به اين خاطر كه شئ data فقط از access 97 پشتيباني ميكنه. براي اين كار بانكي كه ساخته ايد رو بايد convert كنيد به ورژن قديمي 97 و يا از همان اول بانك رو با اين ورژن ايجاد كنيد به اين صورت كه از منوي Add-Ins گزينه Visual Data Manager رو انتخاب مي كنيد و سپس در پنجره جديد از منوي File گزينه New بعد Microsoft Access و بعد هم Version 7.0 MDB را انتخاب مي كنيد.
موفق باشيد/
آقا جان من امتحان کردم ولی باز هم در data باز نکرد
پروژه بالا را اگه امکان داره در adodc کار کنید
ممنون
xxxxx_xxxxx
سه شنبه 06 اسفند 1387, 00:33 صبح
دوست عزيز شما پرسيديد:
يكي از اصلي ترين دلايلش كه گاهي بهش توجه نميشه همون بود كه گفتم. حالا اگر شما امتحان كرديد و باز نكرد يك نمونه برنامه با شئ data و بانك access بگذاريد تا ببينيم چشه كه ارتباط نميگيره.
درضمن دوست عزيز شما تو يك تاپيك دو سوال پرسيديد. در حالي طبق قوانين سايت تو هر تاپيك فقط يك موضوع بايد مطرح شه. من هم جسارت كردم و به سوال دوم جواب دادم، حالا مجبور نيستم به سوالهاي ديگه شما هم جواب بدم. دوست عزيز مگه چند روز قبل كه نمونه برنامه براي اصلاح گذاشته بوديد توش از adodc استفاده نشده بود؟ من هم روش ارتباط بانك با adodc رو تو همون برنامه بهتون نشون دادم. خب از همون استفاده كنيد ديگه.
موفق باشيد/
paysokhan
سه شنبه 06 اسفند 1387, 12:27 عصر
دوست عزيز شما پرسيديد:
يكي از اصلي ترين دلايلش كه گاهي بهش توجه نميشه همون بود كه گفتم. حالا اگر شما امتحان كرديد و باز نكرد يك نمونه برنامه با شئ data و بانك access بگذاريد تا ببينيم چشه كه ارتباط نميگيره.
درضمن دوست عزيز شما تو يك تاپيك دو سوال پرسيديد. در حالي طبق قوانين سايت تو هر تاپيك فقط يك موضوع بايد مطرح شه. من هم جسارت كردم و به سوال دوم جواب دادم، حالا مجبور نيستم به سوالهاي ديگه شما هم جواب بدم. دوست عزيز مگه چند روز قبل كه نمونه برنامه براي اصلاح گذاشته بوديد توش از adodc استفاده نشده بود؟ من هم روش ارتباط بانك با adodc رو تو همون برنامه بهتون نشون دادم. خب از همون استفاده كنيد ديگه.
موفق باشيد/
حالا چرا می زنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.