ورود

View Full Version : سئوال در مورد کریستال ریپورت

rnm123
سه شنبه 06 اسفند 1387, 19:16 عصر
با سلام و خسته نباشید
یک سئوال فوری داشتم لطفا در این مورد بنده را راهنمایی نمائید
داده هایی زا از یک دیتا ست به کرستال ریپورت میفرستم همه چیز درست ایت ولی فیلدهای مربوط به اعداد در کریستال ریپورت اعداد را با رقا اعشار و با جداکننده سه رقمی نمایش میدهد مشکل این است که در مورد اعدادی چون شماره تلفن میخواهم اعدا را به صورت اعشاری و جداشده نمایش ندهد و بصورت معمولی نمایش دهد البته تنظیمات مربوطه را در قسمت properties فیلد مربوطه انجام داده ام . در برنامه من چهن تا فایل گزارش است که یکیش در این مورد درست کار میکند ولی بقیه خطا دارند کسی میتونه کمکم کنه ؟

mohsen306
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 02:08 صبح
دوست عزیز چرا شماره رو در بانک به صورت رشته ذخیره نمی کنی چون فکر نکنم عملیات خاصی روش انجام بدی، این کار را انجام بدی بهتره

hasan_esfahan
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 19:07 عصر
با کلیک راست بر روی فیلد مورد نظرو گزینه format object سپس در پنحره ظاهر شده تب number تنظیمات را انجام بده

rnm123
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 21:48 عصر
با تشکر از همگی مشکل من حل شد. مشکل از آنجا ناشی میشد که دیتاست مربوطه را به درستی معرفی نکرده بودم و در نتیجه تمامی فیلدها در کرستال ریپروت به صورت رشته معرفی میشدند و در نتیجه تغغیراتی که من در قسمت تنظیمات آن در مورد تعداد ارقام اعشاری و ... انجام میدادم را بی خیال میشد . با معرفی صحیح دیتا ست کریستاب ریپورت نوع فلیدها را از نوع عددی تشخیص داده و مشکل من حل شد

idxxbi
دوشنبه 16 فروردین 1389, 18:29 عصر
با تشکر از همگی مشکل من حل شد. مشکل از آنجا ناشی میشد که دیتاست مربوطه را به درستی معرفی نکرده بودم و در نتیجه تمامی فیلدها در کرستال ریپروت به صورت رشته معرفی میشدند و در نتیجه تغغیراتی که من در قسمت تنظیمات آن در مورد تعداد ارقام اعشاری و ... انجام میدادم را بی خیال میشد . با معرفی صحیح دیتا ست کریستاب ریپورت نوع فلیدها را از نوع عددی تشخیص داده و مشکل من حل شد

میشه بیشتر توضیح بدید منهم همین مشکلو دارم ....