ورود

View Full Version : خبر: اخبار مربوط به مرورگر Apple Safari

Mehdi Asgari
سه شنبه 06 اسفند 1387, 19:33 عصر
امروز نسخۀ بتای 4.0 رلیز شد
ویژگی های زیادی داره که به جای کپی پیست کردن در اینجا ، خودتون بخونید
http://www.apple.com/safari/features.html
منبع: http://osnews.com/story/21030/Safari_4_Beta_Apple_leap-frog_Google

Safari 4 introduces the Nitro JavaScript engine, an advanced bytecode JavaScript engine that makes web browsing even faster. In fact, Safari 4 executes JavaScript up to 6 times faster than Internet Explorer 8 and up to 4 times faster than Firefox 3.1.

sang9111
سه شنبه 06 اسفند 1387, 23:47 عصر
بی خودترین مرورگری که در تمام عمرم دیدم با یک موتور رندر ضعیف که کدها رو با کیفیت بد رندر می کنه اصلا جالب نیست و حجمشم نگم بهتره امکاناتم که تعطیل ظاهرشم که اصلا قابل تغییر نیست کلا می تونم بگم یک فاجعه (به امضای من توجه نکنید :چشمک:)

mazdadoost
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 00:00 صبح
بی خودترین مرورگری که در تمام عمرم دیدم با یک موتور رندر ضعیف که کدها رو با کیفیت بد رندر می کنه اصلا جالب نیست و حجمشم نگم بهتره امکاناتم که تعطیل ظاهرشم که اصلا قابل تغییر نیست کلا می تونم بگم یک فاجعه (به امضای من توجه نکنید :چشمک:)
سلام:
به این بدی هم که شما فرمودین نیست.

Mehdi Asgari
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 01:22 صبح
بی خودترین مرورگری که در تمام عمرم دیدم با یک موتور رندر ضعیف که کدها رو با کیفیت بد رندر می کنه اصلا جالب نیست و حجمشم نگم بهتره امکاناتم که تعطیل ظاهرشم که اصلا قابل تغییر نیست کلا می تونم بگم یک فاجعه
چرا ؟
اینجا نظر شخصی جمع نمی کنیم. با علت بگید که مشکلش چیه. (مخصوصا در مورد موتورش)
جالب بودن هم نظر شخصیه

Empyrium
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 10:09 صبح

دوست عزیز این مرورگر برای سیستم عامل اپل طراحی شده.
و نسخه ای که برای windows طراحی شده compatible نیست برای ویندوز.
این مرور گر را باید با خود mac- book و سیستم عامل های Appel برسی کرد.

برای من تنها نکته جالب در مورد این مرور گر این بود که در هنگام نوشتن یک کد Html ساده ،
اگر فایل فلش را بخواهیم لینک کنیم به یک url

<a href=' ' ... > <embed.../> </a>

هیچ مرور گری لینک بودن یک فایل فلش را ساپورت نمی کنه.
چون هنوز نمی توان با Html فلش را لینک کرد.همیشه در هنگام طراحی خود فایل فلش لینک آن را تعیین می کنند.

وفقط Safari بود که این رو جواب داد و به راحتی فایل فلش لینک شد !

sang9111
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 11:47 صبح
من این مرورگر 2 3 ماهه پیش استفاده کردم ضعفاش دقیقا یادم نیست ولی چند مورد یادم مونده
1: حجم زیاد نزدیک به 16 مگابایت تقریبا 2 برابر opera و firefox به هر علتی که باشه چیز جالبی نیست
2: ادعای اپل برای امنیت من که چیز خاصی ندیدم یک باگ خیلی خطرناکم که همین چند وقته داد که فقط IE از این سوتی ها می ده
3 : به نظرم addons یا widget که اصلا میشه گفت وجود نداره یا خیلی کم در صورتی هم برای opera هم firefox خیلی زیاد به دردم می خوره (ضعف کمی نیست firefox با وجودی مرورگر پرامکاناتی نیست با همین addons خودشو جا انداخت)
4: عدم تغییر ظاهر که خیلی خسته کننده میشه
5: سرعت لود هم برتری محسوسی نداشت من با اسید 3 آزمایش کردم 70 گرفت
6: و البته بزرگترین عیب که باید اول می نوشتم که اگه همه اون بالایی رو هم داشت بازم ارزش نداشت کیفیت کم صفحات نمایش داده شده است کاملا مصنوعی می تونید امتحان کنید
در کل اپل هم مثل ماکروسافت که از لینوکی کشید بیرون بهتر بود در دنیای ویندوز وارد نمی شد خیلی هم در سایتش برای مرورگرش خالی بست امکانات خاصی هم نداشت
اینا چیزایی بود که خودم به عینه دیدم حتما بازم هست

mazdadoost
چهارشنبه 07 اسفند 1387, 13:00 عصر
دوست عزیز این مرورگر برای سیستم عامل اپل طراحی شده.
و نسخه ای که برای windows طراحی شده compatible نیست برای ویندوز.
این مرور گر را باید با خود mac- book و سیستم عامل های Appel برسی کرد.

برای من تنها نکته جالب در مورد این مرور گر این بود که در هنگام نوشتن یک کد Html ساده ،
اگر فایل فلش را بخواهیم لینک کنیم به یک url

<a href=' ' ... > <embed.../> </a>

هیچ مرور گری لینک بودن یک فایل فلش را ساپورت نمی کنه.
چون هنوز نمی توان با Html فلش را لینک کرد.همیشه در هنگام طراحی خود فایل فلش لینک آن را تعیین می کنند.

وفقط Safari بود که این رو جواب داد و به راحتی فایل فلش لینک شد !

بنده هم در ویندوز و هم در مک از این مرور گر استفاده کردم .روی مک یه مقدار کمی سریعتره.و البته طبق تجربه شخصی کلا شبکه مک یه کم سریعتره و طبعا برنامه های شبکه مثل سافاری هم از این مسئله استفاده می کنند. اما اینکه بگیم رو ویندوز کارایی نداره بنده که چنین چیزی ندیدم.

من این مرورگر 2 3 ماهه پیش استفاده کردم ضعفاش دقیقا یادم نیست ولی چند مورد یادم مونده
1: حجم زیاد نزدیک به 16 مگابایت تقریبا 2 برابر opera و firefox به هر علتی که باشه چیز جالبی نیست
2: ادعای اپل برای امنیت من که چیز خاصی ندیدم یک باگ خیلی خطرناکم که همین چند وقته داد که فقط IE از این سوتی ها می ده
3 : به نظرم addons یا widget که اصلا میشه گفت وجود نداره یا خیلی کم در صورتی هم برای opera هم firefox خیلی زیاد به دردم می خوره (ضعف کمی نیست firefox با وجودی مرورگر پرامکاناتی نیست با همین addons خودشو جا انداخت)
4: عدم تغییر ظاهر که خیلی خسته کننده میشه
5: سرعت لود هم برتری محسوسی نداشت من با اسید 3 آزمایش کردم 70 گرفت
6: و البته بزرگترین عیب که باید اول می نوشتم که اگه همه اون بالایی رو هم داشت بازم ارزش نداشت کیفیت کم صفحات نمایش داده شده است کاملا مصنوعی می تونید امتحان کنید
در کل اپل هم مثل ماکروسافت که از لینوکی کشید بیرون بهتر بود در دنیای ویندوز وارد نمی شد خیلی هم در سایتش برای مرورگرش خالی بست امکانات خاصی هم نداشت
اینا چیزایی بود که خودم به عینه دیدم حتما بازم هست

1-در مورد حجمش حق با شماست.
2-کلا در ویندوز به هیچ عنوان از نظر بنده برای امنیت نمیشه به مکانیزم ها و امکانات امنیتی نرم افزار ها تکیه کرد .(کلا تا Xp یه جورایی کار از پایه خرابه ) تو سایر پلت فرم ها هم که به جز مک تجربه ای ندارم .مک تا الان هیچ مشکلی با Opera-safari-firefox نداشتم.البته از نوع امنیتی.
3-در مورد Plug-in در کل به مرور گر ربطی نداره .یه مرور گر خوب باید یه مرور گر خوب باشه (اگه بحثه جعبه ابزار باشه بله میشه گفت که firefox جعبه ابزار خوبی داره و IE اما درمورد Opera متاسفانه Widget هاش به نظر من خیلی کم تنوع اکثرا مربوط به مرور گری -فید -ابو هوا نقاشی و کلا کارایی هستن که مخصوص یه عده کمه).اینو عرض کردمکه بگم کلا از این نظر نمیشه مقایسه بین مرور گر ها انجام داد.
4-عدم تغیر ظاهر راستش کاملا سلیقه ای هستتش و نمیتونم نظری بدم .اما از نقطه نظر کارایی هم در ویندوز هم در مک کارایی خیلی خوبی داره.
5-سرعت لود رو موافقم نسبت به اپرا نداره .و میتونم بگم تجربه شخصی من از مرور وب با اپرا از نظر سرعت از همه بالاتره .هم در مک هم در ویندوز.
6-در مورد کیفیت صفحات دقیقا نمیتونم منظورتون رو متوجه شم .اما وقتی اولین بار تو ویندوز تجربش کردم متوجه شدم فونت ها خیلی Anti-alias شدن که شاید بشه به قول شما گفت مصنوعی هستش .اما وقتی تو تنظیماتش رفتم متوجه شدم این تنظیمات برای مایتور های LCD هست.کافیه غیر فعالش کنید .کاملا طبیعی میشه.(این بیشتر به این خاطره که کلا سیستم های مک LCD هستن. و کلا به نظرم با تغیر سیاست اپل برای انتقال معماریش روی سیستم های اینتل و ایجاد امکان نصب ویندوز روی مک ها اپل سافاری رو روی ویندوز به شکل جدی پورت کرد.البته این نظر منه).

به خاطر یه ویژگی همیشه روی ویندوزم نصبش میکنم : منوی Developer ش که واقعا ابزار خوبی برای طراحی و عیب یابی پیج هام در اختیارم میذاره .البته تو دیباگ جاوا اسکریپت هم از Firebug تو Firefox استفاده میکنم.مرور گر مورد علاقم اپراست و امیدوارم این Dragonfly ش هم زودتر عرضه شه .

موفق باشید.

eAmin
دوشنبه 26 اسفند 1387, 01:46 صبح
سرعت لود هم برتری محسوسی نداشت من با اسید 3 آزمایش کردم 70 گرفت
شما مطمئنید که دارید از ورژن 4 استفاده می کنید؟ عجیبه، چون من همین الان دوباره رفتم برای تست ولی به وضوح دیدم رتبه 100 رو آورد!
فعلا فقط سافاری 4 و اپرا 10 تونستن تست Acid3 رو پشت سر بزارن، در مورد فایرفاکس 3.1 بنده اطلاعی ندارم.
--------
در ضمن موتور سافاری WebKit، اپن سورس، جزء بهترینها هست.
بنده این مرورگر رو با گرافیک بسیار عالی قبولش دارم، که البته در افزایش حجم این نرم افزار تاثیر بسزایی داره. از Cover Follow و Top Sites

http://img.majidonline.com/pic/182543/Untitled.jpg
سرعت جاوااسکریپت رو هم مطمئن هستم که بهتر شده، در ورژن 3 تا حدودی بهتر از اپرا 9.6 عمل می کرد.

__ziXet__
دوشنبه 26 اسفند 1387, 13:25 عصر
خب من چون خودم یه سیستم فول آی جکس دارم مینویسم خیلی با این مرورگرها سرو کله ردم!
1 - فایر فاکس - از همه لحاظ عالی بود فقط در استایل padding ظاهرا یه مشکلاتی داره که هنور برطرف نشده، سرعت اجرای جاوااسکریپت از IE بالاتره ولی از safari و اپرا پایین تره!
2 - اپرا - همه چیزش خوب بود تقریبا فقط در تگ input type="text" از padding پشتیبانی نمیکه و خیلی دردسر ساز شد برام! - سرعت اجرای جاوااسکرپیت از safari یکمی کمتره ولی از ie و firefox بیشتره
3 - safari - واقعا بی نظیر بود! از هر لحاظ - من هیچ مشکلی باهاش نداشتم و سرعت اجرای js توش خیلی عالی بود! - اینم اضافه کنم که چون مرورگر جدید گوگل(chrome) از موتور سافاری استفاده میکنه دقیقا رفتاری شبیه به اون رو داره و عالیه!
4 - IE - بلای خانه مان سوز که خدا نصیب هیچکی نکنه! - من با IE 6 کار کردم و توش همه نوع مشکل داشتم و شما بهتر از من مشکلات این مرورگر رو میدونید! ولی IE 7 خیلی بهتر از 6 هست هم از نظر سرعت بارگذاری و هم از نظر سرعت اجرای کدهای js - ولی بعضی از مشکلات 6 در این نسخه هم به چشم میخوره

موفق باشید

sang9111
دوشنبه 26 اسفند 1387, 17:59 عصر
البته چون من همش از این مرورگر بیچاره بد گفتم ولی یک خوبی داره جاوا اسکریپش سرعتش از opera بیشتره من چند تست کردم بیشتر بود البته زیاد محسوس نبود
البته با آمدن opera 10 من منتظرم تا خیلی چیز ها تغییر کنه امیدوارم و نظم موجود عوض بشه تا opera هم به آنچه لیاقتشو داره برسه
از زیبایی سافاری نگید که همین که یادم می یوفته نمیشه تم عوض کرد خندم میگیره

blue_lotus
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 09:47 صبح
سلام

دیروز بالاخره safari رو نصب کردم و با اپرا تستش کردم در باز کردن صفحات تقریبا مشابه هستن ولی یک برتری نسبی اپرا داشت.

safari امکانات و ضعف های زیادی داره تا کامل بشه، به طور مثال یک چیز ابتدایی اگر یک متن هایپر لینک رو سلکت کنین و بعد بخواین تنها متنش رو کپی کنین این امکان رو به شما نمیده و تنها لینک مربوطه رو باز میکنه. و یک سری مشکلات دیگه.

وقتی هم ادرس سایتی رو بدون www و .com وارد کنین و کنترل اینتر بزنین ادرس رو باز میکنه ولی در قسمت آدرس بار تنها اسمی رو که نوشتیم رو میاره. نمی دونم این رو خودشون از قصد اینطوری قرار دادن یا مشکل از برنامست.

اما سرچ سریعی داره نسبت به اپرا داره اگر در گوگل سرچ کنین یا بوسیله باکس خود safari سرچ کنین.

امکانات خاصی رو در این نرم افزار تا به امروز ندیدم یا حداقل همپای مرورگر ماکروسافت.

در هنگام نصب هم مدت زمان زیادی نسبت به سایر برنامه های نصبی طول میکشه که البته اکسپلورر هم همینطوره.

تشکر از معرفی و آگاهی دوستان

Mehdi Asgari
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 10:54 صبح
خب من بالاخره وقت کردم اپرا و سافاری رو روی سیستمم نصب کنم
سیستم:
Windows Vista SP1
Apple Safari 4 (public beta 528.16)
Internet Explorer 8.0 RC1 (8.0.6001.18372)
Opera 9.64 (Build 10487)
Firefox 3.0.7

(البته من در 95 درصد موارد از فایرفاکس و بقیۀ مواقع از IE استفاده می کنم)
تست اسید 3
آدرس سایت: http://acid3.acidtests.org/
رتبۀ مرورگرها: (از 100 )
فایرفاکس: 71
اینترنت اکسپلورر: 20 (LINKTEST FAILED)
اپرا: 85 (این هم در گوشۀ سمت چپ بالا ، عبارت FAIL رو می نویسه ولی LINKTEST FAILED نمیشه(
سافاری: 100

میزان مصرف حافظه پس از اجرای برنامه (بدون رفتن به یک صفحۀ وب):
فایرفاکس: 45 مگابایت (البته این درست نیست ، چون کلی افزونه روش نصب کردم)
IE : دو پروسس ؛ یکی 15.5 MB و دیگری 12.5 MB
اپرا: 22 MB
سافاری: 35 MB
زیبایی یه امر شخصیه و ربطی به کارایی مرورگر نداره. حجم زیاد نرم افزار هم دلیل بر بدیش نیست. Add-on هم همینطور (مرورگر مرورگره ، حالا اگه میشه افزونه براش نصب کرد که خیلی خوبه ولی اگه نمیشه ، بازهم چیزی ازش کم نمی کنه).
در مورد مصنوعی بودن صفحات: قابل تنظیمه

پ ن: به دلیل تحریم گوگل از Chrome استفاده نمی کنم
بعدا اگه وقت کنم یه benchmark کلی و دقیق روی این چهار مرورگر انجام میدم.

__ziXet__
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 19:17 عصر
خب من بالاخره وقت کردم اپرا و سافاری رو روی سیستمم نصب کنم
سیستم:
Windows Vista SP1
Apple Safari 4 (public beta 528.16)
Internet Explorer 8.0 RC1 (8.0.6001.18372)
Opera 9.64 (Build 10487)
Firefox 3.0.7

(البته من در 95 درصد موارد از فایرفاکس و بقیۀ مواقع از IE استفاده می کنم)
تست اسید 3
آدرس سایت: http://acid3.acidtests.org/
رتبۀ مرورگرها: (از 100 )
فایرفاکس: 71
اینترنت اکسپلورر: 20 (LINKTEST FAILED)
اپرا: 85 (این هم در گوشۀ سمت چپ بالا ، عبارت FAIL رو می نویسه ولی LINKTEST FAILED نمیشه(
سافاری: 100

میزان مصرف حافظه پس از اجرای برنامه (بدون رفتن به یک صفحۀ وب):
فایرفاکس: 45 مگابایت (البته این درست نیست ، چون کلی افزونه روش نصب کردم)
IE : دو پروسس ؛ یکی 15.5 MB و دیگری 12.5 MB
اپرا: 22 MB
سافاری: 35 MB
زیبایی یه امر شخصیه و ربطی به کارایی مرورگر نداره. حجم زیاد نرم افزار هم دلیل بر بدیش نیست. Add-on هم همینطور (مرورگر مرورگره ، حالا اگه میشه افزونه براش نصب کرد که خیلی خوبه ولی اگه نمیشه ، بازهم چیزی ازش کم نمی کنه).
در مورد مصنوعی بودن صفحات: قابل تنظیمه

پ ن: به دلیل تحریم گوگل از Chrome استفاده نمی کنم
بعدا اگه وقت کنم یه benchmark کلی و دقیق روی این چهار مرورگر انجام میدم.
chrome همون سفاری هست! جز اسکین هیچ تفاوتی با هم ندارن

eAmin
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 20:03 عصر
chrome همون سفاری هست! جز اسکین هیچ تفاوتی با هم ندارن
سلام.

خیر اینطورها هم نیست دوست عزیز. البته درسته که هردوشون از موتور WebKit استفاده می کنن ولی نوع موتور جاوااسکریپت اونها فرق می کنه، مثلا Chrome از انجین V8 استفاده می کنه ولی سافاری از Nitro...

در مورد کارایی های درونی این مرورگر که در کمتر مرورگری دیده می شه، بنده هیچ چیز نمی گم، توی این صفحه و لینکهای اون همه چیز واضحه!

http://www.apple.com/safari/whats-new.html

sang9111
چهارشنبه 28 اسفند 1387, 22:03 عصر
mehdi311ggg
البته شما درست آمار دادید ولی تست اسید3 opera 9.4 گفتید الان اگه با 10 که البته الفا است تست بگیرید 100% میشه پیشنهاد می کنم این مرورگر دانلود کنید نسخه 10 وقتی در حالت turbo باشه سرعت عالی میشه البته کیفیت تصاویر کم میشه واقعا بینظیره این خصوصیت واقعا این مرورگر از لحاظ خلاقیت یک سر گردن از بقیه بالا تره
مدیر پر رو و البته دروغ گوی بنیاد موزیلا گفته بود اولین بار firefox تب رو در میان مرورگر ها آورد :متعجب: حتما بعدا این رو هم موزیلا آورده واقعا این ادعا ها در میان تبلیغات وسیعی که برای firefox میشه گم میشه

Mehdi Asgari
سه شنبه 18 خرداد 1389, 13:23 عصر
نسخۀ 5 هم رلیز شد
http://www.osnews.com/story/23424/Safari_5_Released

Open-Source
سه شنبه 18 خرداد 1389, 13:46 عصر
نسخۀ 5 هم رلیز شد
http://www.osnews.com/story/23424/Safari_5_Released

من گرفتم.
سرعتش بد نیست(یه کم از IE8 بهتره).
گرافیک خوبی داره.
ولی از رابطش خوشم نیومد.

فعلا کروم از بقیه مرورگرها بهتره؛ بعدش هم اپرا.

eAmin
سه شنبه 18 خرداد 1389, 22:45 عصر
http://www.apple.com/safari/includes/performance.html

mahdi68
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 14:33 عصر
منم دانلود کردم خیلی خوبه , فقط یک سوال مگه قرار نبود که اپل دیگه از فلش پشتیبانی نکنه ؟؟؟ چیزی که من میبینم فلش هم اجرا میشه با این مرورگر !!!

1485159
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 14:37 عصر
منم دانلود کردم خیلی خوبه , فقط یک سوال مگه قرار نبود که اپل دیگه از فلش پشتیبانی نکنه ؟؟؟ چیزی که من میبینم فلش هم اجرا میشه با این مرورگر !!!
مطمئنی؟ شاید منظورشون ورژن های بعدی باشه یا نسخه های پایدار.

mahdi68
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 17:50 عصر
من رو ویندوز 7 تست میکنم و چند بار نرم افزار هنگ کرد و خود به خود بسته شد !!!

eAmin
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 21:58 عصر

فلش اونطوركه اپل مي گفت، بدليل مصرف زياد منابع و باطري مناسب براي iPad نيست و فقط در وسايل قابل حمل شركت Apple پشتيباني نمي شه.

من رو ویندوز 7 تست میکنم و چند بار نرم افزار هنگ کرد و خود به خود بسته شد !!!
اين پست رو من در Safari 5 و با استفاده از Win7 دارم مي نويسم:لبخندساده: