PDA

View Full Version : تبدیل یک رشته به آرایه

FirstLine
یک شنبه 29 آذر 1383, 10:29 صبح
با سلام
میخوام یک عبارت رشته ای را بر اساس هر کلمه در یک آرایه قرار دهم البته با شرایط :
1- هیچ آیتم خالی در آرایه اضافه نشود و در آن وجود نداشته باشد
2- اگر یک یا چند کلمه در بین " قرار گرفته باشد آن یک یا چند کلمه را در یک آیتم آرایه قرار دهد
با تشکر

Panje Tala
یک شنبه 29 آذر 1383, 10:44 صبح
با سلام
فکر می کنم اگه راجع به کاری که میخواهی انجام بشه توضیح بدی بهتر میشه نظر داد.متوجه نمیشم دقیقا میخوای چه کار کنی.یک مثال هم تو درک قضیه کمک میکنه.

hps
یک شنبه 29 آذر 1383, 14:20 عصر
عنوانى که انتخاب کردى درست نیست. کارى که تو مى‌خواى انجام بدى Split کردن یه String.

براى این کار تابع حاضر و آماده‌اى توى VCL وجود نداره (بهتر بگم من هنوز ندیدم). البته شاید بتونى یه چیزایى روى اینترنت براى RegExp پیدا کنى اما چون تو مى‌خواى با فقط با Space رشته‌ات رو تقسیم کنى با یه الگوریتم ساده، مى‌تونى خیلى سریع چیزى که مى‌خواى رو بنویسى.

FirstLine
یک شنبه 29 آذر 1383, 16:11 عصر
با سلام
من میخوام در جستجو (SQL,AdoQuery) استفاده کنم.
البته بیشتر به قسمت
- اگر یک یا چند کلمه در بین " قرار گرفته باشد آن یک یا چند کلمه را در یک آیتم آرایه قرار دهد نیاز دارم.

با تشکر

Panje Tala
شنبه 05 دی 1383, 10:54 صبح
باسلام
با توابع Copy و Delete میتوانی این کار را به راحتی انجام دهی.

Inprise
شنبه 05 دی 1383, 11:30 صبح
<span dir=ltr>take a look : http://www.zeitungsjunge.de/delphi/pcre/index.htm
that is the best lib i know and olso you can fine a nice and suite Unicode lib there . try them</span>

hr110
شنبه 05 دی 1383, 13:02 عصر
عنوانى که انتخاب کردى درست نیست. کارى که تو مى‌خواى انجام بدى Split کردن یه String.
فکر کنم منظور شما tokenize کردن باشه، از جاوا کارها بعیده :sunglass:

من میخوام در جستجو (SQL,AdoQuery) استفاده کنم.
برای اینمنظور همانطور که دوستان گفتند شما باید رشته خود را بایک الگوریتم خیلی ساده پارس کرده و query مربوطه را ایجاد کنید.
گفتنی است که در DBISAM اگر بخواهید از امکانات FULLTEXT استفاده کنید نیازی به این عمل نبوده و به سادگی میتوانید رشته های خود را استفاده نمایید.