ورود

View Full Version : قفل نرم افزاری

صفحه : 1 [2]

R_BABAZADEH
دوشنبه 13 تیر 1384, 20:22 عصر
من خودم از جایگزینی استفاده می کنم و لی برای مقدار اطلاعات زیاد فرمول md7 رو پیشنهاد می کنم

مهدی کرامتی
دوشنبه 13 تیر 1384, 20:59 عصر
تا اینکه دیگه داشتیم نا امیدی طی میکردیم که تو یکی از تاپیک های اینجا توسط sina piano با فایل DiskID32 آشنا شدیم که درست سریال نامبر حک شده روی بدنه هارد رو بر میگردوند که طبیعتاْ باید 100در صد منحصر به فرد باشه و با فرمت تغییر نکنه.
مواردی هست که تا حدود زیادی آدم رو ناامید میکنه، مثلا اینکه شماره سریال سخت افزاری هارد دیسک در همه انواع آن (مثلا انواع Serial ATA یا SATA، و نیز هارد دیسک های ساخت 2001 و قبل) پشتیبانی نمیشه و برنامه شما بجای شماره سریال یک عدد ثابت رو دریافت میکنه.

بعد از تغییر ساختار فوروم (بخشی از انقلاب برنامه نویس) در این مورد بیشتر بحث خواهم کرد.

sadegi
دوشنبه 13 تیر 1384, 23:17 عصر
من خودم از جایگزینی استفاده می کنم و لی برای مقدار اطلاعات زیاد فرمول md7 رو پیشنهاد می کن
دوست عزیز میشه یکم بیشتر در مورد md7 توضیح بدین؟
:flower: :flower: :flower:

مهدی کرامتی
سه شنبه 14 تیر 1384, 00:45 صبح
فکر کنم ایشان منظورشان همان MD5 Hash بوده و اشتباه تایپی دارند.

بابک زواری
سه شنبه 14 تیر 1384, 01:05 صبح
در مورد hash کردن یک مقاله کامل در سایت (فکر کنم بخش مهندسی نرم افزار )‌و یک سورس کامل در بخش VB وجود داره

SH_Zahra
سه شنبه 14 تیر 1384, 10:16 صبح
من یک قفلی خریدم که اصلا نمیشه از روش رایت کرد خیلی ازش راضیم تا بحال 2000 نسخه
از یک نرم افزار رو حدود 2 سال هست که میفروشم اما قفل شکسته اش رو تو بازار ندیدم هرچند
که میدونم میشه قفل اینم باز کرد اما خوب از بقیه بهتره.
اما اینو میخوام واسه دوستان ردیف کنم . خوب مثل اینکه باید روش رو عوض کنم .
آقای مرادی و آقای vbprogramer ممنون از کمکتون بهتون pm میدم اگر مایل باشید و وقت داشته
باشید این طرح رو با هم بریم جلو

شما میتونید اسم این برنامه را بگید منم استفاده کنم .......... :flower:

R_BABAZADEH
سه شنبه 14 تیر 1384, 20:04 عصر
فکر کنم ایشان منظورشان همان MD5 Hash بوده و اشتباه تایپی دارند.

تا انجایی که من می دانم md7 نسخه تکامل یافته md5 است

md_bluelily
چهارشنبه 13 مهر 1384, 15:28 عصر
من نظرم اینه که چند تا فاکتور رو در نظر بگیریم بعد با توجه به وجود و عدم وجود آنها بحث کنیم.
به علاوه اینکه WMI در مورد ProcessorID غیرقابل اعتماد نیست چون :

Processor information that describes the processor features. For an x86 class CPU, the field format depends on the processor support of the CPUID instruction. If the instruction is supported, the property contains 2 (two) DWORD formatted values. The first is an offset of 08h-0Bh, which is the EAX value that a CPUID instruction returns with input EAX set to 1. The second is an offset of 0Ch-0Fh, which is the EDX value that the instruction returns. Only the first two bytes of the property are significant and contain the contents of the DX register at CPU reset—all others are set to 0 (zero), and the contents are in DWORD format.

پرهام دادگر
پنج شنبه 14 مهر 1384, 09:36 صبح
منم می خواستم برنامه رو بردارم و اجرا کنم!
ولی نتونستم لینکشو پیدا کنم.

md_bluelily
شنبه 16 مهر 1384, 04:26 صبح
آقا برای SATA کسی فکری نکرد ؟؟؟؟

md_bluelily
شنبه 16 مهر 1384, 04:38 صبح
بچه ها خبر خوب اینکه DiskID32 میتونه SATA رو Detect کنه.!!!!!!!

سنبله کار
یک شنبه 08 آبان 1384, 08:51 صبح
این فایل DiskID32 رو از کجا باید گرفت ؟

بابک زواری
یک شنبه 08 آبان 1384, 12:58 عصر
از اینجا
http://www.winsim.com/diskid32/diskid32.html

R_BABAZADEH
سه شنبه 10 آبان 1384, 09:17 صبح
برای vb چی دارید
اینکه برای C یه

بابک زواری
سه شنبه 10 آبان 1384, 14:58 عصر
این یک DLL داره که متاسفانه من گیرش نیاوردم
باید با کمک کامپایلر VC تبدیل به DLL بشه

vahidm
پنج شنبه 12 آبان 1384, 23:11 عصر
منم یک قفل بلدم رو برنامه بگذارم که جن هم عقلش نمی رسه هرکه می خواد بدونه ایمیل بزنه تا براش توضیح بدم
ایمیل من اینه
onlyvahid_m2006@yahoo.com
اسمم وحیداست

حامد مصافی
جمعه 13 آبان 1384, 09:17 صبح
اما جالبه یک نسخه VC++.NET هم داره. میشه برای دات نت آمادش کرد!!!
بابک خان شما پروژه رو متوقف کردی یا همچنان ادامه میدی؟؟؟

بابک زواری
جمعه 13 آبان 1384, 11:33 صبح
من پروژه دیگه ادامه ندادم چون مشکل هارد ساتا رو دارم

sinpin
جمعه 13 آبان 1384, 21:47 عصر
منم یک قفل بلدم رو برنامه بگذارم که جن هم عقلش نمی رسه هرکه می خواد بدونه ایمیل بزنه تا براش توضیح بدم
ایمیل من اینه
onlyvahid_m2006@yahoo.com
اسمم وحیداست

وحیدخان اگه ممکنه توضیح بدید (بصورت Public)

sinpin
جمعه 13 آبان 1384, 21:50 عصر
این یک DLL داره که متاسفانه من گیرش نیاوردم
باید با کمک کامپایلر VC تبدیل به DLL بشه

دوستان Vb کار هم میتونند با استفاده از vb و resource editor اونرو به dll تبدیل کنند (من قبلا این کار رو کرده بودم)

hgkhatir
شنبه 14 آبان 1384, 09:23 صبح
سلام. من در حال نوشتن یک کتابخانه استاتیک (lib) برای سی هستم که در آن فعلاً CPU ID و شماره هارد را بر می‌گرداند. البته بدون استفاده از WMI. بر روی PIII و AMD barton 2600 تست کردم جواب داد. برروی هارد ساتا تست نکردم. در چند روز آینده یک نسخه از برنامه را در این سایت قرار می دهم تا همگان تست کنند.
برای encrypt کردن هم من سورس برنامه md5 دارم. همچنین در حال تهیه یک سورس برای encrypt نامتقارن با بیش از 4000 بیت هستم.
تمام این برنامه‌ها بدون استفاده از dll - ocx و exe و wmi است.
برای حالتی که قرار است شرطهای برنامه (که قفل را چک می کند) را تغییر دهند هم ایده‌های خوبی دارم.

وحید دات نت
دوشنبه 30 آبان 1384, 13:13 عصر
بابا تو رو خدا یکی مفاهیم اولیه - شروع کار و نحوه ساخت یک قفل نرم افزاری رو برای من تازه کار توضیح بده .

nasser_attarzadeh
جمعه 11 آذر 1384, 21:21 عصر
با عرض پوزش
اما من قفل های سخت افزاری رو ترجیح میدم
و خودم هم دو مدل ساختم
با اطمینان 100% که مشکل نداره
یکی با USB کار میکنه و قیمت هر کدوم 8500
و اونیکی با پورت سریال و قیمت هر دونه 4000
و تضمینی که قفل شکسته نمیشه
در صورت شکسته شدن تمامی ضرر های وارده به عهده خودم (و البته شرکت Atmel ;) که میکرو هاش رو تضمین کرده)

mohsengrisly
شنبه 12 آذر 1384, 01:15 صبح
ماشاالله همه جا هم در حال تبلیغات هستین
اینجا بحث قفل نرم افزاریه

m_nejad
شنبه 12 آذر 1384, 15:38 عصر
معمولا موسسات یا شرکت هایی هستند که قفل (یا هر برنامه ای) را تست می کنند و نتیجه را اعلام می کنند. منطقی نیست بدون اینگونه تست ذینفع درصد اطمینان مشخص بکند!

siavash-123
شنبه 22 بهمن 1384, 03:27 صبح
با سلام خدمت دوست خوبم آقا ناصر :
آقا ناصر آنقدر هم که فکر می کنی قفل های سخت افزاری اطمینان ندارند................................
چون اگه یکم سخت افزار بلد باشید می توانید با ساختن دستگاه پروگرامر اطلاعات داخل آیسی قفل را به یک یا چند آیسی خام دیگر منطلق کنید و سپس چند قفل شبیح هم داشته باشید ....
پس دیدی زیاد نمیشه اطمینان کرد.

mpmsoft
پنج شنبه 27 بهمن 1384, 08:29 صبح
آقا چه جوری می شه قفلی طراحی کردن که مثلا 4 بار از روی سی دی برنامه نصب بشه در غیر این صورت سی دی قابل استفاده نباشد

mpmsoft
پنج شنبه 27 بهمن 1384, 08:30 صبح
قفل سخت افزاری چیه و چه جوری کار می کنه

Armin62
دوشنبه 01 اسفند 1384, 00:37 صبح
به نظر من اگه به جای کار کردن روی سریال هارد و قطعات کامپیوتر روی سریال سی دی یا یک فلاپی دیسک کار کنید بهتره
اما این کار یک مشکل کوچیک داره اونم اینه که باید برای هر سی دی یا دیسکت(نمی دونم آیا دیسکت سریال داره یا نه) برنامه رو تغییر بدین . ولی به نظر من که جالبتره و قویتر
اگه راهی دارین که میتونه سریال سی دی رو برگردونه لطف کنید بگین.

راستی آقای sinpin عزیز گفته بودن که
سریال cd قابل اطمینان نیست چون duplicate میشه
میشه توضیح بدین
منظورتون کپیه که شک دارم.

تشکر...
آرمین

touraj
شنبه 06 اسفند 1384, 17:44 عصر
من خیلی از قفل نرم افزاری سر در نمیارم. برای همین هم تمام پستها رو از اول خوندم. فکر کنم یه مشکل اساسی هست و اونم اینه که با اومدن تکنولوژی جدید تر ممکنه دیگه قفل کار نکنه. پس خوندن سریال هار خیلی هم کار درستی به نظر نمیرسه. تمام اون کدهایی که گذاشته بود رو روی چند تا سیستم چک کردم. نتایج خیلی جالبی بدست نیاوردم. فکر کنم باید از روش دیگه ای استفاده کرد.
اون قفل سخت افزاری هم که چند تا پست بالاتر گفته شد اصلاً مطمئن نیست. چون خودم به راحتی میتونم با پروگرمر ازش هر چند تا که بخوام کپی کنم.

یوسف امیری
دوشنبه 08 اسفند 1384, 08:00 صبح
قفل نرم افزاری پروژه کارشناسی من و یکی از دوستان است. کارهایی را در این مورد انجام داده ایم. و روی چندین کامپیوتر تست کرده ایم اما لا اقل تا بحال روش 100% مطمئنی پیدا نکرده ایم، ولی من امیدوارم. ما از VB و کمی هم از API استفاده می کنیم شاید مجبور به استفاده از اسمبلی و C هم باشیم. نظر من اینست که باید بی خیال هارد و CD شد چون اگر از سی دی کپی برداریم ID اون هم کپی میشه و برای هارد هم مشکلاتی وجود داره. ایده آل اینه که از سی دی بطور نامحدود بتوان کپی برداشت ولی اون برنامه فقط روی یک کامپیوتر نصب بشه. ضمناً با هر بار اجرای برنامه، خود به خود دوباره کامپیوتر را باید چک کند که بیبیند معتبر باشد در غیر این صورت روشهایی برای دور زدن این نوع قفل وجود دارد. مثلاً کاربر می تواند هارد یک کامپیوتر دیگه رو روی کامپیوتری که نرم افزار برای آن به فروش رسیده، قرار دهد و پس از نصب برنامه آنرا به کامپیوتر اول برگرداند...

ما روی این روش و تست آن حدود 6 ماه است که کار می کنیم. با به اشتراک گذاری اطلاعات موافقید؟ این ایمیل منه: xeronia@gmail.com

به امید یافتن روشهایی ایمن برای محفوظ نگه داشتن حق برنامه نویسان.

komail_sh
سه شنبه 16 اسفند 1384, 12:38 عصر
سلام به همه دوستان
من به این موضوع علاقمند شدم و میخوام هر کاری که از دستم بر میاد انجام بدم
من این WMI را پیدا نکردم و یا مطالبی که مربوط به اون باشه از شما خواهش میکنم بیشتر راهنمایی کنید

amirrr
سه شنبه 16 اسفند 1384, 13:38 عصر
سلام
ممکنه قیمت این قفل نرم افزاری رو به ما بگین
یا یه قفل نرم افزاری عالی با قیمت مناسب به من معرفی کنین

forexwork
دوشنبه 07 فروردین 1385, 15:00 عصر
یه برنامه ابتدایی برای استفاده از سریال هارد

riyahiyan
چهارشنبه 30 فروردین 1385, 16:19 عصر
برنامه خوبی بود.روی چندتا کامپیوتر امتحان شده؟

perfeshnal
سه شنبه 02 خرداد 1385, 05:20 صبح
سلام
برای چی مثل قفل کولاک هم از روی هارد و هم از روی مادربورد سریال برنداره بعد طبق فرمولهایی این دوتا رو با هم مخلوط کرده به کاربر نشون بده

mkbo_webmaster
شنبه 06 خرداد 1385, 09:45 صبح
من توی نرم افزارم، از سریال هارد استفاده کردم. منظورم اونیه که با FDisk نابود میشه.

با format نابود نمیشه
با Fdisk نابود میشه

ولی مگه آدم در سال چند بار کامپیوترش رو fdisk یا format میکنه ؟!!

بخاطر همین برای نرم افزارم limit گذاشتم. یعنی کاربرای نرم افزار میتونن تا پنج بار از سایت کلمه رمز بگیرن. که اگه اون کلمه رمز درست باشه. برنامه بصورت خودکار براشون فایلی جدید با توجه به سریال هارد میسازه که به کاربرا هشدار داده شده که فایل قفل رو پیش خودشون نگه دارن و فایل قفل تا زمانی کار میکنه که فرد کامپیوترش رو fdisk کنه و اگه هم fdisk کنه دوباره میتونه تا سقف پنج بار از سایت فایل قفل دریافت کنه.

بعد از 2 سال سیستم بصورت خودکار بوسیله asp ، ریستارت میشه و مجددا به پنج بار بر میگرده. به این صورت هم حقوق استفاده کننده تا ابد حفظ میشه و هم امکان سوء استفاده از نرم افزار هم به صفر میرسه.

چون دیگه کاربر میدونه که اگه هر دو سال یکبار تنها پنج بار میتونه از سایت فایل قفل دریافت کنه.

راسی من با winsock هم امکان نصب اتوماتیک قفل رو از طریق اینترنت فراهم کردم که اگه سوالی در این ضمینه داشتید. در خدمتیم. البته اطلاعاتم به اندازه شما بزرگواران نیست ولی تجربم یه کم زیاده.

/

joker
شنبه 06 خرداد 1385, 11:21 صبح
من توی نرم افزارم، از سریال هارد استفاده کردم. منظورم اونیه که با format نابود نمیشه
با Fdisk نابود میشه
بعد از 2 سال سیستم بصورت خودکار بوسیله asp ، ریستارت میشه و مجددا به پنج بار بر میگرده. به این صورت هم حقوق استفاده کننده تا ابد حفظ میشه و هم امکان سوء استفاده از نرم افزار هم به صفر میرسه.
/
پیشنهاد میکنم این مدل قفل را روی برنامه هات استفاده نکنی :)
چون سریال هارد قابل تغییر به صورت دستی هم هست . ( غیر از سریال اصلی کارخانه )
سورس برای این کار هم در کتاب program in Delphi6 .،296 صفحه 126 موجود هست .

mkbo_webmaster
یک شنبه 07 خرداد 1385, 12:11 عصر
منظورم سریال درایو C در هارد اکتیو سیستم هستش که با FSO گرفتم. من با اون کار میکنم.

/

mkbo_webmaster
یک شنبه 07 خرداد 1385, 12:13 عصر
لطفا اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید ....

/

joker
یک شنبه 07 خرداد 1385, 13:31 عصر
سریالی که روی پارتیشن ها هست به به قول خودت با fdisk هم میپرن به صورت دستی ( بابرنامه نویسی یا برنامه های آماده ( فکر کنم باشه من دنبالش نبودم ) قابل تغییره
یعنی شما یک نسخه مثلا برای سریال هارد دیسک 12345 میسازی ....
کافیه طرف برنامه بنویسه که سریال هارددیسک هر کامپیوتر را بزاره 12345 اونوقت قفل شما روی هر کامپیوتر دیگه ای که سریالش همین باشه برای ابد کار میکنه ( حتی نیازی هم به 5بار دیگه نداره .
پس بهتره از سریال کارخانه هارد دیسک ها استفاده کنی ( یکسری سورس توی اینترنت و توی همین سایت میتونی پیدا کنی که Model_Number و Firmware version و Serial number ثابت اون هارد دیسک که با FDISK هم عوض نمیشن را بهت میده ...
بعضی از اینا که به صورت OpenSource هست با هاردهای ساتا مشکل دارن ولی یه کم بیشتر بگردی نمونه های سازگار با هاردهای ساتا را هم پیدا مکنی

پس از این مدل قفل استفاده کنی ( که خودمم استفاده میکنم فکر کنم بهتر باشه )
( البته هنوز روی VMare تسط نکردم ببینم میشه تغییرات داد یا نه ( شاید این یه سوراخ امنیتی برای این مدل قفلها باشه ( همانطور که میدونی VMare هارد مجازی بهت میده )

و در نهایت اگه نتونی نرم افزارت را خوب پروتکت کنی این مراحل برای یک کرکر یعنی کشک .
3 سوت برنامه ات کرک میشه و حالشو میبرن :لبخند:

پیوست » چطوره یه بخش CrackMe توی سایت راه بندازیم :kaf:

ali_kolahdoozan
پنج شنبه 11 خرداد 1385, 10:36 صبح
نرم افزار diskedit که توی نورتون قدیمی هست مثل آب خوردن سریال رو عوض می کنه .

mkbo_webmaster
جمعه 12 خرداد 1385, 10:31 صبح
البته سریال مثلا درایو C توی نرم افزار من ecyrept شده ، یعنی بصورت رمزی شده و بصورت یک فایل قفل به کاربر داده شده.
و حساب اونجاش رو هم کرده بودم. یعنی اون موقعی که از این قضیه ای که شما گفتید مطلع نبودم هم احتمالش رو میدادم. بخاطر همین رمزیش کردم.
یعنی در کل کرکر تنها یک راه داره و اینکه یک نسخه از نرم افزار رو بخره و سریال درایو c استفاده کننده از نرم افزار رو یادداشت کنه و بعد فایل قفل رو هم برداره. تا این نرم افزار من توی تمام سیستمها با کپی این دوتا کار کنه.

ولی با گفته های آقای زواری یک مقدار اطلاعاتم در این مورد بالا رفت. و با WMI آشنا شدم.
مثل اینکه آقایان کدهاشون رو در این مورد توی فروم نمیزاشتن.
رفتم از یکی از دوستان آلمانیم پرسیدم. بهم یه آدرس داد که تمامی کدهای WMI توش بود.
برای بالا بردن اطمینان قفلم ، همونطور که آقای زواری گفته بودند. سریال هارد ، مادربرد ، CPU ، و BIOS و چند تا چیز ثابت دیگه رو از طریق WMI با کدهام گرفتم و همینطور از طریق یک کد API با استفاده از kernel32.dll دوباره سریال هارد رو گرفتم و تمام اینا رو بصورت یک رشته پشت سرهم با حذف جاهای خالی و تبدیل تمامی حروف به حروف بزرگ قرار دادم.
با اینکار اگه طرف هاردش نمیدونم ساتا باشه یا از این جور چیزا ممکنه تنها سریال هارد بر نگرده ولی ما بقی با هم جمع میشه.
فقط موندم که اگه WMI توی سیستمی نباشه اونوقت چی ؟
خوب میشه در این صورت یک خطا در برنامه ایجاد کنیم تا قفل بصورت رشته خالی رجیستر نشه.
اگه پیشنهادی دارید که غیر از WMI هستش لطفا بگید.
متشکر

/

joker
جمعه 12 خرداد 1385, 13:52 عصر
هرچه چقدر بیشتر به سخت افزار ها متکی باشه مشتری بیشتر اذیت میشه
فکر کن بخواد کامپیوترش را ارتقاع بده ؟

برای رفع مشکل هاردهای ساتا :
کامپوننت هاش هست
http://www.cnware.com

ardinfo component let you collect mechine information such as CPU type,CPUID, CPU Vendor,BIOS SerialNumber,Hard Disk SerialNumber and ModalNumber,MAC address easily.Such infomation is direct from hard interface,not from registry,So it can not be changed by user.It works on Win98/NT/Win2000/XP/Win2003 and in any accounts rights. Using hardinfo component is quite easy ,just drop the component into delphi form, all infomation is on the component's property.no additional DLL or VXD need.If you use VB,VC or other language ,you can also use hardinfo.We provide hardinfo DLL for VB and VC developer.

mkbo_webmaster
شنبه 13 خرداد 1385, 09:11 صبح
متشکر.
فایلش open source هستش ؟

/

joker
شنبه 13 خرداد 1385, 15:15 عصر
متشکر.
فایلش open source هستش ؟
/ فروش اون همراه با سورس هست ( یعنی قبلا که اینطوری نوشته بود جدیدا به سایتش سر نزدم )

این سورس مال هاردهای معمولی هست :
[]

mkbo_webmaster
یک شنبه 14 خرداد 1385, 09:45 صبح
این که delphi هستش.
به زبان های مایکروسافتی ندارید ؟

/

joker
دوشنبه 15 خرداد 1385, 16:29 عصر
این که delphi هستش.
به زبان های مایکروسافتی ندارید ؟
/ اصلا و ابدا" :لبخند:

فایل IOCTL که ضمیمه کردم را بخونی توابع مربوطه را فکر کنم راحت تر بتونی خودت یکی بنویسی .... به زبون میکروسافتی :)
البته اگه بگردی حتما نسخه های آماده اون را به صورت dll و ocx پیدا میکنی ...

farhadniyari
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 09:36 صبح
سلام دوستان
من دنبال یه قفل نرم افزاری vb6 هستم برای برنامه ای که نوشتم من کد دلفی برای قفل رجیستری رو دارم ولی ویژوال رو میخواستم در صورت امکان کمکم کنید منمنون میشم

فرهاد

joker
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 15:10 عصر
قفلهایی که با رجیستری کار میکنن در 3سوت شکسته میشن ( یه registry Monitor خرجشه )
_ این یعنی زحمت کرک کردن هم به کرکر ندادن :چشمک: _

بهتره اگه نرم افزارت گرونقیمت هست کار را بسپاری به اهلش از پرولاک که تبلیغ بالای همین سایت هست تا شرکتهای خارجی و........

البته همشون بدون تضمین هستند .
جایی که با تضمین بهت قفل بده فکر نکنم باشه ( اگر هم باشه مطمئن باش آخر ببسوادی هستن که روی قفلی تضمین میدن)

mkbo_webmaster
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 13:36 عصر
منم با آقای joker موافقم.

/

شهره . ی
یک شنبه 21 خرداد 1385, 07:18 صبح
می شه مختصرا توضیح بدین قفلهایی که با رجیستری کار میکنن چه طور کار می کنند؟

kaveh2006
یک شنبه 21 خرداد 1385, 23:47 عصر
سلام آقا بابک

میشه کد استخراج شماره سریال هارد و سی پی یو رو به من بدی من دارم روی یک قفل کار میکنم
ممنون میشم
:قلب:

tejarat-ir
جمعه 20 مرداد 1385, 09:59 صبح
سلام
می خواستم بدونم کسی هست که یه قفل نرم افزاری توپ داشته باشه
برای یه برنامه می خوام یا بتونه یاد بده

ممنون

alireza_vb
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 19:51 عصر
خوب کی قراره این کلید قفل را به مشتری بده؟
اگه میشه به من جواب بدید چون منم می خوام

Mojtaba Rezayat
جمعه 14 مهر 1385, 12:03 عصر
سلام بهار - من مدت زیادیه که از یه OCX استفاده می کنم که سریال هارد رو بهم می ده اما به تازگی با مشکل جدیدی مواجه شدم و اون اینکه سریال هاردهای ساتا رو نشون نمی ده.

joker
جمعه 14 مهر 1385, 18:48 عصر
سلام بهار - من مدت زیادیه که از یه OCX استفاده می کنم که سریال هارد رو بهم می ده اما به تازگی با مشکل جدیدی مواجه شدم و اون اینکه سریال هاردهای ساتا رو نشون نمی ده. یه صفحه بر میگشتی عقب یه نمونه بود :http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=240376&postcount=294
البته ظاهرا لینک دانلود کامپوننتهاشو از روی سایتش برداشته من همنیجا اتچ میکنم

reza2006
شنبه 20 آبان 1385, 21:13 عصر
با عرض سلام
بنده یک نرم افزار خریده ام وبرای اولین با روکامپیوتر نصب میشود یک شماره سریال به من میدهد و بعداز آن باید به مرکز زنگ بزنیم و پسورد یا سریال آن را بگیریم آیا میشود قفل آن را شکست

hmdevelop
چهارشنبه 24 آبان 1385, 19:46 عصر
TankYou...

ab_ba
پنج شنبه 16 آذر 1385, 08:37 صبح
[Quate]
مثلاً کاربر می تواند هارد یک کامپیوتر دیگه رو روی کامپیوتری که نرم افزار برای آن به فروش رسیده، قرار دهد و پس از نصب برنامه آنرا به کامپیوتر اول برگرداند...
[Quate]

این منطقی نیست بالاخره روی یک کامپیوتر بیشتر نصب نمیشه منظورت از کامپیوتر اول چیه

googoole
شنبه 16 دی 1385, 14:14 عصر
ببخشید سر زده مزاحم شدم .

من فکر میکنم بدست آوردن سریال هر چیزی اصلا مهم نیست بلکه این مهمه که کاربر محدود بشه نه اینکه نرم افزار ، شما اگر سریال چیزی رو بدست بیارید و اونو توسط هر یک از الگوریتمهای کد گذاری کد کنید و بعد از کاربر یک شماره رو بخواهید که وارد کنه خوب این که راه حل قفل نرم افزاری نشد ، در اینصورت کافیه کاربر اون کد رو بدون نیاز به شما بدست بیاره که این کار کار خیلی ساده ایه و کرک کردن اینگونه قفلها راحت ترین نمونه های موجوده . چون در واقع کد گرفته شده از کاربر با کد تولید شده مقایسه می شه و جوابی برگشت داده میشه که صحت یا عدم صحت را بر می گردونه و این فقط یک IF ساده هست ، حالا شما به سختی یک کد را بوجود بیارید و مقایسه کنید خوب کافیه فقط کد اجرایی رو باز کنیم و یک کد رو تغییر بدیم تا این IF به Not اش تغییر هویت بده .

بهتره بجای استفاده از کد و مسائلی از این قبیل راه حلی برای پیچیده شدن این فرآیند شرطی پیدا کنید .

من فکر میکنم راه حل ایجاد قفل بر روی نرم افزارها چیزی غیر این این راه حلهاست . :متعجب:

malakootian
سه شنبه 26 دی 1385, 12:39 عصر
سلام خسته نباشید
من خیلی مشتاقم در این پروژه کمکتون کنم اگه کاری از دستم بر می یاد خبرم کنید
با تشکر محمد

CodeMasterX
سه شنبه 14 فروردین 1386, 10:07 صبح
طی صحبت و مشاوره ای که امروز با آقای مصافی (BlackDal) داشتم به این نتیجه رسیدیم که یکی از روش های خوب برای امنیت نرم افزار این هست که شما سریال دیسک اصلی یا همون Primary Drive رو بگیرید و اون رو با MD5 هش کنید.این داده بدست اومده رو یه جا ذخیره کنید و با هر بار اجرای برنامه اول چک کنید ببینید که مقدار هش شده سریال دیسک اصلی با مقدار قبلی برابر هست یا نه ؟
این روش فقط برای این هست که شما از اجرا شدن برنامتون روی سیستم های مختلف جلوگیری کنید.فرض کنید برنامه این رو رو یه سیستم نصب کنید،بعد کاربر بیاد فایل های اصلی برنامه رو کپی کنه رو یه سیستم دیگه،با این روش میشه جلوش رو گرفت.
دیگه بقیه کد نویسی ها و اعمال امنیت های نرم افزار مثلا برای ورود به برنامه،بازه زمانی قابل قبول اجرای برنامه یا چیزای دیگه خدا قوت خودتون بنویسید :لبخند:.
ولی من توی اینترنت هی چی گشتم تو سایت های مختلف خارجی این بعترین کدی بود که برای تولید MD5 دیدم.یه کلاس هست،استفاده اش هم خیلی راحته:

Dim cMD5 As New clsMD5
Dim strHash As String

strHash = cMD5.CalculateMD5("CodeMasterX")
MsgBox strHash,vbInformation,"MD5 hashing"

انشاالله که به کار برو بچس برنامه نویس بیاد! :گیج::شیطان::لبخند:

art2000ir
پنج شنبه 23 فروردین 1386, 10:14 صبح
مطالب مفیدی بود
HAMRAHSOFT.IR
چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 09:55 صبح
دوستان این کدهارا میشه داخل اکسس هم استفاده کرد؟

CodeMasterX
چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 16:19 عصر
کدوم کد رو ؟ همون الگوریتم هش MD5 ؟
بله چرا نشه ؟ مقدار بازگشتی این الگوریتم یه رشته هست که میتونی تو اکسس هم ذخیرش کنی.

j.farazani
جمعه 07 اردیبهشت 1386, 11:01 صبح
کدوم کد رو ؟ همون الگوریتم هش MD5 ؟
بله چرا نشه ؟ مقدار بازگشتی این الگوریتم یه رشته هست که میتونی تو اکسس هم ذخیرش کنی.
سلام عرض میکنم
آقای codemasterx میشه یه زحمتی بکشین و کد نحوه استفاده اون رو در اکسس برای ما بنویسند
یک دنیاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا منون میشم!!!!!!:خجالت:

CodeMasterX
جمعه 07 اردیبهشت 1386, 14:20 عصر
سلام عرض میکنم
آقای codemasterx میشه یه زحمتی بکشین و کد نحوه استفاده اون رو در اکسس برای ما بنویسند
یک دنیاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا منون میشم!!!!!!:خجالت:

این کلاس یه متد داره بنام CalculateMD5.شما اینجوری ازش استفاده میکنی:

Dim strData As String
strData = CalculateMD5 txtPassword.Text

حالا
که مقدار هش شده پسورد رو گرفتی میتونی توی یه فیلد از نوع رشته توی اکسس ذخیرش کنی و هر بار که کاربر ویخواد وارد برنامه بشه پسوردش رو هش کنی و با مقدار هش شده اولیه مقایسه کنی.همین!

الگوریتم های رمزنگاری و هش کردن داده ها توی نشوتن قفل های نرم افزاری کاربرد زیادی دارن و MD5 هم با اینکه بارها اعلام شده که منسوخ شده ولی هنوز از محبوبیت و قدرت بالایی برخوردار هست.اشاره کنم که الگوریتم های هش ربطی به رمزنگاری داده ها ندارن و مقدار برگشتی ندارن!

و در جواب چند پست اخیر این تاپیک در مورد قفل هایی که با رجیستری ویندوز کار میکنن:
اینجور برنامه ها اصلا از امنیت و کیفیت خوبی برخوردار نیستن دوستان.رجیستری ویندوز که شبکه عصبی این سیستم عامل محسوب میشه،خیلی راحت قابل دسترسی هست و هر چیزی که بخواد با رجیستری چک بشه امنیت پائینی داره.برای مثال برنامه هایی که با استفاده از رجیستری مدت زمان استفاده از برنامه رو 30 روز تعیین میکنن.این جور تکنیک ها به سادگی قابل تخریب هست.بهترین راه ها استفاده از سریال هارد دیسک،سریال CPU و اینجور تکنیک ها هست.ولی یادمون باشه که بالاخره همیشه راهی برای کرک برنامه شما خواهد بود!

HAMRAHSOFT.IR
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 07:23 صبح
دوستان میشه یک نمونه اکسس هم بزارید خیلی ممنون میشوم

majidghost
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 15:16 عصر
این نمونه ی اکسس نیست ولی اینو من همین الان نوشتم و کارش تبدیل MD5 ه.
MD5 Translator (http://rapidshare.com/files/29971905/MD5_Translator.zip)

HAMRAHSOFT.IR
جمعه 21 اردیبهشت 1386, 11:42 صبح
دوستان نمونه اکسس نبود

EleRam
پنج شنبه 10 خرداد 1386, 02:15 صبح
سلام
من یه عضو تازه وارد به این سایت هستم ولی قراره حالا حالا بمونم چون علاقه شدیدی به برنامه نویسی وی بی دارم... البته رشته م الکترونیکه!

می خواستم بگم که منم هستم توی این طرح آقا بابک. من هم روی یه قفل کار کردم که نسبتا ً خوب در اومده ولی نمی دونم از لحاظ امنیتی در چه سطحیه.
خلاصه این که ما هم هستیم توی جمع شما (این طرح) اگه قابل بدونین...

فعلا ً...

MAiLDEREMi
دوشنبه 21 خرداد 1386, 11:00 صبح
با سلام

در حدود دو روز پیش من و برادرم قفلی رو طراحی کردیم که شامل یک Hardware و یک Serialبود. Serial برای هر برنامه ای که کامپایل می شود ثابت است برای مثال 0000000001 و 0000000002 و ...
این اطلاعات پس از اتصال به اینترنت به یک فایل PHP فرستاده می شود.

تا این جا کاری است که در فایل EXE انجام شده

من در سایت خودم یک فایل PHP قرار دادم که با دریافت این دو کد، کد سومی را تولید و echo می کند.

این فایل PHP کد سریال برنامه ای را که دریافت کرده بررسی می کند که در بانک خود نداشته باشد. در صورت وجود Hardware کد را مقایسه می کند. (معنی فارسیش میشه فقط یک کامپیوتر حق استفاده از برنامه با سریال فرضا 0000000001 یا ... رو داره)

برنامه این کد را دریافت و درون یک متغییر یا TextBox یا هر چیز دیگر می ریزد و در رجیستری فقط Hardwarecode و Serial به نحوی ذخیره می شود که از قابل رمز گشایی مجدد نباشد.

ضمنا در برنامه نویسی VB و به خصوص VB.Net ضعف هایی مشاهده کردم که در صورت علاقه ببینید: http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=351355#post351355

sinpin
سه شنبه 29 خرداد 1386, 16:10 عصر
با سلام

در حدود دو روز پیش من و برادرم قفلی رو طراحی کردیم که شامل یک Hardware و یک Serialبود. Serial برای هر برنامه ای که کامپایل می شود ثابت است برای مثال 0000000001 و 0000000002 و ...
این اطلاعات پس از اتصال به اینترنت به یک فایل PHP فرستاده می شود.

تا این جا کاری است که در فایل EXE انجام شده

من در سایت خودم یک فایل PHP قرار دادم که با دریافت این دو کد، کد سومی را تولید و echo می کند.

این فایل PHP کد سریال برنامه ای را که دریافت کرده بررسی می کند که در بانک خود نداشته باشد. در صورت وجود Hardware کد را مقایسه می کند. (*** معنی فارسیش میشه *** فقط یک کامپیوتر حق استفاده از برنامه با سریال فرضا 0000000001 یا ... رو داره)

برنامه این کد را دریافت و درون یک متغییر یا TextBox یا هر چیز دیگر می ریزد و در رجیستری فقط Hardwarecode و Serial به نحوی ذخیره می شود که از قابل رمز گشایی مجدد نباشد.

ضمنا در برنامه نویسی VB و به خصوص VB.Net *** ضعف هایی *** مشاهده کردم که در صورت علاقه ببینید: http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=351355#post351355

*** ببخشید اما اظهار فضل بیموردی بود !
*** اون چیزهایی که بعنوان ضعف مطرح شده هیچکدام ضعف نبودند.

MAiLDEREMi
سه شنبه 29 خرداد 1386, 17:03 عصر
*** ببخشید اما اظهار فضل بیموردی بود !
*** اون چیزهایی که بعنوان ضعف مطرح شده هیچکدام ضعف نبودند.
نمی دونم میشه از این مودبانه تر هم اظهار نظر کرد یا نه ...
من این روش رو رفتم کار هم می کنه حالا هر کسی دوست داشت میتونه این راه رو نره ولی بدونید که این راه تأیید شده توسط حدود 50 دانشجو و 12 استاد هست.

Evil 69
چهارشنبه 30 خرداد 1386, 17:58 عصر
این قفل نرم افزاری رو که شما از اون دم میزنید رو که من دیروز 29/03/86 نوشتمش که

کامل کامل .

تازه برای ساپورت بهتر در صورتی که کاربر بخواد یک فلاپی هم بهش میده که تنها روی اون کامپیوتر کار میکنه تا اگر یکی از سخت افزار ها شو عوض کرد بتونه از اون فلاپی کمک بگیره تا بتونه ار برنامش استفاده کنه

iman_Delphi7
سه شنبه 02 مرداد 1386, 12:25 عصر
با سلام
من بیشتر با دلفی کار می کنم و مثل دوستان زیاد تو VB متخصص نیستم.
این یه کد VB هست که اسم هارد، شماره سریال هارد و ... رو میده
شماره سریال هم همون شماره ایه که روی هارد نوشته شده مثل : SN : Y2D594AE
فکر می کنم منحصر به فرد هم باشه.
این کد با فایل exe و ... هست.
امیدوارم به کارتون بیاد.
خوش باشید.
تا بعد.

iman_Delphi7
پنج شنبه 11 مرداد 1386, 17:40 عصر
سلام
اینم کد کامل ترش
یه مشخصات کامل تر از هارد رو می ده
خوش باشید
تا بعد

teraman
جمعه 19 مرداد 1386, 21:14 عصر
دوستان من اطلاعاتی در مورد کرک نرم افزار دارم اگه دوستان خواستن راهنمایی کنم.
مثلا هیچ وقت اگه رمز اشتباه وارد شد نباید پیام و ... بدیم. و ...

Mr.AmiR
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 22:24 عصر
سلام به همه
من تازه تو این سایت عضو شدم
الان دارم دوره کارآموزیمو میگزرونم و کارم بد جوری گیره گزارش کاره
کی می تونه زحمت بکشه و یه گزارش کار به من بده اگه در ضمینه vb باشه خیلی بهتره
قول میدم جبران کنم
مرسی

MFiRE
جمعه 06 مهر 1386, 13:49 عصر
آیا کسی می دونه کرک چیه !؟

با کرک می شه دستوراتی رو که رو قفلاتون انجام دادین از بین برد !

مثلا یه شرط نوشتین !
خیلی که پیچیده باشه توی 1 ساعت دستور شرطی رو از بین می بره.

به ادرس زیر برین .
برنامه هست که من در زمینه ی امنیت نرم افزاری ساختم.

http://forum.persiantools.com/t87978.html

این برنامه برای اولین بار ساخته شده .

javad ra
چهارشنبه 18 مهر 1386, 23:55 عصر
سلام قربون دستت به این کد خیلی نیاز داشتم

HAMRAHSOFT.IR
جمعه 20 مهر 1386, 19:21 عصر
سریال هارد

bah_jaf
یک شنبه 29 مهر 1386, 13:58 عصر
سلام بابک جان
از این پروژه ات خیلی خوشم آمد. من تو یک شرکت مسئول شبکه هستم اینجا همه رقم کامپیوتر دم دستم هست اگر نیاز به آزمایش داری میتونی رو من حساب کنی.

jarehan
دوشنبه 20 آبان 1387, 02:13 صبح
دوستان لطفا توجه كنيد كه با بدست آوردن مشخصات سخت افزار و كد كردن آنها با هر الگوريتم پيچيده اي ، در نهايت كد دريافتي از كاربر با كد توليدي يك جايي در سورس شما مقايسه خواهد شد و در اينجا كافيست در سورس برنامه آن شرط را Not كرد .به همين راحتي قفل شكسته ميشود.قفل هاي مبتني به ريجيستري هم كه ديگه از رده خارج شده .لذا بايد فكر ديگري كرد.حتي فكر استفاده از توليد فايلهاي dll و نوشين كد در داخل آنها و يا توليد فايل اجرايي ديگر را هم نكنيد كه علاجش يك Decompiler .بايد وسيع تر از اين حرفا فكر كرد.

VB.SOS
دوشنبه 20 آبان 1387, 08:57 صبح
دوستان سلام
اين جور بحث ها هميشه به همين جا كه آقا اين روش شكست مي خوره اون روش ضعيف اين روش با فلان كار سر سه سوت شكسته ميشه. پس بايد نتيجه گرفت قفل چيز به درد نخوريه ديگه!

بهتره هدف طراحي قفلي باشه كه هر كي از جاش پاميشه نياد از برنامه استفاده كنه. اتفاقا هر كه بتونه قفل رو بشكونه به خاطر تلاشش بايد بهش جايزه داد. جايزش هم استفاده از برنامه است!

MAiLDEREMi
یک شنبه 28 تیر 1388, 00:23 صبح
دوستانی که از محیط های قدیمی استفاده می کنند، مثل VS 6.0، برای بدست آوردن کد سخت افزاری از WMI ویندوز استفاده کنند. به نظر من برای کسانی که می خوان کارشون راحتتر پیش بره، بهتره که از کد سریال فلش مموری استفاده کنند. شما می تونید برنامتون رو روی همون فلش بذارید و با اون بفروشید... این روش فقط یک مشکل داره و اون هم اینه که برنامه هایی برای شبیه سازی مجازی فلش ساخته شده... این برنامه ها قابلیت شبیه سازی کامل با کد سریال را دارا هستن...
چندتا از دوستان در بعضی سایت ها روی کد سریال سی دی بحث کرده بودند ولی این شیوه کاملا غلط هست چون کد سریال سی دی در هنگام کپی تولید و رایت میشود، پس با کپی آن، آن سریال هم کپی می شود...

البته در همه موارد، شیوه آنلاین می تونه تولید کننده نرم افزار رو راحت، و امنیت برنامه رو بالا ببره...
من توی یکی از برنامه هام کد سخت افزاری رو با SHA-1024 کد و با تعدادی کد دیگه ترکیب می کنم به طوری که در نهایت کدی با 3584 کاراکتر البته با سختی 5 تولید می کنه و به سایت ارسال می کنه. حالا هکر مورد نظر این مقدرا رو هرجوری که بگیره، چطوری می خواد به نتیجه برسه؟ :لبخند:
البته کرک کردن فقط کار رو Hash و کدهای تولید نیست ولی این هم یکی از موضوعات مهمه...
----------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد کرک کردن هم توی خیلی از سایت ها توضیحاتی داده شده ولی همه جا به صورت خلاصه بیان شده... این نه از روی ندانستن، بلکه از جهت این زیاد دنبال نمیشه چون دامنه ی خیلی گسترده ای داره و خیلی از کرکرها شیوه های خودشون رو دارن...

برای مثال چند وقت پیش یکی از برنامه های کرک شده یکی از سایت ها که در زمینه دانلود آفلاین کار میکرد پابلیک شد و اون سایت مجبور شده فعالیتش رو به شیوه دیگه ای پیش ببره...
چون این برنامه آنلاین بود، با بدست آوردن پروتکل های اون، برنامه کرک شده در اختیار کاربران قرار گرفت...
یا برای برنامه های Trial که مجبور به تغییر و ثبت در حافظه هستند، کفیه که بیایم تغییرات حافظه رو ببینیم...
برای شروع توصیه من به دوستان Process Monitor (http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896645.aspx) هست چون با این برنامه نیازی به کندوکاو زیاد نیست و شما می تونید در عرض چند دقیقه کل برنامه رو مورد ارزیابی قرار بدید.

ehsanocx
یک شنبه 28 تیر 1388, 09:41 صبح
دوست عزیز شناسه Cpu به درد نمی خوره . چون روی بیشتر کامپیوتر ها یکیه. من روی یک قفل این چنینی کار کردم. اما من توی اون از شناسه هارد استفاده کردم

ƒxmahdi
یک شنبه 28 تیر 1388, 09:57 صبح
حالا که این موضوع مجددا باز شد اجازه می خوام چند مورد مهم که حاصل تجربه خودم هست را به دوستان عرض کنم.برای نوشتن قفل نرم افزاری چند کار باید انجام بشه !
1- بدست آوردن مشخصات یکسری از قطعات سخت افزاری که کمتر تعویض میشود ( جهت ثابت بودن کد قفل )
2- تولید یک کد قفل بر اساس مشخصات استخراج شده ( بهتره شامل حروف و اعداد باشه )
3- در نظر گرفتن یک الگوریتم خاص و غیر قابل هک برای فعال سازی نرم افزار
توجه داشته باشید که اگر الگوریتم شما پیچیده باشد هکر ها برای هک نرم افزار شما دیگه از این روش استفاده نمی کنند .
همانطور که می دانید یک نرم افزار از چندین فرم تشکیل شده که در ابتدا همه مخفی و غیر فعالند و فرم قفل نرم افزاری در ابتدای برنامه قرار می گیره و بعد از ورود کد فعال سازی مورد نظر آن فرم مخفی شده و مثلا فرم اصلی برنامه نمایش میابد . آیا اگر ما از یک فرم قفل نرم افراری در ابتدای برنامه با بهترین روش غیر قابل هک استفاده کنیم کافیست ! نه اینطور نیست هکر میاد و فقط نام فرم اصلی را توسط نرم افزار های editor پیدا می کنه و فقط کافیه کد لود شدن اون فرم را به برنامه ما اضافه کنه ! به همین راحتی !
اما بعضی ها میان و در یک تایمر مرتبا چک می کنند که قفل نرم افزاری فعال شده باشد اما این کار هم ناموفقه چون فقط کافیه کد غیر فعال شدن تایمر را هکر به لود فرم قفل اضافه کنه به همین راحتی !
اما بسته به کارایی نرم افزار برنامه نویس بر اساس نوع کار کرد بیاد و عمل چک کردن قفل را در رویدادی از برنامه قرار بدهد که غیر قابل هک شود مثلا در یک نرم افزار حسابداری هنگام گزارش گیری !
نمونه ای از این قفل را من در یک برنامه کوچک جهت تست کردنش قرار دادم www.fxmahdi.blogfa.com (http://www.fxmahdi.blogfa.com/)
اگر کسی الگوریتمشو خواست فقط برام ایمیل بزنه . fxmahdi@gmail.com

MAiLDEREMi
یک شنبه 11 مرداد 1388, 15:56 عصر
دوست عزیز شناسه Cpu به درد نمی خوره . چون روی بیشتر کامپیوتر ها یکیه. من روی یک قفل این چنینی کار کردم. اما من توی اون از شناسه هارد استفاده کردم

درسته! البته اینم درسته که خیلی از Bios ها مشابه همین عمل می کنه و نمیشه از اون برای تولید کد استفاده کرد؛ اما با ترکیب همه سخت افزار ها آخرش میشه یه چیزی از آب درآورد...
البته همه قطعاتی که احتمال تعویض اونا کمتر هست... :لبخندساده:

البته... اینم هست که همیشه برنامه ها کرک میشن... ولی حداقل زمان کرک شدن رو میشه طولانی تر کرد... :چشمک:

TakinDL
جمعه 23 مرداد 1388, 15:25 عصر
آقا از بحث قفل نرم افزاری بیاین بیرون ما ایرانی ها سی.دی ها مایکروسافت خصیص رو دو در می کنیم وای بحال برنامه نویس های تنهایی مثل ما

دیگه جدیدا قفل های سخت افزاری رو هم می شکنن وای بحال نرم افزاری

mmssoft
جمعه 23 مرداد 1388, 21:26 عصر
آقا از بحث قفل نرم افزاری بیاین بیرون ما ایرانی ها سی.دی ها مایکروسافت خصیص رو دو در می کنیم وای بحال برنامه نویس های تنهایی مثل ما

دیگه جدیدا قفل های سخت افزاری رو هم می شکنن وای بحال نرم افزاری
اصلا این حرفت رو قبول ندارم. اگه 20 تا هکر حرفه ای بیان کنار هم بشینن و برای ساخت یه قفل نرم افزاری یا سخت افزاری فکر کنن، میتونن با بستن راه های نفوذی که برای هک کردن قفل هست یه قفل بسیار حرفه و غیرقابل نفوذ بسازن که اگه پدر پدر بزرگترین هکر هم بیاد نتونه بازش کنه.

alimanam
یک شنبه 25 مرداد 1388, 17:26 عصر
دوستان عزیز من یه ActiveX نوشتم که سریال هارد دیسک که به نظرم از سریال CPU خیلی قابل اطمینان تره رو در اختیار برنامه نویس می زاره . البته من خیلی وقته رفتم سمت VB.Net ولی برای نوشتن قفل نرم افزاری خودم از این اکتیوایکس استفاده کردم . اگه دوست داشته باشین من این اکتیو ایکس رو در همین تاپیک می زارم که هرکی که به دردش بخوره ازش استفاده کنه .

دیدن قفل نرم افزاری PS-27 (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=173507)

MM_Mofidi
چهارشنبه 15 مهر 1388, 13:30 عصر
هر چند به نظر میرسد که این تاپیک کلا به بیراهه رفته اما نسخه برنامه ای که قبلا اینجا گذاشته بودم را دوباره آپلود میکنم.

پ.ن: چند روز پیش برای یک پروژه احتاج به این کد داشتم که اینجا پیدا نکردم لذا دوباره فرستادم