PDA

View Full Version : کمک درمورد بانک اطلاعاتی اکسس

vahid_d_0101
شنبه 10 اسفند 1387, 00:42 صبح
با سلام ببخشيد بازم اومدم

من ميخوام به يک بانک اطلاعاتي اکسس وصل بشم و چند تيبل را هم زمان باهم باز کنم و درون اونها متغير بريزم و بعد يکي از اونارو ببندم

چند روش امتحان کردم ولي نتونستم چند تيبل را هم زمان باهم باز کنم

من ميخوام تو هر فرم از برنامه به يه تيبل خاصي از اکسس وصل بشم درون اون اطلاعات بريزم و بعد فرم را ببندم و روي فرم اصلي هم به يه تيبل ديگه وصل بشم من که هر کاري کردم نشد خواهش ميکنم يکي يه سرسي برام بزاره

خيلي خيلي مهم هست امروز که جمعه است ( ديگه شنبه شده ) بايد يک شنبه تحويل بدم هنوز هيچ کاري نکردم الان تا صبح روش کار ميکنم ولي فکر نکنم بتونم حلش کنم:افسرده::افسرده::افسرده:

xxxxx_xxxxx
شنبه 10 اسفند 1387, 02:18 صبح
سلام
يك نمونه درست كردم، ببين هموني شد كه مي خواستي؟
توضيح: از ADODC استفاده كردم و ارتباطات فقط از طريق كدنويسي هست
موفق باشيد/

vahid_d_0101
شنبه 10 اسفند 1387, 16:18 عصر
یه مشکل سورس زیر را باز کنید
برنامه را اجرا کنید تو فرم اول تمام فیلد ها را پر کنید و گزینه اضافه کردن را بزنید
حالا برنامه را ببندید و دوباره اجرا کنید میبینید که رکورد اول که کد مسافر هست پاک شده است میخواستم ببینم مشکلش چیه
یه سوال کوچولوی دیگه میخوام دو تا کلید تو فرم بزارم برای edit کردن , delete کردن رکورد ها
چون زیاد با اکسس کار نکردم یه کم گیر کردم بازم ممنون

aidin1386
شنبه 10 اسفند 1387, 17:13 عصر
دوست من در بخش Form_Load كد زير رو وارد كن:

Set DataGrid1.DataSource = Adodc1

DataGrid1.Refresh

اگه بازم نشد همين جا بگو تا برات سرس رو آپلود كنم
رخصت

vahid_d_0101
شنبه 10 اسفند 1387, 17:42 عصر
کار نکرد لطفا سورس را اپلود کنید
دستت درد نکنه

aidin1386
شنبه 10 اسفند 1387, 20:14 عصر
همراه با سورس چندتا عكس هم آپ مي كنم كه ببيني كار مي كنه!:چشمک: اگه نكرد احتمالاً مشكل از كامپايلره.
راستي عكسا تو همون فايل زيپي هستن كه برنامه هست

xxxxx_xxxxx
شنبه 10 اسفند 1387, 21:07 عصر
سلام
عملاً نياز به انجام كار خاصي نبود.
براي اون مشكل grid چندتا از خصوصياتشو تغيير دادم درست شد. مثلاً R2L و Allowupdate و tabindex و ...
براي ويرايش بستگي داره كه برنامه رو چه جوري طراحي كني ولي معمولاً كاربر راحتتره كه با grid كار كنه. براي همين مي توني يه دكمه بزاري با نام ويرايش و تو addnew كني اونوقت كاربر مي تونه فيلدهاي ديگه رو هم تغيير بده و بعد بدون نياز به update تغييرات ذخيره ميشن.
براي حذف هم باز بستگي به برنامه داره معمولاً تو جستجو حذف رو مي زارند.
حالا اينجا دكمه حذف و جستجو هم گذاشتم.
جستجو دوجوره كه تو عكس نشون دادم. از دستورات sql استفاده شده.
موفق باشي/