View Full Version : ارتباط با cad2008
a-azad
یک شنبه 11 اسفند 1387, 11:09 صبح
سلام
می خواستم تایپیکم تو مباحث عمومی دلفی بزارم ولی نتونستم
من می خواستم یک برنامه بنویسم.که به نقشه هاcadلینک بخوره.
یعنی وقتی روی شماره خاص می زنی بره فایل cad موردنظر باز کنه
بعد بشه اون نقشه را ویرایشم کرد
.یانقشه جدید ایجاد کرد چطوراینکارکنم؟ممنون
a-azad
دوشنبه 12 اسفند 1387, 07:27 صبح
لطفاً یکی جواب بده
Batman
دوشنبه 12 اسفند 1387, 16:29 عصر
سلام
می خواستم تایپیکم تو مباحث عمومی دلفی بزارم ولی نتونستم
من می خواستم یک برنامه بنویسم.که به نقشه هاcadلینک بخوره.
یعنی وقتی روی شماره خاص می زنی بره فایل cad موردنظر باز کنه
بعد بشه اون نقشه را ویرایشم کرد
.یانقشه جدید ایجاد کرد چطوراینکارکنم؟ممنون
باز كردن فايل ديگه از داخل دلفي كاري نداره اما اينكه بخواين اون رو داخل دلفي ويرايش يا نقشه جديد بسازين فكر نميكنم عملي باشه.
vcldeveloper
دوشنبه 12 اسفند 1387, 21:51 عصر
اگر AutoCAD یک رابط COM برای ارتباط سایر برنامه ها با آن، کنترل آن ارائه میکنه، می تونید از آن رابط استفاده کنید. مثل کاری که برای برنامه های Office انجام میشه. علاوه بر آن، می تونید از کنترل OLE Container هم (در صورتی که AutoCAD از آن پشتیبانی بکنه) برای نمایش پنجره AutoCAD یا بخشی از آن در برنامه خودتان، استفاده بکنید.
a-azad
سه شنبه 13 اسفند 1387, 13:38 عصر
اگر AutoCAD یک رابط COM برای ارتباط سایر برنامه ها با آن، کنترل آن ارائه میکنه، می تونید از آن رابط استفاده کنید. مثل کاری که برای برنامه های Office انجام میشه. علاوه بر آن، می تونید از کنترل OLE Container هم (در صورتی که AutoCAD از آن پشتیبانی بکنه) برای نمایش پنجره AutoCAD یا بخشی از آن در برنامه خودتان، استفاده بکنید.
می شه لطف کنین بیشتر توضیح بدین؟
من می خوام آدرس آن نقشه را با نام خاص ذخیره کنه.بعد وقتی روی نام می ری بره .آن فایل ازآدرس موردنظربازکنه.
اگه نمونه ای دارین.ممنون می شم برام بزارین.
vcldeveloper
سه شنبه 13 اسفند 1387, 23:57 عصر
من با AutoCAD کار نکردم که بتونم اطلاعات بیشتری بهتون بدم. می تونید درباره AutoCAD و COM Interface در اینترنت (یا همین سایت) جستجو کنید، و بررسی کنید که آیا همچین قابلیتی ارائه میکنه یا نه. همچنین می تونید یک OLE Container روی فرم بیاندازید، روی آن دابل کلیک کنید، و ببینید آیا در لیست ارائه شده، گزینه ایی برای فایل های AutoCAD وجود داره یا نه.
a-azad
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 12:02 عصر
من با AutoCAD کار نکردم که بتونم اطلاعات بیشتری بهتون بدم. می تونید درباره AutoCAD و COM Interface در اینترنت (یا همین سایت) جستجو کنید، و بررسی کنید که آیا همچین قابلیتی ارائه میکنه یا نه. همچنین می تونید یک OLE Container روی فرم بیاندازید، روی آن دابل کلیک کنید، و ببینید آیا در لیست ارائه شده، گزینه ایی برای فایل های AutoCAD وجود داره یا نه.
ole container cadیکی از گزینه هاش بود.
حالا می خوام به ازا هر شهر بره نقشه اون شهر باز کنه از مسیر مورد نظر؟
وبشه نقشه مورد نظر به شهر موردنظر مسیرش پیوست کر تا بعد بشه بازش کرد
چکار باید کنم
vcldeveloper
پنج شنبه 15 اسفند 1387, 00:04 صبح
ole container cadیکی از گزینه هاش بود.
خب، پس این رابط را پشتیبانی میکنه.
حالا می خوام به ازا هر شهر بره نقشه اون شهر باز کنه از مسیر مورد نظر؟
وبشه نقشه مورد نظر به شهر موردنظر مسیرش پیوست کر تا بعد بشه بازش کرد
چکار باید کنم
اینو باید در راهنمایی که AutoCAD برای برنامه نویسان ارائه میکنه پیدا کنید. هر برنامه دستورات خاص خودش را دارد، شما باید با مطالعه راهنمای برنامه نویسان آن، متوجه شوید که در آن برنامه خاص، برای انجام یک کار مشخص (مثلا باز کردن یک نقشه)، باید از کدام دستور آن استفاده کرد، همان را از طریق OLE Container فراخوانی کنید.
از آنجایی که AutoCAD برنامه معروفی هست، باید برای این کار مطالب و نمونه سورس کدهای متعددی در اینترنت موجود باشه.
MSHService
پنج شنبه 15 اسفند 1387, 10:59 صبح
سلام.
من از اين جور مسايل نمي دونم (تازه كارم) اما دوست دارم كمك كنم.
اگه اين فايلي رو كه براتون UP كردم (از تو CD بابك احدي برداشتم) با اجازه آقاي كشاورز پولي نباشه فك كنم با توجه به گفته هاي بالا كمكتون كنه.
http://rapidshare.com/files/205524810/develocad_com.rar.html
MD5: 4CA5AA3742C8C2CA6ED9AC5817F31DC0
يكي ديگه هم بود كه الصاق كردم.
اين سايتم كمكتون ميكنه
http://www.codeidea.com
اميدوارم به كارتون بياد بعد به ما هم ياد بدين:خجالت:
a-azad
شنبه 17 اسفند 1387, 07:04 صبح
سلام.
من از اين جور مسايل نمي دونم (تازه كارم) اما دوست دارم كمك كنم.
اگه اين فايلي رو كه براتون UP كردم (از تو CD بابك احدي برداشتم) با اجازه آقاي كشاورز پولي نباشه فك كنم با توجه به گفته هاي بالا كمكتون كنه.
http://rapidshare.com/files/205524810/develocad_com.rar.html
MD5: 4CA5AA3742C8C2CA6ED9AC5817F31DC0
يكي ديگه هم بود كه الصاق كردم.
اين سايتم كمكتون ميكنه
http://www.codeidea.com
اميدوارم به كارتون بياد بعد به ما هم ياد بدين:خجالت:
سلام
لینک اولی که تو رپیدشر گذاشتین کار نمی کنه.ممنون می شم اگه uploadکنین یک بار دیگه..
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.