PDA

View Full Version : انتقال access به sql

Parisatt
یک شنبه 11 اسفند 1387, 23:02 عصر
آیا میتوان براحتی جدول ها و داده های access رو به sql منتقل کرد.می شه راهنمایی کنین؟
من تا الان از پایکاه داده اکسس در asp و صفحاتم استفاده می کردم. ولی الان نیاز دارم اکسس رو به sql ببرم.
کد ارتبایط asp با sql رو دارم.

dr-solomons
یک شنبه 11 اسفند 1387, 23:40 عصر
با سلام
ابتدا عين جداول رو در sql بساز
بعد خدت با استفاده از حاقه do while بايد مطالب رو بخوني و در sql‌ بنويسي
البته به نوع فيلدها در sql خيلي توجه كن
بهتره به جاي char از varchar استفاده كني

kashaneh
دوشنبه 12 اسفند 1387, 10:47 صبح
دوست عزیز راحت ترین راه این است که از قسمت Import برنامه مدیریت MS SQL استفاده کنید... شما نگفتید که که از SQL2000 یا از SQL2005 می خواهید استفاده کنید... روش کار در هر 2 تقریبا یکسان است تنها تفاوت در راه اندازی آن است که با کمی دقت خود می توانید به آن دسترسی پیدا کنید...
اساس کار به این ترتیب است که ابتدا منبع و نوع آن مشخص می شود و سپس مقصد و نوع آنرا مشخص می کنید (نکته مهم این است که یک بانک اطلاعاتی خالی با یک نام دلخواه قبلا باید در SQL Manager ایجاد کرده باشید) سپس از شما پرسیده می شود که چه جداول یا ساختارهایی را مایل به انتقاشان هستید و بعد از چند مرحله پرسش و پاسخ از شما ،عملیات انتقال ساختار و داده های جدول Access به بانک اطلاعاتی SQL شما انجام می شود...
حسن این روش این است که خود در حین عملیات انتقال فیلدهای مناسب را برای شما ایجاد می کند و در ضمن نیاز به کدنویسی و ملالت شما نیست!!!... موفق باشی