View Full Version : لطفا درباره قفل به من کمک کنید
toopak
دوشنبه 12 اسفند 1387, 13:10 عصر
سلام دوستای گل
خوبید؟
آقا من یه نرم افزار نوشتم که حالت آموزشی داره
یعنی تو نرم افزار به جای اینکه متن نشون بده عکس ها رو از یه پوشه که کناره Exe هست میخونه توی فرم
این کارو برا این کردم که تو هر ویندوزی اجرا بشه
حالا سوالم اینه که میخوام یه کاری کنم که :
اولا میخوام یه کاری کنم که نرم افزار رو فقط روی 1 سیستم بشه نصب کرد
یعنی هر بار که نصب میشه یه سریال به کاربر بده، کاربر زنگ بزنه سریال رو بگیره رو بزنه
(همیشه سریال واسه اون سیستم یکی باشه)((عوض نشه))
بعدش هم اون فولدر که توش عکس ها هست رو میخوام یه کاری کنم که یا معلوم نباشه، یا باز نشه
و همچنین خود سیدی کپی نشه
حالا چه فقلی استفاده کنم؟قفل حجمی چطوره؟
کاربرای نرم افزار قشری نیستن که خیلی از کامپیوتر سر در بیارن
واسه همین قفل سهمگین لازم نداره
خیلی ممنون
mithridates
دوشنبه 12 اسفند 1387, 17:43 عصر
واسه سریال از سریال هارد میشه استفاده کرد
واسه عکسهات میتونی اونارو انکد کنی بعد موقع لود در برنامه دیکود کنی و نمایش بدی
واسه قفل سیدی هم که برنامه مورد نظرتو باید پیدا کنی
Nima NT
سه شنبه 13 اسفند 1387, 04:00 صبح
کاربرای نرم افزار قشری نیستن که خیلی از کامپیوتر سر در بیارن
واسه همین قفل سهمگین لازم نداره
هیچ وقت با این دید برنامه هات رو قفل گذاری نکن , چون اگرمن از چیزی سرم نشه میدم کسی که سرش میشه برام کرک کنه.
saied7468
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 12:37 عصر
سلام :لبخند:
اولا میخوام یه کاری کنم که نرم افزار رو فقط روی 1 سیستم بشه نصب کرد
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=145201
بعدش هم اون فولدر که توش عکس ها هست رو میخوام یه کاری کنم که یا معلوم نباشه، یا باز نشه
برای رمز کردن فایل ها اگه نمی خواید خودتون الگوریتم کد و دکد رو بنویسید می تونید از Turbopower Lockbox استفاده کنید .
همچنین خود سیدی کپی نشه
من تا الان سی دی ای ندیدم که نشه کپی کرد .
توی این انجمن رو یه نگاهی بندازید شاید مطلب بدرد بخوری پیدا کنید:
http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=135
masoud.ramezani
شنبه 08 فروردین 1388, 13:04 عصر
از قفل نرم افزاری استفاده کن. برای این کار باید مراحل زیر را انجام بدی :
۱- از یک یا چند مولفه یکه روی کامپیوتر مقصد استفاده کن.مثل سریال هارد و cpu. البته اگر بتونی با الگوریتمی از ترکیب آنها استفاده کنی امنیت بالا میره.
۲- میتوانی فایل exe به همراه برنامه ات بدهی که کاربر روی دستگاه خود اجرا کند و سریال مورد نظرت را به دست آورد و برای شما بفرستد. البته اگر رمز شود و کاربر نتواند تشخیص دهد که از چه مشخصه ای استفاده کرده اید بهتر است.
۳- کاربر سریال را برای شما میفرستد و شما آن را به عنوان ورودی به key generator حود میدهید. باید الگوریتم خود را به صورت معکوس اجرا کنید تا سریالها را بدست آورید. پس ار آن با توجه به این سریالها الگوریتم تولید کلید خود را اجرا میکنید و کلید را برای کاربر میفرستید.(بهتر است که encrypt شده باشد.)
۴- در کامپیوتر مقصد الگوریتم تولید کلید را به صورت معکوس اجرا کرده و با کلید مقایسه میکنید.
mithridates
شنبه 08 فروردین 1388, 13:09 عصر
سخت افزار تنها گزینه برای دور زدن CloneCD هست. اگه کاربرای برنامه ای که نوشتی از چیزی سر در نمیارن این کار رو میتونی بکنی ولی راجب عموم نمیتونی اینطوری بگی چون با وجود این همه سایت کرک در ایران و کشورهای خارجی راحت میشه فایل رو آپلود کرد و خیلی زود کرک شدش رو تحویل گرفت. شاید تو بعضی قفلها زیر 5 دقیقه حالا چه نرم افزاری چه سخت افزاری.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.