ورود

View Full Version : پیدا کردن میانگین و کوچکترین و بزرگترین و جمع ستون های در بانک اطلاعاتی در اکسس

mmbpar30
دوشنبه 12 اسفند 1387, 16:57 عصر
سلام دوستان بانک اطلاعاتی من در اکسس به صورت زیر است.
A B ردیف
1 4 1
5 2 2
4 10 3
50 3 4
من فقط می خواهم بزرگترین یا کوچکترین و میانگین و جمع ستون مثلا A را بدست بیارم. لطفا تتک موارد را توضیح دهید.

aidin1386
دوشنبه 12 اسفند 1387, 20:25 عصر
خوب شما بايد اول اطلاعات رو از بانك فراخواني كنيد بعد با استفاده از دستورات اس كيو ال جدول رو به ستون مورد نظر محدود كنيد و بعدش تك تك ركورد ها رو بخوني. بعد با ركورد ها كارا رو انجام بدي.
اگه در نوشتن كد برنامه مشكل داري همينجا بگو برات مي ذارم.

mmbpar30
سه شنبه 13 اسفند 1387, 16:39 عصر
لطف کنید یک مثال بزنید.
ببین من به فراخوانی بانک اطلاعاتی کاری ندارم فرض کن این اعداد داخل یک لیست باکس یا داخل چند تکس باکس یا ... باشد. من می خواهم یک گزارش مالی درست کنم که می با تعداد نامحدودی از اعداد بزرگترین یا کوچکترین و ... به من بده
ممنون می شم اگر جواب من را بدی

jafaripur
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 12:57 عصر
میتونی هم استخراج کنی پیدا کنی ویا با این روش :
SELECT Min(ID) AS Minimum,Max(ID)AS Maximum,SUM(ID) AS AllSum,AVG(ID) AS AllAVG FROM TblPrice
اینجا ID فیلدی هستش کهمیخوای عملیات روشانجام بشه و TblPrice هم جدول مورد نظر ...

aidin1386
چهارشنبه 14 اسفند 1387, 20:36 عصر
دوست من، اگه شما منظورتون اينه كه اطلاعات رو به صورت ثابت داخل فرم داريد پس بايد از راه هاي متداول براي تعيين مينيموم و ماكزيموم استفاده كنيد كه داخلش بايد يه متغي مثل مكس در نظر بگيريد و عدد هارو داخل يه حلقه ي تكرار با مكس مقايسه كنيد و داخلش بريزيد. براي مين هم همينطور. ولي اگه اطلاعات رو از بانك مي خونين بايد تك تك فيلد ها رو بخونين و مقايسه كنيد. اين كار رو انجام بديد. فرض كنيد، يك متغير به نام rst از نوع recordset داريم كه باهاش بايد يك ستون رو بخونين:

for x = 1 to rst.recordcount
if max < val(rst.fields(0)) then max = val(rst.fields(0))
if min > val(rst.fields(0)) then min = val(rst.fields(0))
avrage = (avrage + rst.fields(0))/x
next

در اين جا min مينيموم max ماكزيموم و avrage ميانگينه