View Full Version : اختصاص دادن IP ولید به یک سیستم
mhmoein
دوشنبه 12 اسفند 1387, 22:14 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی
من یک موردم ADSL مدل D_link دارم .
می خوام وقتی IP ولید خودم رو در محیط اینترنت وارد کنم صفحه ای که در سرور آپاچی سیستم معرفی کردم باز بشه اما وقتی IP رو تو آدرس بار اینترنت اکسپلورر می زنم صفحه تنظیمات مودم رو باز می کنه . دوستان می تونن کمک کنن ؟
mhmoein
سه شنبه 13 اسفند 1387, 10:30 صبح
ببخشيد دوستان اگر مي تونن كمك كنن خيلي لازم دارم اين مورد رو ؟ شرمنده
misagh1359
پنج شنبه 15 اسفند 1387, 20:00 عصر
ببين دوست عزيز در صورتي مي توني اين كار رو انجام بدي كه مودم شما يك مودم روتر باشه نه مودم تنها ، اگه مودم روتر بود اول شماره پورت Apachi رو سرچ كن بعد مودم رو بوسيله كابل شبكه به سيستمت متصل كن نه بوسيله كابل usb ، بعد آدرس آي پي invalid كه بصورت پيش فرض روي همه مودم ها تنظيم شده رو از طريق مرورگر وارد كن تا وارد يوتيليتي مودمت بشي ، بعد از اون مراحل زير رو طي كن :
1- جزء سرويس هاي هر مودم روتري سرويس NAT هستش ، اونو فعال كن
2- يه قسمت هست به نام VirtualServer ، وارد اون قسمت شو و بصورت ويزارد يه سرور مجازي ( اگه يه كم انگليسيت خوب باشه اطلاعاتي رو كه مي خواد رو متوجه مي شي ) تعريف كن ،
اگه مفهوم نبود مدل مودم رو بنويس تا دقيق تر روش كار رو بهت بگم
esi_0o0
شنبه 01 آبان 1389, 19:52 عصر
ببين دوست عزيز در صورتي مي توني اين كار رو انجام بدي كه مودم شما يك مودم روتر باشه نه مودم تنها ، اگه مودم روتر بود اول شماره پورت Apachi رو سرچ كن بعد مودم رو بوسيله كابل شبكه به سيستمت متصل كن نه بوسيله كابل usb ، بعد آدرس آي پي invalid كه بصورت پيش فرض روي همه مودم ها تنظيم شده رو از طريق مرورگر وارد كن تا وارد يوتيليتي مودمت بشي ، بعد از اون مراحل زير رو طي كن :
1- جزء سرويس هاي هر مودم روتري سرويس NAT هستش ، اونو فعال كن
2- يه قسمت هست به نام VirtualServer ، وارد اون قسمت شو و بصورت ويزارد يه سرور مجازي ( اگه يه كم انگليسيت خوب باشه اطلاعاتي رو كه مي خواد رو متوجه مي شي ) تعريف كن ،
اگه مفهوم نبود مدل مودم رو بنويس تا دقيق تر روش كار رو بهت بگم
سلام دوست عزیز
روتر مودم من d-link هستش در ضمن من وب سروری که راه انداختم بوسیله iis هستش و کانفیگی که تو روتر انجام میدم جواب نمیده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.