ورود

View Full Version : زمان انتشار مجله برنامه نویس

AliReza Vafakhah
دوشنبه 12 اسفند 1387, 23:02 عصر
سلام (مدیران و مدیریت سایت)

خیلی خیلی عذر می خواهم من نمی دونستم که این تاپیک رو کجا ایجاد کنم

ببخشید :

دوست عزیزمون آقای کشاورز در این تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/announcement.php?f=19) اعلام کردند که مجله برنامه نویس در نیمه اول اسفند ماه منتشر میشه .

می خواستم بدونم که دیگه چیزی از نیمه اول نموده و زمان دقیق انتشار مجله چه موقع می باشد؟

با تشکر از تمام دوستانی که برای این حرکت بزرگ کوشش و تلاش نموداند

Nima_NF
سه شنبه 13 اسفند 1387, 00:46 صبح
همگی در تلاش هستند تا مجله با کیفیت مناسب منتشر شود. به همین خاطر کمی تاخیر در روند کار ایجاد شده است تا همه جوانب بررسی و تکمیل شود. تلاش دوستان بر این است که تا آخر این ماه مجله منتشر شود.

موفق باشید

Mehdi Asgari
سه شنبه 13 اسفند 1387, 01:51 صبح
بله ، در تاپیک های قدیمی تر تخمین من نیمۀ دوم بهمن ماه بود.
متاسفانه به دلیل کمبود نیرو ، کار به کندی پیش رفت (همچنین اضافه کنید کم تجربگی و کندی معمول شروع کار رو)
با وجود استقبال به ظاهر خوب ، تعداد معدودی از کاربران سایت همکاری خوب داشتن (مثل صالح باقری که ابتدا قرار بود فقط طرح روی جلد رو بزنه ، ولی عملا طراح گرافیکی و طراح قالب صفحات و ... شد. یا خود من که به دلیل کمبود ویراستار ، نشستم مقالات رو ویرایش ادبی می کنم)
در حال حاضر با همکاری یکی از دوستان در حال قرار دادن مقالات در قالب مجله (به قولی ، صفحه ارایی) هستیم. فکر می کنم همین هفته تموم میشه. البته ، قبل از رلیز پابلیک ، نسخۀ اولیه رو فقط بچه های مجله می بینن تا اشکلات نهایی هم گرفته بشه ، بعد فایل Pdf مجله قابل دانلود به صورت پابلیک خواهد بود.
بالاخره کارای community driven و free ، این مشکلات رو دارن